- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
Új hozzászólás Aktív témák
-
beach head
senior tag
válasz wwenigma #1388 üzenetére
azt olvastam valahol hogy a voip-os cuccokat a voda letiltotta, és csak a drágább előfizujainál elérhető...
De nem hiszem, hogy az adat forgalom miatt vesznek legtöbben előfizusat, legalábbis eddig nem azért vettek, sőt akinek van esze az vesz tmobilosat mert ott a facebook ingyenes.
Nem kétség jobb a tipo hardveresen. De annyival drágább is...
-
válasz wwenigma #1386 üzenetére
Hmm, az asszonynak azért vettünk Smart 2-t, mert az volt a legjobb ár/érték arányú mobil, asszem akkor 21-ért adták minimális előfizetéssel. Most 19-ért adják, a Tipo-t viszont 35-ért, ami jelentős különbség.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
beach head
senior tag
válasz wwenigma #1386 üzenetére
Szerintem, a smart 2 őt azért vették meg sokan mert lehet egy droidos telójuk kártyásan, olcsón, ami elvileg így is többet tud minden 25 ezer forint között mozgó telefonnál jelenleg a vodánál.
Aki előfizus telót vesz az szerintem (már ha fontos neki és jártasabb a telefonok közt) inkább vesz egy erősebb telót mint a tipo, max tovább fizeti a részletet.
Kártyásan szerintem még mindig ez a legolcsóbb. Figyelembe véve azt is, hogy az ismerőseivel valószinüleg ezentúl ha teheti az ember, költség spórolás miatt inkább viberen meg skypeon fog androidról beszélni. Én eddig se töltöttem sokat a telefonra, ezután meg még annyit sem...
[ Szerkesztve ]
-
Jacak
senior tag
válasz wwenigma #1217 üzenetére
Cimbi. O.K.,a RAM méretében tévedtem.Viszont! Ne haragudj,de ez egy SmartII-fórum.Ha neked ez a típus ennyire gáz(nekem nem ez a saját benyomásom erről a típusról,de nem fogunk ezen szájkaratézni),akkor minek fikázod itt? Ez céltalan dolog,hidd el.Peace.
( #1218 ) beach head:
-Hát...remélem,csak nem lesz gáz,majd keresztbe teszem az ujjaimat...[ Szerkesztve ]
• I'll be back •
-
beach head
senior tag
válasz wwenigma #1077 üzenetére
idővel ha már úgy is kopik vagy párszor már leesik a telefon, úgyis elhagyja majd az ember a tokot is... Csak hát aki ilyen telefont vesz az tényleg nem cserélgeti elég gyakran a mobilját..
Én azért akarnék szilikontokot venni, hogy ne kelljen mindig ki-be dugdozni a tokjába (jelenleg egy szövet tokom van csak)
-
DjMcMaster
tag
válasz wwenigma #1077 üzenetére
Nem arról van szó, hogy kéthavonta újat kéne venni, de 1-2 évet simán lehúz szép állapotban még úgy is, hogy négynaponta (biztosan) megméri a gravitációt. Aztán ha meg idővel lecsérli az ember ott vigyorog a polcon karcmentesen, vacak/gyenge akkuval, értéktelenűl.
Persze, értem én, hogy van aki vigyáz a dolgaira, HELYES ! Én úgy vagyok vele, hogy a telefon van értem és nem fordítva.
Aki vigyázni szeretne rá az tegye, nincs ebben semmi kivetnivaló, sőt dícséretes. Csak azt mondtam, hogy a fólia csak hátráltatja az amúgy is elég vacak kijelző kezelését.És asszem ezt a telefont nem egy apró karc miatt nem akarja majd senki megvenni...
Üdv ! DjMcMaster
-
Csocsesz75
őstag
válasz wwenigma #954 üzenetére
Esetleg van mégegy Totem Weather, ez ha jól tudom Huawei G300-ra való animált képekkel, 800x480 felbontáshoz.
Na jól van befogom a pofám mert már lehet sok leszek a Huawei telóval a Smart II topikba.
-
Csocsesz75
őstag
válasz wwenigma #954 üzenetére
Nemtudom ez segít-e, nem értek hozzá, de találtam egy ODEX fájlt.
Az Accuweather piros hőmérőjét nemtudja értelmezni és ezért dobhatja a kék holdat, ki is írja a widgeten hogy ismeretlen.
Letöltöttem a Beautiful Widgets-et és bexarás, ebben is bent van a huawei téma a kék holdjával, kíváncsi leszek ha lesz 36 fok ki rakja-e vagy berakja éjjelre.
-
-
Romesz
csendes tag
válasz wwenigma #662 üzenetére
Nekem már volt fent több rom, pl.olasz is, azzal is fagyott, de az nem biztos hogy ez mint amit linkeltél. Hivatalos frissítésre elvileg csak annyi mod van, hogy ráböksz a frissítés keresésére, majd kiírja hogy nem áll rendelkezésre frissítésre vonatkozó információ.
Alcateles progi sajnos ezt nem viszi. Nekem minden esetben készenlétben fagyott le, egy aksi méricske progi szerint 3 óra alatt szinte zárlatba rántotta valami. a dump file a nevében lévő idő szerint néhány órával hamarabb készül mint a lefagyás, és nekem szinte mindig nagyjából 16-17 MB.Mivel olvasod a dump file-t ?
[ Szerkesztve ]
-
I83
csendes tag
válasz wwenigma #659 üzenetére
Nálam nincs pin kérés, a másik kérdésedre a válasz: igen, menüből lehet frissíteni, de még nincs újabb frissítés, ahogy olvastam csak az olaszoknál és talán a spanyoloknál jött rá ki frissítés, kérdés, hogy mik a változások abban a frissítésben. One Touch Upgrade-t próbáltam pár hete, akkor nem ismerte fel a telefont, így letöröltem a gépről a programot.
-
schumi62
csendes tag
válasz wwenigma #655 üzenetére
Nem tudom miért értelmetlen ez a teszt?A telefon a Sim nélkül használva van mivel a Wifi-n megy a net stb.A szervizesek is szerintem Sim nélkül tesztelik ,és ezek szerint így nem jön elő a hiba.Ez is egy lehetőség a hiba beazonosítására.Ha benne van a Sim akkor még 20 órát sem megy fagyás nélkül.
-
Romesz
csendes tag
válasz wwenigma #584 üzenetére
Nincs benne magyar nyelv, sok dologgal tele van tömve (pl automatán mp3-ba veszi fel a hívásokat), amiket persze el is lehet távolítani. Nekem a csengő hangerővel eddig sem volt probléma, de azt valahogy kegyetlenül megnövelték. ( Volume+ alkalmazás ?) Az akksim 5 napot eddig is kibírt 2g-ben. A fagyás a legnagyobb és egyetlen problémám, erről majd holnap tudok nyilatkozni, ha sikerül átlépnem azt a bizonyos kritikus 24 órát. Most tartok 14 és fél óránál.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz wwenigma #588 üzenetére
Igen, ezt az "Ébren"-dolgot egyszerűen nem értem.
Sokszor még éjjel is valami ébren tartja, de aztán megnézem a CPUspy-t, és általában kiderül, hogy az idő 96%-ban deepsleep-ben volt így is.Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz wwenigma #549 üzenetére
Egyetértek, én a telómat csak 4-5 naponta kapcsolom ki, amikor tölteni kell, azt is csak azért, mert egy rég berögzült szokásom szerint szeretem kikapcsolt állapotban fullra tölteni.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
kjanos19
tag
válasz wwenigma #496 üzenetére
G4S futárszolgálat, miután a központtal beszéltem háromszor. Azzal védekeztek, azaz meghazudtoltak , hogy én a futárral a holnapi időpontot beszéltem, meg. Hangsúlyozom a futár felhívott és ezzel fogadott itt van nálunk a csomag, talán holnap-holnapután legkésőbb hétfőre elhozzák. Mondom legkésőbb holnapra. De ezt már megbeszéltnek tekintették! Nem lényeges ezt majd holnap a futárral megbeszélem személyesen mi a megbeszélés definíció szerinti jelentése.
hello.
-
lacafaca
addikt
válasz wwenigma #496 üzenetére
g4
nem a futiszoli felelős a késedelemért...amikor a voda átadja nekik a csomagot, onnantól ők másnapra a kezedbe adják. ez sajna a hatalmas érdeklődés miatt a szolgáltató sara...[ Szerkesztve ]
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
beach head
senior tag
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz wwenigma #170 üzenetére
Az te vagy. De Vitamaxban? Mert két év békjóval marha hülyeség lenne kihozni egy ilyen Alcatelt, Vitamaxban vinné mindenki, ott meg 20e különbség van.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Sn[4k3]
senior tag
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz wwenigma #110 üzenetére
Inkább a rezisztív kijelző ami hátráltatja, bár az Xperia X8 kapacitívja se különb játékok szempontjából. Adreno 200 jóféle GPU, de közel sem használják ki, iPhone nyeszlett PowerVR MBX-ére rahedli jó játék van, elég a DOOM-ot, Madden NFL-t, NFS-eket, GTA. CW-t említeni, mindemellett alapból az iOS dugig van jó játékokkal. Sajnos a droidos játékélmény ARMv7-nél kezdődik, igaz az Adreno 200 (esetleg 205) simán helytáll utána is.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
St3ven
addikt
A RAM miatt f*stam én is (be is volt előre készítve a visszáru nyomtatvány), de nem para, widgetekkel sem.
Persze nem akarok rábeszélni senkit sem, ha valakit érdekel több Y200 tulaj tapasztalata, majd benéz a topicjába.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
Az a durva, hogy dettó ugyanaz a kategória, de a GT540 után egy teljesen más világ.
Ja, és egyelőre kímélő használat mellett 3-4 teljes napot bír az akksi.Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
klívlend
tag
Zeneileg egy nem gyári, hanem egy minőségi fülessel teljesen korrekt jó hangminőséget ad a készülék.
Meglepődtem, hogy az árához képest milyen gördülékenyen működik a teló, átlag használat közben akadás mentesen fut minden, de azért nem nehéz megizzasztani a készüléket.
( Pl: net és játékok ).
Az aksi ha keményebb használat mellett( mobilnet vagy wifi,zene ) 1 napot lazán kibír, de ha nem használom nagyon akkor akár 2 napot is. -
helixP
nagyúr
Aki ért a telefonokhoz, ki tudja szűrni a hibákat, nem = azzal, aki tud használni egy oprendszert.
Hidd, el hogy nem mindenki tudja eldönteni, hogy kitől szabad és kitől nem vásárolni. Te valószínűleg tapasztalt vagy és túl vagy pár ilyen vásárláson. De aki nem, az inkább vegyen gyári/szolgáltatói garisat, az a tuti.
-
gtasystem
őstag
-
quailstorm
nagyúr
Volt ilyen chipsetes telefonom--> [link] tessék elolvasni mielőtt [moderálva] írogatsz. Amiben nincs gpu- az pl a galaxy 3 vagy az MSM7225, annál mindenképp jobb, csak az ea, gameloft játékok egy részét nem komálja, és mindent kezelj a helyén, amíg egy gt540-nel anno lehetett nfs shiftezni 2.1-gyel is és mst 2.3.7 alatt is lehet, addig ezzel a chipsettel percekig tölt, rinyál, és csak chainfire. "az also kategoria legalja" egyetértek, de több mint a semmi, kinetikus görgetés, nagyítás HW gyorsításához jó, számításteljesítménye adreno 200, utasításkészlete csökkentett. a CPU meg gyorsabb mint ami az msm 7227-ben van.
[ Módosította: ollie ]
-
Sn[4k3]
senior tag
Istenem, most komoly, egy használt, leharcolt telefont hasonlítasz egy vadiújjal?
Ismétlem: erös ARMv6 CPU, azaz ARMv6, ismétlem ARMv6 (gy.k.: ARMv6) CPU, tehát a kategóriáján (ARMv6) erös...
Beégtél a GPU-val is, szerintem jobb lenne nem folytatnod a "konstruktív eszmecserét"...
ON:
Azt nem értem, hogy miért nem a Galaxy Y-nal vetik össze benchmarkokban? Meg lehetne lesni, hogy mennyit romlik (?) a helyzet magasabb felbontáson, ha már a SoC ugyan az.Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Sn[4k3]
senior tag
Egy igen erös ARMv6 CPU (csak a Nokiában van erösebb, esetleg MSM7227T), van grafikus gyorsító, a kamera kategóriájában megfelelö.
"VitaMax csomagba 9.990" - gratulálok, álmodozz csak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest