Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 13 Ultra - can't touch this
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
válasz
joestone
üzenetére
Izé full off
Sikerült a telefonomat (4.2JB) kiakasztani az LCD.Density.Modder.Pro.2.4.2-vel.
Próbáltam csökkenteni a DPI-t, és az újraindulás nem jön össze a második betöltő kép, az animált megakad, és annyi. Wipe Data/Factory Reset, meg wipe cache is volt de semmi változás. Az a gond, hogy nincs ROM visszaállítás lehetőség, a recoveryben update van még, ADB meg sd kártyás, de nem találok hozzá persze ROM-ot, se gyárit se semmit.
Teszt módban indítva ADB látja, vissza is írtam az eredeti buid.prop-ot, ahhoz írt hozzá a fránya density modder pár sort. De tuti kitörölt még valamit mert nem találok semmi mást amit módosított volna (dátum alapján legalább is). És persze semmi változás.
Még levelezek a supporttal, egyenlőre segítőkészek, de nem nagyon szeretném legariztatni, mert kicsit macerás lenne ezt ITT megoldanom. Valami 90 napos max határidőt írtak a pdf-ben. Addig meg nem maradok itt kint. Szóval van valami általános ötleted, mit kellene le ellenőriznem?
Már azon is gondolkodtam, hogy felrakok a tab-ra egy Te féle JB-t és azon is kipróbálom a density moddert, hátha ott észreveszem, hogy mit bax el... még azon is gondolkoztam, hogy veszek egy másikat és arról átmásolom a tartalmat, vagy keresek valami vállalkozó embert aki másolgatna nekem a saját telefonjáról. De akkor is meg kellene keresni, hogy mit másoljon le/ki... -
Szabónagymer
aktív tag
válasz
joestone
üzenetére
Ez azért nagyon dúrva! Hol marad akkor a nyílt forráskód?
Elég érdekes jószág ez az android, hogy csak azonos verzió számú romokat lehet portolni, és a régebbi verziós drájvereket nem lehet átírni...
Nagy szolgálatot tettél a köz javára, és szerintem az általad készített romok vannak annyira jók, hogy a sok alsóbb kategóriás tabok között még tudja tartani magát.Elég erős hardver, aminek tényleg egy sötét hibája van, az Általad is hiányolt support. Ha az meglenne, akkor bőven ráverne még mindig a mostani új tabokra is!
Eléggé fura üzletpolitika, hogy egy gyártó kiad egy felső kategóriás gépet, amivel berobban a piacra, majd lesz@rja az egészet úgy ahogy van, és még új "fejlesztésnek" gyengébb termékkel jönnek elő...
-
ADP10
aktív tag
válasz
joestone
üzenetére
Tudom, és remélem nem úgy jött le, mintha "rád akartam volna kenni", hogy nincs. Szó sincs ilyenről, mindössze mi a 7-essel szerencsések vagyunk, hogy van egy V9S nevű tab, ami ICS-sel jött ki. Sajnos a 10-esek már nem voltak ilyen mákosak.

Éppen ezért vagyok kíváncsi arra, hogy ha valóban lesz 4.2 a 10-esre xda-n, akkor az hogyan fog működni.Egyébként egy ismerősöm még mindig a te JB-det nyúzza, mert azt tettem fel neki, ugyanis a kamerára nincs szüksége. Egy rossz szót nem hallottam még tőle.

Ha Te nem foglalkoztál volna a tabbal, akkor már régen nem lenne meg nekem sem.

Szerk.: Ja igen... xda userek a végén már perrel is fenyegették őket emailben, de így sem jutottak előbbre forrás-ügyileg, semmit nem kaptak...
-
ADP10
aktív tag
válasz
joestone
üzenetére
Kernel-ügyben xda-ról is elkezdték őket páran emailekkel bombázni, de vagy hozzánemértő supportost értek el, vagy ha tudták, hogy miről van egyáltalán szó, akkor azt mondták, hogy adható nem ki. Talán még perrel is "fenyegették" őket, de jó kínai lévén sz**tak rá.

A V9S port viszont tök jó, ha az nem lenne, akkor már én is váltottam volna, így viszont még egy jó ideig engem fog szolgálni a tab.

-
arnd
senior tag
válasz
joestone
üzenetére
Óóóóóó vazze, akkor már értem.

Nekem ez a pdanet összefüggés kimaradt, nem emléxem rá, viszont a Genesis GP501/501S-eink miatt ez fel volt telepítve, mert a gyári ROMjaival ezek egyáltalán nem látszanak XP alatt.
És csak azért nem került fel újból a pdanet mert egy főzött ROM-al használom az 501S-t, amihez nincs rá szükség.

A TWRP-bootloop összefüggést én sem érteném, de gondoltam ha már nekivágok akkor letesztelem...

-
bRANC
tag
válasz
joestone
üzenetére
fekete kijelző be kapcsol rezeg halvány háttérvilágítás mintha bootloader de adb devices-re számok pár betü és offline hangerő gombok semmi hossza nyomás stb semmi válasz. Amúgy szerintem boot.img file-be követtem el valamit. amúgy android kitchen-el babráltam.Elösszőr status 6-os hiba de utána néztem és az update script miatt nem flash-elt majd meg oldottam és utána TWRP flash reboot system és semmi
-
sziku69
őstag
-
sepsi0
őstag
válasz
joestone
üzenetére
Szia!
Ebben Neked teljesen igazad van!

Viszont én is v03b-re raktam fel a munkád gyümölcsét..
Ezekkel a parancsokkal bebootolt a recovery (nem települt)adb reboot bootloader
fastboot boot superboot.imgEzután a bebootolt recoveryben az előtte felmásolt zippet telepítettem V03b alatt...
Gondolom ez minden zippel mehet... javíts ki ha nem így van
A gyári recoveryvel való telepítést ha jól emlékszem ADP10 kolléga írta le, ha tévedek elnézést kérek...
-
glaci
őstag
válasz
joestone
üzenetére
Kedves Joestone!
Sajnálom, hogy meg kellett válnod a gépedtől, de meg is értem és tulajdonképpen - bár nekem szerencsére semmi gondom az enyémmel - hosszú távon jó döntést hoztál.
Köszönjük az eddigi munkádat, Nélküled sokkal "szegényebbek" lettünk volna.
Annyit azért kérdeznék, hogy ha esetleg később valamikor kijön egy újabb V9S ROM, akkor megkérhetünk-e (és elvállalod-e), hogy átalakítod azt nekünk, hogy menjen a mi v71a -inkon is? (Ahogy az előzővel is voltál olyan kedves és megtetted, hogy root -oltad.)
Legyen sok örömed az új gépedben!
Szerintem nyugodtan írhatom többes számban, hogy: Szívesen látunk továbbra is itt a fórumban!Üdv.: G.Laci
-
válasz
joestone
üzenetére
Igen, igen 100%-ig igazad van

Sajna egy program se engedte a módisítás, mert tény, hogy minden program a kernel forrás hiányára hivatkozott. Pedig alapjaiban ezzel a architektúrával elég sok telefon dobtak a piacra:
Chipset: Qualcomm MSM8260 Snapdragon
CPU: Dual-core 1.2 GHz Scorpion
GPU: Adreno 220
és ha minden igaz akkor a gyártó szerint 1.7GHz (körül van a felső határ), persze van olyan HTC ami főzött ROM esetén 1.89GHz-en pörög
Én sajna csak eddig jutottam, a többi már nekem tényleg nagyon mélyvíz!
https://developer.qualcomm.com/mobile-development/mobile-technologies/gaming-graphics-optimization-adreno/tools-and-resources -
balakka17
csendes tag
-
SUPREME7
őstag
válasz
joestone
üzenetére
Ebben igazad van viszont törekedniük kell a 15 napra, bár ez édeskevés. Viszont:
A kijavítás, kicserélés határidejére sajnos már nincs konkrét jogszabályi rendelkezés. A hivatkozott jogszabályok azt mondják, hogy törekedni kell a 15 napon belüli javításra, cserére. A törekedni kell sajnálatosan jogi kötelezettséget nem jelent a forgalmazó részére. Ha a termék 15 napon belül nem készül el, sajnos a hatóság emiatt nem tudja őket elmarasztalni.
Az elhúzódó javítás miatt egy felszólító, határidő tűző levelet érdemes küldeni a vállalkozásnak, hogy amennyiben nem készülnek el az Ön által megszabott határidőben, akkor a kijavítás helyett a cserére fog igényt tartani (tekintettel arra, hogy az elhúzódó javítás jelentős kényelmetlenséget okoz).
A mobilnetet meg mivel nem tudod használni, ezt jóváirathatod mikor átvetted készüléket. Ezt mukibuci írta a voda topicba. Én kptam cseregépet, de neked jóvá kell írniuk.
-
andyTM
őstag
válasz
joestone
üzenetére
- ezek szerint mákom volt a grand x-el kapcsolatban, mert egy hónapig vártam a cserére, és mikor bementem hozzájuk és közöltem, hogy eddig szólt a türelmem, szó nélkül felajánlottak egy bontatlan készüléket, vagy visszafizetik a pénzt, akkor elfogadtam az újat, gondolván, hogy teszek vele még egy próbát, de mire hazaértem vele, meggondoltam magam és úgy ahogy volt és amennyiért én vettem, eladtam.
-
astrobal
csendes tag
válasz
joestone
üzenetére
Szia!
Telemaxxos plecsni volt rajta.
Leírta a szerviz, hogy náluk nem jelentkezett a hiba és visszaküldték úgy, hogy fel volt töltve (WTF?).Most lehet tölteni, viszont töltés közben kikapcsolni nem. Kikapcsolom, hogy gyorsabban töltődjön, erre azonnal bekapcsol. Csak kihúzott állapotban lehet kikapcsolni.
Ez mitől lehet?Astrobal
-
ClioRS
őstag
válasz
joestone
üzenetére
Arra meg azt mondják majd, hogy nem gyári, nem való hozzá. Ők is, és mi is tudjuk, hogy jó bármi, de ugye ez jó kibúvó a szerviz alól.

Egyébként én egyszer feltöltöttem a 10-es tabot gépről, csak a hecc kedvéért, használattal együtt 2 napig tartott

[B]@andyTM:
De szeretném ezt látni N9-en, vagy akár N8-on
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
joestone
üzenetére
De pont ez a bajom, hogy az általad említett parancsokra nem reagál!
Pontosabban adb-vel ujra indúl, de a recoverire csak vár.A blogodból kikopizom a parancs sort. fastboot boot v10_cwmrecovery.img Elgépelni sem tudom. És itt a mappa tartalma ahonnan futtatom.

Semmit nem változtattam, mindössze egy mentést csináltam mint írtam. De nem találom hogy hol van ez, mert itt másként működik mint telefonon. Más elnevezések vannak. Igazándiból nem is tudom hol és mit keressek, és töröljem, mert van egy érzése, hogy az kavar be, mert azóta nem indul a CWM.
-
andyTM
őstag
válasz
joestone
üzenetére
- megértelek, én meg épp grand x-re hívtalak volna, de gondolom akkor passzolsz

"De már gondolkodtam rajta , hogy androidot teszek fel a mini10v netbookomra is." - ehhez nem kell portolnod, mert van készen is; talán a te modelledre is van:[nézz be ide]
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
joestone
üzenetére
Köszönöm a magyarázatot! A 60 kernel milyen javítást tartalmaz? A 46 az érintés végleges javítása. Bár úgy veszemészre, hogy az új cserélt tabomnál ez nem rossz, gépelésnél oda megy a kurzor ahova érintek, bár bizonyos vidgetek nemhajlandóak frissülni, csak ha elforgatom. Ilyen pl az elixir.
Amin meglepődtem még, hogy alapból visszaveszi a proci frekijét, ha nm használom, pedig szűz a rdszer.
Ez természetes, így van a HC alatt, vagy jobb oprendszerű készüléket kaptam? -
Szabónagymer
aktív tag
válasz
joestone
üzenetére
Ha van akkor az. 2 hónapja nem voltam a topic látogatója, mert elképzelésem sem volt mikor lesz újra tabom.
Másrészről jó hogy betértél, mert borzasztó mód ködös nekem ez a TWRP zip és img.
Mindkető kel, vagy az egyik egy biztonsági mentés? A CM felrakásához elengedhetetlenek ezek a TWRP vackok?
kérve kérlek
világosíts már fel hogy ez hogy mint van, mert rohadtul nem áll rá az agyam... 
Feljebb leírtam miket töltöttem le. Már sírva fakadok,
De beérném a legújabb javító csomaggal is, #60 ha az a legujjabb és majd valamikor jó szájbarágósan elmagyarázod mint annak idején a roor-ot. -
SUPREME7
őstag
válasz
joestone
üzenetére
Köszi, akkor ez ennyi. Sebaj, remélem nem lesz baja. Bár kollégámnak mondtam, hogy úgy vegye, hogy nincs garancia, szóval remélem vigyáz is rá

Joe egyébként, lehet hülye kérdés, de hátha. Nekem nincs szükségem telefonálási lehetőségre, de a phone.apkfc rettenetesen idegesít, főleg ha a netet is eldobja. A phone.apk kezeli az adatkapcsolatot, vagy esetleg ha valami root uninstallerrel törölném, akkor vajon megszűnne?
-
Pajoz
őstag
válasz
joestone
üzenetére
BÚÉK neked is és mindenkinek!
A Goomanager szerint CM10-ből a 11.17.-ei, PA-ból pedig 11.04-ei a legfrisebb.(#6379) ADP10
Akkor nem tudom nálam mi okozza? MX 1.7.10 van fent és pl pont a fészbúk az egyik, ami kiüti a hangot. Meg az FB Messenger, meg a Beejive, meg a satöbbi.
-
dzz
aktív tag
válasz
joestone
üzenetére
Ebben a hw hibában már kezdek hinni, de attól még a háttérben egy működő androidnak illene válaszolgatni az usb-n Jelenleg se mtp se adb képességek nincsenek a "tudatában" flashelés után sőt semmi életjelet nem produkál. Viszont még a hdmi kábelt összerakom és megnézem tv-n is. Hátha látni lehet valamit, maximum időt veszítek.
Ennek ellenére csak jó lenne egy komplett "vakon" flashelhető tartalom, hátha csak akkor látok valamit a tv-n ha a komplett android képes futni.
-
Janaboy
veterán
válasz
joestone
üzenetére
Én ezért gondoltam, hogy érdemes lenne elvileg bekapcsolt állapotban egy erős lámpával megvilágítani a kijelzőt és megnézni, hogy nem látszik-e rajta valami, mert abból lehet látszódna, hogy egyáltalán nem indítja a kijelzőt vagy csak háttérvilágítás nincs..
Mellesleg Joe, mizu a gépeddel?
-
glaci
őstag
válasz
joestone
üzenetére
Joestone!
Részvétem a géped miatt! (Érdekes, hogy egy modem fw. is ki tudja nyírni... Egyébbként miért akartad kicserélni?)
Sikerült bevetetned a Vodával? Vagy még próbálkozol sajátkezüleg?
Feltettél egy új verziót a v11 -hez, ez megvan a v71 -hez is?
Reméljük gyorsan cserélik a géped, vagy meg tudod javitani! (Nem tudom hogy lennénk meg a Te munkád gyümölcse nélkül. Én is csak a kamera miatt nem álltam még át, de itt vagyok már hónapok óta, és szurkolok Neked.)G.L.
-
Caaabi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- PlayStation 5
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezek szerint nem kapkodnak. És amúgy szerinted megoldható lesz? Legalább annyira mint a JB, tehát kamera meg 1-2 bug nem lényeg. Szívesen kipróbálnám.

Mindkető kel, vagy az egyik egy biztonsági mentés? A CM felrakásához elengedhetetlenek ezek a TWRP vackok?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)