- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoo
aktív tag
sziasztok,
Szüleimnek vettünk egy ilyen GPS-t és több problémánk is van vele, pedig volt már javítva (alaplap csere) és az egészet is cserélték már egyszer.
Az egyik, hogy az akku töltöttség vissza jelzése eléggé érdekes. Sokszor 100%-on marad sokáig (1-2 napig), vagy csak alig merül látszólag (1-2 %-ot). Nyilván bekapcsolt állapotban, de használat nélkül értem ezt. De amikor elkezdni nyomkodni az ember, 60-80%-ról egyszer csak kikapcsol..
Maga az üzemidő nem tűnik rossznak, csak megtévesztő a visszajelzés és persze váratlanul éri az embert, amikor meghal. Ez persze 'csak' autón kívüli használatnál probléma, de mivel androidos eszköz, így a gps-en kívül nagyon sok mindenre lehet(ne) használni, amikor nem feltétlen van állandóan töltőn. Vagy lehet, hogy tényleg ennyire gyenge az akksija..?A másik, ami talán még komolyabb gond, hogy nagyon lassan talál gps jelet (az alaplap csere után konkrétan nem is talált egyáltalán, utána cserélték az egészet). 5-10 perc minimum, ami azért szerintem sok és nem túl kényelmes így használni.
A hozzá kapott Sygic navigációt próbáltuk, nem tudom IGO-val esetleg jobb lehet-e (a gps pozíció megtalálása nem tudom mennyire lehet program függő).Ezekkel kapcsolatban van esetleg tapasztalat? Jó lenne, ha működne és tudnánk használni, de a fenti két dolog ezt erősen gátolja
üdv, köszi:
András
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- BMW topik
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest