Hirdetés
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Nem akartam, hogy lecserélje csak azt hogy dugja gépre és onnan adjon parancsot a tabnak.
Ha jól emlékszem Te is írtál anno itt a topikban gondolom értessz hozzá....
Amúgy ha tudsz segíts neki, én csak azért írtam ötletet, mert senki nem válaszolt.
Örömmel veszem ha segíteni akarsz, nem fogok besértődni, ha kijavítasz.
-
Kisszabó
tag
-
-
joestone
addikt
Nem így jött le. Csak azt akartam leírni , hogy nagyjából két fájlt kellett volna módosítania a ZTE -nek , hogy kiadják a hivatalos ICS -t a Vodafone tabokra is . B@szt@k erre is , akkor kenjék a hajukra. Próbálkoznak a felsőbb kategóriákban is betörni , de a mögöttes supportjuk és hozzáállásuk miatt a ZTE egy alsókategóriás gyártó marad . Remélem a ZTE terméket vásárolni szándékozó emberek pedig a fórumokat olvasgatva a gyártó hozzáállásáról elállnak a termék megvásárlásától és azért a pénzért inkább egy másik , supporttal rendelkező és kernelforrásokat rendesen publikáló gyártó termékét választják , a ZTE pedig elveszti piacait.
Érdemes egyébként a Grand S flex topicban megnézni , miket irnak mások akik fejlesztettek blade-re vagy skate -re. -
Szabónagymer
aktív tag
Borzasztóan kár ezért a gépért, mert ritka jó készülék! Össz hibája a szolgáltató.... De minőségi készülék szerelésileg is!
Hátha felélinkül az XDA, ha nem marad a 60 kernel. Joeston véleménye szerint a HC a 60 kernellel már igen barátságos. Én is ebben gondolkodnék, ha ismét talpra tudnám állítani, de ha nem akkor árúba bocsájtom így. -
expendables
aktív tag
A kamera teljesen jó,viszont nekem játéknál nem ment rendesen ez a rom. Történetesen az Asphalt 7-tel ha játszok,akkor nem érzékeli az érintést. Nekem úgy van beállítva,hogy a képernyő két szélét kell nyomni az irányításhoz(nem szeretem döntögetni). Szóval össze-vissza megy a járgány. Ennyi hibát találtam benne de lehet,hogy csak nálam van ez.
Esetleg tudnál nekem küldeni egy működő linket a 40-es és 45-ös kernelhez? Az oldalon található linkek üresek. Köszi.
-
Szabónagymer
aktív tag
A kamerák nem működnek a joe romjain, mert nem sikerült a kam drájvereket portolnia. amúgy frankó romok.
Nekem a JB volt fent, de utóbbi időben kidobálta a mobil net kapcsolatot. De nem tudom melyik kiadás volt, mert év elején telepítettem, de nem emlékszek, hogy a gépemen volt a rom, vagy a blog-ból töltöttem le.Arra tudna nekem valaki valami hasznosat írni, hogy mivel tudnám a device not found hibát elhárítani?
ami kell drájver, fájl minden meg van, egy helyen is van, de a két gép akkor sem kommunikál. már két hete szarakodok vele, és rakosgatom újra a wint. De már az sem vezetett eredményre legutóbb...
MTP drájver nélkül csodával határos módon sikrült CWM-et felrakni, de utána nem kommunikál a két gép.
Egy TWRP-s installt elszúrtam, és egy gyári visszaállítás nem jól sikerült. Csak az android logóig jut a boot.
Sajnos abelsőtárhelyre így nem tudok másolni semmit, a külsőt meg nem látja a CWM.
Teljes paradoxonban vagyok most, mert minden jelenség kizárja a másik kettőt.
Ha nincs flah, nincs TWRP, vagy adb push, ha nincs adb, nincs semmi, ennek által nem tudok normális telepítést csinálni sem...
Ezt a hszt még az én ihletésemre írta joe. Amint írtam a kellő dolgok kellő helyen vannak, még sincs semmi eredmény.
MTP drájver a win szerint naprakész, de eszköz kezelőben felkiáltó jeles mégis, a handest drájver telepítve...
Szóval totál tanácstalan vagyok most már!!! -
arnd
senior tag
Igen ebben lehet valami mert régebben nem emléxem, hogy futott volna nekem. És nem vacakoltam a repülő móddal.
Komolyan tépelődök, hogy elcseréljem e egy note2-r. Mostanában annyira hiba nélkül teszi a dolgát, hogy teljesen perfect. Na jó egy nexus7 azért jobb, de ha az árát is nézzük, még most is nagyon jó kis gép. Igaz ezzel a ROM-al azért kell egy kicsit vacakolni. De ha sikerül jól belőni, akkor utána tök jó.
-
-
andyTM
őstag
Akkumulátor kalibráció
"Helyi" legenda csupán. Android alatt nem lehet akkumulátort kalibrálni. A rendszer nem gyűjt adatokat róla. A batterystats.bin fájl csak egy egyszerű kis napló, ami az utolsó töltés óta az alkalmazások és szolgáltatások által felhasznált energiát rögzíti. Ennek a fájlnak a "tartalmát" látod a Beállítások - Akkumulátor menüpont alatt.
A készülékbe lítium bázisú akku került, így a töltést is ehhez igazítva kell elvégezni. Erről részletes leírást itt találhattok. -
Én ez eddig 2x raktam fel a V9S-t és szerencsémre, nekem csak 1-1 bootloop-ot csinált csak (mindkét telepítésnél) és már ment is.
Viszont a v9s.zip + addon pack után kiírta, hogy ott kell egy wipe dalvik, meg egy másik wipe cache és ezek után indult csak a boot, viszont tény, hogy csak 1 bootloop volt (akkor is pont amikor kijött a ZTE logo) és második indulásra már a háttér jött az ikonokkal.
Az írásod alapján egyetlen különbség az, hogy én HC-re telepítettem
-ICS 4.0.4 (V9S ROM)
Antutu normál mód + Class 6-os microSD-vel: 6305
egy kis overclock + Class 10-es microSD-vel: 6752 -
-
znyisztor77
csendes tag
Megint kipróbáltam az összes általatok ajánlott módszert, de a zte logo félig betöltődik aztán újraindul. Mindenféle wipe-ot megcsináltam, 20 mp nyomva tartottam a bekapcs gombot többször is, de a logó betöltődés felénél újra indul. Az arabus féle romnál 5-6 újraindulás után betöltődik, a jostone v9s nem hajlanó. Már azt is kipróbálatam hogy a twrp-ből vissza a bootloaderbe és onnan kértem a rebootot. De így se. Eseteleg még valami ötlet?
-
SUPREME7
őstag
Onnan ne rendeld meg. Illetve meg lehet próbálni, de nem működik a paypal-os fizetés. Csak tudnám miért nem szüntetik meg az oldalt. Ha itt rendeled meg kapsz egy e-mailt, hogy nem működik blablabla és rendeld meg itt. Ugyanaz az oldal, ugyanúgy be tudsz jelentkezni ha már csináltál fiókot és működik a paypal.
As a result of our system upgrade, payment by Paypal and Credit card could not work properly.
However, you can go to our new website: www.alsotao.com, then you can go to payment page and choose the payment by paypal and credit card and complete the payment of your order successfully(Order No.S0308088277)
Your information on www.smalltao.com and on www.alsotao.com is simultaneous, so you can login directly and complete the payment.
We appreciate your great support and please make an order on www.alsotao.com directly. -
joiner007
aktív tag
Csak egy kis helyzetjelentés...
Az új rootolt ruszki rom pár nap használat után: Teljesen jól használható, nálam minden eddiginél gyorsabb, főleg játékokban. Alkalmazások indítása is látványosan gyorsabb. Komoly hibába nem futottam bele.
Néhány apróbb hiba ami nálam van: Nincs led, mobilszolgáltató nevét nem írja ki, helyette azt írja nincs szolgáltatás. Ennek ellenére telefon funkció tökéletesen működik. Tárcsázóban megjelennek orosz karakterek is.Mindössze ennyi az általam tapasztalt hiba.
Gps jó.Akkuval jól bánik. Minden más is jól funkcionál.
Összességében eddig stabil jól használható rendszer.
Köszi arabusnak és joestonenak!
-
SUPREME7
őstag
Ezt én is megtaláltam, rendelést is akartam leadni, de semmi visszaigazolás, vagy paypalra irányítás, hogy fizetni tudjak...bár lehet, hogy én bénáztam. Ha neked jó, rendelhetnénk együtt valami jobbféle szállítással, felesbe a postaköltség és akkor csak nem kell egy hónapot várni.
Illetve most nézem, hogy 2féle szállítási mód van a standard meg az expressz, de az utóbbi 32 USD...

-
imis
senior tag
Én az ebayról rendeltem asus-t, de kicsit lötyög. bizonytalan átkötés után (nincs benne minden érintkező)
[ezt néztem még], de nem próbáltam -
-
SUPREME7
őstag
Engem ez a Phoneapkfc idegel ki. Tuti, hogy akkor dobálja el amikor valami fontos dolgot keresek, és néha ilyenkor még azt is bejátsza, hogy beteszem airplane módba, aztán vissza, bepötyögöm a pin kódot, és kiírja, hogy újra kell indítani a táblagépet a mobilhálózat blablabla .... na ilyenkor darabokra tudnám törni

Mostanában meg a gyári böngésző borít ki. Sajna a Chrome nálam egy marék fos, de amúgy is szeretem a gyárit nagyon, de ha egy 6-8 lap már nyitva van akkor gyakran kinyírja a gépet, és bootloop-ol, és csak a teljes reset hozza rendbe.
-
Vesztor87
senior tag
Nekem még nem volt ilyen problémám szerencsére. Marhára tetszik még mindig hogy nem a Huawei Y200-ast nyomkodom. Nem 40 mb szabad memó meg ilyenek
Szerintetek ha úgy állítom be a tabletet hogy minden érintésre rezegjen, nem fog tönkremenni hamarabb? Mert egyénként tetszene
A 3.2-es androidot érdemesebb ICS-re cserélni? Annyi hibája van egyedül, hogy 1-2x volt hogy csak úgy bill.zár feloldásakor újra indult, de ez asszem 2x az 1 hét alatt.
Fóliát milyet vegyek rá, és neoprém tokot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hamarabb írtam mint vissza olvastam.

neeeem, a linuxosoknak nem alternatíva a win.