- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gvara
tag
Fotókról egy mondat: persze nem fő szempont, de az enyém még jó fényviszonyoknál is gyenge képeket lő.
-
Potyka03
senior tag
amúgy valaki egyszer már belinkelte,s elmagyarázta hogy lehet a csengőhangot és a külső hangszorón lévő zenéket felhangosítani...tud ez ügyben valaki segíteni?
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Gvara
tag
Naptár része kicsit gáz. Nála már vasárnap megkezdődött a 36.hét
Ez rendre így van.már hétvégén ugrik a következő hétre -
oliblood88
csendes tag
Páromnak szereztem be nemrég egy ilyen telefont. Felment rá egy firmware frissítés, playbúl frissítettem az alapból rajta lévő alkalmazásokat, erre a telefon kiírja, hogy kevés a belső tárhely... 13MB maradt. Eltávolítottam a google+ és officesuite frissítéseket, így lett 56Mb szabad hely. De így mindig dobálja neki ezeket a frissítéseket.
Nem tudtok a telefonhoz valami jó romot? Lecserélném neki a vodást és így a nem kellő alkalmazásokat rá sem tenném. -
DjMcMaster
tag
CWM Rom Manager is tud ilyet csinálni és fent is van a telefonon. Megcsinálhatom úgy, hogy tele a kártya fele adattal ? Nem túrja szét ? Elkezdtem már, de aztán visszakoztam, nehogy belenyúljon a tartalomba, mivel már mindent átraktam SD-re.
Amúgy pont azt olvastam valahol, hogy az az előnye a Link2 SD-nek az App2SD-vel szemben, hogy nem kell neki EXT partició. Akkor mégis ?
Üdv ! DjMcMaster
-
fil
őstag
Melyik (offline) navi program fut ezen a készüléken viszonylag problémamentesen? Egyáltalán melyik "fér" föl rá? (Ndrive-on kívül)
-
hentes555
senior tag
Kösz a segítséget!
Szóval akkor konkrétan semmit sem tudok csinálni vele, ha jól értem?
Az a furcsa, hogy a Blademen többé-kevésbé laggmentesen futott ugyanez 604 Mhz-en"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
kjanos19
tag
-
quailstorm
nagyúr
válasz hentes555 #1186 üzenetére
Mivel elég érdekes GPU van benne, ezért semmin sem kell csodálkozni. Chainfire3D nevű alkalmazással tudsz finomhangolni, vagy pl.:Qualcomm adreno gpu-t tettetni, azzal valószínűleg jobb lenne. De root szükséges hozzá.
pluginek:xda attachment -
hentes555
senior tag
Üdv!
Olyan problémán lenne, hogy van egy smart II telefonom, amin szeretnék játszani a temple Run-nal.Namost "beszereztem" az armv6-os appot, majd felraktam a telefonra.
A probléma a következő: a tutorialnál tökéletes a kép, viszont amikor már "élesben" megy a dolog, akkor meg pixelessé, homályossá válik, teljesen élvezhetetlen lesz.Valaki találkozott már ilyen problémával?"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
Jacak
senior tag
válasz DjMcMaster #1182 üzenetére
Persze,h. kell,ez a Link2sd előnye,s csak így tudod igazán kihasználni.Kell egy másik teló mondjuk olyan,amin van CWM-recovery,abba beteszed az SD-t,recovery-ben csinálsz rá egy ext2-partíciót,majd beteszed a te telódba,bekapcs,Link2SD,csatoló parancsfájl újraírása,ha ext2-t nem akar,akkor ext3-at választasz(hatás ugyanaz),majd reboot,Link2SD megnyit,s ellenőrzöd,h. felcsatolta-e.
• I'll be back •
-
alex89
senior tag
válasz DjMcMaster #1182 üzenetére
Nekem van EXT partícióm is és azon vannak a dolgok , néhány dolog van fent szinte, a legtöbbje apróság de valami mégis elfoglal kb 60-70 megát , bár még úgy is marad 90 körül üresen
Quick Boot is tud Recovery-ben újraindítani, nekem semmi gond vele, működik minden gomb .
[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
beach head
senior tag
Nekem ez most tűnft fel, vagy csak én vagyok hülye? Nem szoktam billentyűhangokat használni, de most frissítés után visszakapcsoltam, hogy pittyogjon ha hozzáérek vagy ha lezárom a telefont de semmit nem hallok, nincs lenémítva se, minden hangerő a maxon van. Nálatok van ilyen?
-
DjMcMaster
tag
Ugyanez a gondom nekem is ! Szinte mindent átettem SD-re és állandóan tele a memória. Hiába állítom be a Link2SD-nek, hogy rögtön a külső memóriára telepítsen, a telefonra kerül minden, úgy kell külön áttennem a programokat. Van egy olyan tippem, hogy csak kéne EXT particiót csinálni a kártyára !
Kezdem a hitem veszteni a 2.3-as Androidban. Hallottam, hogy annó sokat szívtak mások is vele ! Pontosabban olyan telefonokon, amik tökéletesen futottak 2.1-2.2-vel.
Nem gondolja az Alcatel, hogy az amúgy is elég gyenguci renoméját, mégjobban megkoptatja ez a telefon ?
Recovery reboot: A CWM ROM Manager is tud recovery-ben újrabootolni, rögtön a programból, de nekem ugyanaz az eredmény. Nincs HOME gomb és csak akkulepattintással tudok kimenekülni belőle.
[ Szerkesztve ]
Üdv ! DjMcMaster
-
kjanos19
tag
Tegnapi tapasztalatom szeretném megosztani mindenkivel, gyanúsan nem fagyott le a telefon mindenféle repülő üzemmód nélkül 72órája, gondoltam kikapcsolom csinálok friss mentést a romról az új beállításaimmal. Kikapcsoltam, majd belépnék a recoverybe , de csak a kis zöld android logo fogadott perceken át, gyanútlanul kivettem az akksit majd vissza be, de ekkor már a telefon sem kapcsolt be csak perceken át az android logot. Pánikom leküzdve beléptem a fastboot módba majd a egyenként flasheltem a következő img fájlokat (persze a múlt heti mentésemből) :
1. boot.img nem működött
2. system.img nem működött
3. modem.img nem működött
4. bootloader.img és ezután újra bootolt a készülék normálisan.Szóval szerintem érdemes a "jól" működő készülékekről is mentést készíteni, sosem lehet tudni mikor adja be az unalmasat...
hello.
-
Bóti
senior tag
Attól függ, hogy melyik kell, hogy milyen windows-od van.
A hangsúly nem a rooton van. Úgy fogd fel a root-ot, mint egy frissítést, vagy egy romot, amit eddig azért nem bírtunk felrakni, mert nem működött rendesen a recovery.
Ha megvagy a java és az android sdk telepítésével, valamint fel vannak téve a telefon driverei, akkor a fenti paranccsal bármikor be tudsz lépni a recoverybe.
Ha rootolni akarod akkor a vodafonesmart2su.zip-ez átnevezed update.zip-re, felrakod SD kártya gyökerébe, és nyomsz egy "apply update from SD card"-ot recoveryben. Ha custom romot akarsz ugyanez, csak ott magát a romot nevezed át update.zip-re! Remélem így már ok lesz![ Szerkesztve ]
-
alex89
senior tag
Csak úgy kíváncsiság kép, kinek mennyi memóriája maradt a telefonon? Nekem szinte minden sd-n van, még a nagyobb gyári alkalmazások is át lettek téve és valami mégis foglalja a helyet pedig alig van fent valami...
[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
Jacak
senior tag
-
Jacak
senior tag
Az már megvan,idáig eljutottam.Rendesen mutatja a gép az Android Phone alatt az ADB kutyafülét,de ahhoz,h. cmd-vel felmenjen a system.img,ki kellene kapcsolni a telt,majd flash módban cmd-ablak,blabla,de mihelyt kikapcsolom a telt,még akárha flash-módba is teszem,a gépen az eszközkezelőben már se híre,se hamva az 'Android Phone'-nak. A cmd-ablak meg ugye csak 'waiting for device'-ig jut el,ennyi....
• I'll be back •
-
Bóti
senior tag
A recovery a főzött romok felrakására jó, de még sok minden másra is!
Biztonsági mentéseket tudsz csinálni, vissza tudod állítani az előző rom-ot stb., bár mondjuk ez a recovery eléggé fapados volt nálam, de arra, hogy cust romot tegyél fel, tökéletes!Jacak: kapcsold be a telót, és ha rádugod a gépre, akkor megjeleni az új harver varázsló.
A telefonon kapcsold be az USB tárhelyet, szedd le a drivereket róla.
Az új hardver varázslóban rányomsz, hogy ne keressen a netről, aztán meg, hogy te választod ki a helyet, ahonnan telepítse, megadod a helyet ahova felmásoltad és felteszi!
Legalábbis nálam így volt![ Szerkesztve ]
-
Jacak
senior tag
-
alex89
senior tag
Én még annyira nem vagyok képben, csak most ismerkedem az androiddal
Rögtön egy alap kérdés: A recovery mire jó elsősorban, a gyári vagy éppen nem gyári romok telepítésére?
[ Szerkesztve ]
-
Jacak
senior tag
...Hát,nekem nem megy a másik módszerrel... Sajna,nem olyan egyszerű ez a vacak,mint amennyire a V845 volt... Ezt a módszert meg most nem tudom kipróbálni,karcsú a netem hozzá,sajna... :-s Akkor majd várok még.De azért jó lenne egyszer erre is egy cyanogenmod ROM... :p
• I'll be back •
-
Bóti
senior tag
Jaja, az SDK ugye a Software Development Kit rövidítése (szoftverfejlesztői környezet nagyjából). A logout-os képek nagyon jók, igaz ő egy kicsivel régebben csinálta. Sokat segítettek.
alex89: lehet, de én már próbáltam z4roottal, superoneclickel, universalandroottal, és egyikkel sem működött a root, a fastboot-os téma meg szerintem macerásabb, mert mindened elveszik, mivel az egész system.img-t felülírod. De itt nem is a root-on van a lényeg igazából, hanem a recovery-n!
Na szerkesztem mégegyszer!
Majd írjatok tapasztalatokat, ha kipróbáltátok, hogy működik-e![ Szerkesztve ]
-
Bóti
senior tag
Yuheeeeeee!!!
MEGVAN A ROOTOLÁS POFON EGYSZERŰEN, SŐT RECOVERY IS BÁRMIKOR!!!!!
Ma addig szenvedtem vele, míg végre sikerült!
Viszont nem csináltam backup-ot a stock ROM-ról, de KIT ÉRDEKEL?!Szóval a lényeg:
1. Felrakod a java SDK-t, mert ez kell az android SDK-hoz!
2. Felrakod az android SDK-t!
Ezekhez itt egy kis leírás: [link] (a fastbootos részt ki is hagyhatod, mert nem kell!)
3. Fent van minden, újraindítottad a gépet.
4. USB hibakeresés bekapcs (Beállítások->Alkalmazások->Fejlesztés)
5. Teló rádug a gépre, de ne kapcsolj tárhelyet!
6. Driverek feltelepít! (Ha nem tudod, hogy hol keresd őket: SD kártya, másold fel, telepítsd)
Ha minden jól ment most ott tartasz, hogy a teló rá van dugva a gépre, és van egy USB meghajtód, meg egy ADB Interface-d!
8. Letöltöd a "VodafoneSmart2SU.zip"-et (asszem 4shared), és mivel csak "apply update from sd card" lehetőség van, ezért átnevezed update.zip-re, rámásolod az SD kártyára és
már mehet is a root!
7. Na ekkor kiadod a mágikus parancsot :adb reboot recovery
ÉS TESSÉK, ÚJRAINDUL RECOVERY MÓDBAN, MŰKÖDŐ HOME GOMBBAL!
Tök mindegy, hogy milyen a telód, nekem 16-os build az update 1 miatt, ugye ezeknél már nem működött, de most megy!
Kipróbáltam vagy 4x, mindig belépett a recovery-be!Tehát mindig is rajtamaradt a recovery, csak valamiért nem volt hajlandó bejönni, de a lényeg, hogy így bármikor be tudunk lépni!
Lehet, hogy kicsit macerásabb, de megéri!De jó lesz megszabadulni a VodaProgramoktól, meg használni a Link2SD-t!
Amúgy egy kérdés: Jó lenne azért mégiscsak csinálni egy teljes mentést, úgy értem, hogy soft-ról is meg minden, mert ugye recovery-ben nem lehet... :/
Mivel tudnám ezt megoldani? -
válasz v.attis #1153 üzenetére
Nem biztos, hogy fagyni/újraindulni fog. Az asszony telója egyszer indult újra a legutóbbi frissítés óta (előtte is talán egyszer), és azóta nem. A frissítés talán 2 hete lehetett.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
v.attis
őstag
Egy haverom is ilyen telót vesz a fiának. Fel akarok készülni. Mivel kell időzíteni a napi 2x1 perc repülős üzemmódot? És mikorra kell belőni? Nem lehet mindkettő éjszaka?
-
LA1703
tag
válasz v.attis #1150 üzenetére
Én kint hagytam az ikont, akkor legalább az értesítéseknél kiírja, hogy mennyi időt bír még az akksi és így, hogy kint van az ikon nekem mutatja a futó alkalmazásoknál is.
A wifit sokszor én sem veszem észre, hogy bontaná de viszont forgalom sincs ha nem piszkálom a telefont.
Lehet, hogy nem mindig kapcsolja szét a wifi kapcsolatot, de ha a forgalmat figyeled akkor ott nem változik semmi. Ezért nem is jelez a telefon ha mondjuk üzenetet írtak facebook-on csak akkor ha feloldod a képernyő zárat.[ Szerkesztve ]
http://fektigumi.hu/
-
v.attis
őstag
Nem tudjátok, a cosmos battery saver működik akkor is ha nem látható sehol?
A "Show notification icon"-nál kivettem a pipát, ne mutassa, ha nem muszáj, de a futó alkalmazások között sem látható. Ugyanakkor, ha az összes alkalmazásnál keresem, akkor csak leállítani lehet.
És még egy: nem tudom, hogy balanced módban végez-e valamit, de én este is és reggel is aktívnak láttam a wifi ikont. -
beach head
senior tag
válasz DjMcMaster #1147 üzenetére
nem lehet azt valahol beállítani ,hogy ne álljon meg a zene közbe? A myphone explorer szerintem kiolvassa az aksi állapotát.
-
DjMcMaster
tag
Egy kapcsolódó [link] az említett könyvtárhoz. Hozzáértőknek javasolt, én csak az akku állapot számítást értem belőle.
Üdv ! DjMcMaster
-
DjMcMaster
tag
Azt figyeltem meg, hogy különböző PC-s programok, nem képesek kiolvasni az akkum állapotát. Pl. az Android Commander állandóan 30%-ot ír és ha le akarom kérdezni a tulajdonságokat, akkor is hibát dob az akkura:
'sys/class/power_supply/battery/capacity: No such file or directory' is not a vaild integer value
majd OK-zom és megy is tovább. Megnéztem és valóban nincs ott semmi ! Talán érdemes egy fagyós telefonon megnézni mi a helyzet arrafelé és ha van ott valami, próbaképpen eltűntetni. Nekem a fixa ideám, hogy az akku körűl van a fagyás problémája.
Amúgy a múltkor a kocsiban BT-n keresztűl halgattam zenét a telefonról és közben ment az navi. Azt hittem gyenge a teló, mert állandóan megakadt a zene. Aztán egy piros lámpánál hallom, hogy amikor megáll a zene, akkor a navi dumál, de nem BT-n keresztűl, hanem a telefonból. Ha nem megy a zene, akkor simán szól a navi hangja BT-n keresztűl az autórádión. Miért nem tudja keverni ?Amúgy próbálta már valaki egy nem fagyós telefon BACKUP-ját rátenni egy Mirelit verzióra ? Ebben biztosan lesz valami logikai gubanc, de hirtelen ez jutott eszembe...
[ Szerkesztve ]
Üdv ! DjMcMaster
-
Piera23
tag
válasz Slade92 #1144 üzenetére
Hát sztem a Vodafone tesz rá magasról, talán az Alcatelnek, de lehet h ők is, főleg a magyarra fordításra. Eddig ezekkel a bugokkal találkoztam:
- fagyás zárolt képernyőnél (repülőmód ki-be kapcsolása megoldja)
- zenelejátszás közben néha egy pillanatra megakad
- szövegbeviteli javítás felajánlása kikapcsolhatatlan
- gyári óra alkalmazás, ébresztő nincs teljesen magyarra fordítva (egyes részek horvátul vannak) -
-
Piera23
tag
válasz Slade92 #1140 üzenetére
nekem is így volt, ki akartam kapcsolni, kivettem a pipát mellőle és ugyanúgy javasolja a javítást. ez egy bug. De közben rá is jöttem hogy jó hogy be van kapcsolva, mert azért félre ütöget az ember és azokat jó hogy úgy javítja ki hogy észre sem veszem, írod a hülyeséget aztán szóköz és már javítva is van, folytathatom az írást. Szerintem sokat segít, nem kell visszatörölgetni.
-
Slade92
aktív tag
Hol lehet kikapcsolni a telefonon a szótárat mert sehol se találom!?
[ Szerkesztve ]
-
LA1703
tag
Az éppen aktuális használathoz optimalizálja a telefont és minden más alkalmazást leállít.
Egyetlen hátul ütője talán, hogy a kijelző lezárási időt is le veszi a lehető legkisebb időre és lezáráskor minden alkalmazást bezár plusz bontja a netkapcsolatot. Tehát ha fut a böngésző és egy percig ott hagyod a telefont akkor kilép belőle.
Én csak feltelepítettem majd futtattam a battery optimizer varázslót.
De akad még benne másik három funkció is az egyikkel jelszavas védelmet állíthatunk be az alkalmazásainkhoz, a másik a személyes böngészési adatainkat törli.
A harmadik pedig a memóriából törli ki a felesleges tartalmat.
Egyszerű és nagyszerű all in one app.http://fektigumi.hu/
-
LA1703
tag
Helyzet jelentés: Cosmos hozta a hozzá fűzött reményeket, kis híján 53 órát ment a telefon egy feltöltés pedig 2 délelőtt csak arról neteztem.
Nem mellékesen a lefagyások is elmaradtak, mert én nem szórakozom repülőgép móddal.
Tehát ez az app. is egy alternatíva, ha valakinek le fagy a telefon, vagy ha 1 nap alatt lemeríti.Egyébként reménykedtem a progiban de azért ez mégis csak felül múlta a várakozásaimat, teljesítmény szempontjából.
-
Piera23
tag
Akinek lefagy, mindenképpen fogadja meg Romesz tanácsát és tegye fel a Power Scheduler (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mcmeel.PowerScheduler&hl=hu) programot és állítsa be úgy ahogy Romesz leírta korábban (705. hozzászólás), mert megoldja a problémáját. Én a második lefagyás után túrtam fel a netet és találtalak meg titeket, de mióta fent van a program, egyszer sem fagyott le. Köszönöm utólag is.
Ezen kívül eddig hiba nélkül teljesít a telefon, annyi megjegyzéssel, hogy néha csinál olyat a zenelejátszás közben hogy egy pillanatra (kevesebb mint egy másodperc) megakad, de rögtön folytatja a zenét. Bár eleve nem a gyári zenelejátszót használom, hanem a Player Pro-t, de ha a gyárival is csinálja másnak, valaki esetleg tudja az okát, vagy megoldást rá?
-
F.B.I.
veterán
válasz beach head #1132 üzenetére
Vannak, az eredeti méretűbe befogatott microsimek.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Ma bevittem az asszony telóját, 12 óra alatt teljesen lemerült és kikapcsolt, hívások közben, azokba belefagyott, stb.
Azt mondták töltőt mellékeljem hozzá, mert aksihibára gyanakszanak (kizárt szerintem), továbbá közölték, hogy a szervizelés után is ha fent áll a hiba adnak egy új simet (10 éves már) és azzal is teszteljük (ez is hülyeség, az enyém is 10 éves és semmi baja a telónak).
Még 2 szervizt lejátszok, aztán készülékcserét kérek.
A 2 hét minimum szervizben.[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Volna pár gyors kérdésem a telefonnal kapcsolatban. Vodafone 845-öt váltanék erre. A kérdésem az, hogy hivatalos és nem hivatalos ICS várható e rá? Mert elég baráti áron hozzá tudok jutni egy ilyen készülékhez és jó lenne lecserélni a betegeskedő 845-t"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
kiskakas
senior tag
kicsit elsiettem, a szoftveres dekodolas utan mxplayer mindent jatszik, szoval a kerdes storno remelem azert vlc lesz ra hamarosan.
-
kiskakas
senior tag
mx playeren kivul valami hasznalhato avi lejatszot tudtok ra? vlc-t nem talaltam,csak betat, de fel sem ment. nem rootolt keszulek, gyari 2.3.7
-
LA1703
tag
Manuálisan sem talál frissítést. Esetleg valami más megoldást tudtok erre?
Legvégső esetben rádobom a rodie ROM-ot.Más Cosmos szerintem erősen ajánlott program, főleg a battery optimizer része. Tegnap délután hatkor dobtam rá a telefonra akkor volt 99%-os a töltöttség, ma egész nap nyüstöltem a telót és még mindig 63%. Ami az app. szerint (ha nem törlöm) még 20 óra és 40 perc.
De ha nincs is annyi akkor is 24 órát ment töltés nélkül és még bírja, kíváncsi leszek meddig.http://fektigumi.hu/
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kiskakas #1117 üzenetére
az APNeknel rontsd el az internetét, igy nem fog tudni feljelentkezni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
LA1703
tag
válasz beach head #1116 üzenetére
Ha jól olvastam akkor frissítés után 16 lesz a vége az építési számnak ugye?
Mert nekem még nem lett frissítve (01015 építési szám), de nem is jelez frissítést.
Akkor, hogy tudom frissíteni?http://fektigumi.hu/
-
kiskakas
senior tag
sziasztok,
uj smart2 tulaj vagyok, a segitsegeteket kernem. A mobilnetet teljesen letiltottam a telefonon, csak wifit akarok hasznalni vele, illetve sms/mms.. Ma kaptam egy mms-t, de mindaddig nem tudta letolteni, amig nem aktivaltam a mobilnetet a Beallitasokban... igy egybol aktivalta nekem a Napijegy csomagot, az mms pedig lejott.
http://www.vodafone.hu/lakossagi/internet/mobilon/mobilweb-napijegyAz mms-nek mi koze a mobilnethez? Hasonlo beallitasokkal egy nokia e52-on siman lejon/elmegy az mms, mobilnet nelkul.
koszi!
-
beach head
senior tag
ez a telefon hibaja nem a toltoe. az update1 elott a telo kb 24orankent lefagyott, ennek a velejaroja a forrosodas es h. csak az akksi kivetele segit rajt. az update 1 utan mar nem fagy, de ugyanolyan idokozonkent ujraindul a telefon, es olyankor persze elerhetetlen maradsz amig nem adod meg a pinkodot. Ezeken gyakorlatilag az segit csak ha naponta egyszer ketszer sajat magad ki-be kapcsolod vagy repulo modba es vissza allitod a telefont. a vodafone szervizt javasol, de ott se tudtak megoldani ezt a beszamolok alapjan, sot tobbszori keszulekcsere utan is volt olyan akinek a fagyas dolog megmaradt. az ujraindulast nemtom mennyire tudja orvosolni a szerviz
-
mcsontos
tag
Üdv!
Keretet külön lehet kapni hozzá?
Vagyis a hátlap keret részét, elhagytam belőle a hangerőállító gombot.köszi
-
Az mUSB csatlakozó tényleg szabvány, de a töltő nem az.
(#1111) Gvara: az androidos telefonok nem tudnak kikapcsolt állapotban ébreszteni, de ha nem akarod, hogy fogyasszon, akkor éjjelre repülő üzemmódba kell kapcsolni, úgy egész éjjel kevesebbet fogyaszt, mintha ki-be kapcsolnád éjszaka (a boot maga nagyon sokat fogyaszt).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Gvara
tag
3 hete van meg a teló. eddig háromszor fagyott. ezt leszámítva nincs rá panaszom.
Egyébként kikapcsolt állapotban miért nem ébreszt?
-
martin9800
csendes tag
dragracing fut rajta?
-
LA1703
tag
Tegnap csodát művelt a telefonom. Igaz nem a jó értelemben.
Tegnap előtt este végig töltőn volt, reggel le vettem és csak egy 2 perces telefonálásra használtam, majd le raktam a szekrényre és hozzá sem nyúltam. Majd délután négykor ismét telefonálni akartam, kezembe vettem a telefont ami tűz forró volt. Próbáltam feloldani a képernyőt semmi, indítási kísérletemre sem reagált.
Gyorsan beleraktam a dobozába és elindultam a vodafone boltba ami tőlem 5 percre van, mikor oda értem a telefon még mindig meleg volt. Elmesélem az eladónak, hogy mi is a problémám, jött a válasz ugorjak haza a töltőért is mert lehet, hogy azzal lesz a gond. WTF? A boltból kifele jövet még utánam szólt, hogy ráérek szerda délután vissza vinni a telefont, mert úgyis csak csütörtökön viszik be a szervizbe
Haza érve akku ki-be, telefon indul csatlakoztassam a töltőt. Azóta működik, de folyamatosan nézem, hátha újra produkálja ezt a hibát. Akkor már az Europarkba viszem.Valaki használja a cosmos nevű progit? Tegnap rá raktam a telóra és első benyomásra nem is rossz. A lényege, hogy éppen az aktuális használthoz állítja be a telefont, hogy mimnél tovább bírja az akkumulátor. De jelszóval le lehet vele védeni az appokat is és memória takarítást is lehet vele csinálni. (Play->ingyenes)
-
Bóti
senior tag
válasz Potyka03 #1097 üzenetére
Nekem is volt már ilyen.. Volt egy tel szám, amit el akartam menteni, de nekem a SIM-re mentést mondjuk fel sem ajánlotta.. 2 lehetőség van, az egyik a gmail acc, a másik meg a helyi mentés.. Na és ez a vicc.. 1 esetben tudod megjeleníteni ezeket a számokat, amikor törölni szeretnéd.. Ha hív az illető, akkor kiírja a nevét, de te az életben nem fogod tudni felhívni, mert nem találod meg a számát..
[ Szerkesztve ]
-
Bóti
senior tag
Újabb hibával találkoztam, sőt kettővel is.
Az egyik, a gyári füles ugyebár elég gyatra.. Elkértem a páromtól azt amit a SE X8-hoz kapott, akadozott vele a zene, zajos volt, meg ki is kapcsolt a lejátszó. A másik meg a microUSB.. Ugyebár szabvány. A régi samsungom töltőjével töltöttem, és nem tudtam váltani a főképernyők között.. Ha beléptem az app drawer-be, nem bírtam kilépni, nem működött a home gomb, stb., szóval volt baja. A vicc, hogyha visszaváltottam alap launcherre minden működött, de ha a GO volt az aktív, nem mindenhol működött az érintőképernyő.. Már nem olyan viccesek ezek a dolgok, mint az elején, meg sajna egyre több van belőlük.. Grat Vodafone![ Szerkesztve ]
-
ngabor77
csendes tag
Pénteken lesz két hete hogy megvettem, első nap egyszer lefagyott, azóta tökéletes. Szomorú hogy sokaknak naponta többször is lefagy, érthetetlen hogy lehet ekkora különbség két elvileg ugyanolyan telefon között :/
-
ngabor77
csendes tag
Jó fényviszonyok mellett hozzáértően használva, valóban tűrhető képeket készít, a videó felejtős..
-
Potyka03
senior tag
amúgy nekem ilyen képeket készít a telefon,s hozzáteszem,iszonyatosan megvagyok elégedve vele.Persze ha valóban fényképezni akarok akkor fényképezőt használok nem telefont.De pl. kerékpár túrákra nem igazán hordom magammal a fényképezőgépemet,főleg ha valahova nagyon sűrgősen el kell mennem és pl. több mint 50 km-re van akkor néha beérek a telefon kamerájával is.Íme az említett képek amiket a telefonnal készítettem:
1.kép
2. kép
3.képTehát röviden és tömören,szép képeket készít vész esetén
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest