- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Rég nem foglalkoztam a témával, van most valami jó rom erre a telefonra? Az asszonynak van ilyen, eleinte fagyott, majd kikapcsolt, majd memóriára panaszkodott. Újra tettem a romot rajta, rootoltam, csináltam neki szabad helyet, vagy 2-3 hónapig jól is viselkedett. Tegnap este megint lefagyott, majd kikapcsolt. Bekapcsolás után 18%-on volt az aksi, de mégsem töltött.
Lehet valamit kezdeni ezzel az instabil működéssel? -
v.attis
őstag
Nem akarok 300 hszt végígolvasni, elég rég jártam erre. Csak két kérdésem lenne, így gyorsan.
Az asszonynak van ilyen telója, az amelyik nem fagy, nem kapcsol ki, nem indul újra, szinte teljesen használható.Van viszont 2 észrevételem:
1) Amikor töltőn van, nem mindíg érzékel a kijelző és az alsó sor sem. Kolegámnak csak az alsó sor. Ha lehúzzuk töltőről, máris megy teljesen jól.
2) Baromi sokáíg tölt, szinte egész délután. Az én 5230-as Nokiám, 2 óra alatt fullon van, de ez...? Nem győzzük kivárni. Az egy dolog, hogy nem is mutatja a töltöttségi szintet, de ha ez nem megy a készülék rovására, akkor a fene úgy egye meg.Jártatok-e így Ti is? Tapasztaltátok már ezeket a hibákat?
-
v.attis
őstag
Kollégám fia most vett egy ilyet, ha töltő be van dugva, nem működik az alsó gombsor, ami a kijelző alatt van. Az asszonyén meg megy.
Ezen kívül nincs rá frissítés- Mondjuk minden ugyanaz rajta, mint a mienken, de a verziónál nem szerepel, hogy 'update-1'. Az összes verzióadat ami csak szerepel a telefonban, minden stimmel a mienken látható adatokkal, csak utóbbit sikerült frissíteni. Lehet, hogy a másikat már gyárilag frissítették, ezért nem írja, hogy update-1 ?
Vagy ezzel a telefonnal gebasz van...? -
v.attis
őstag
A video rögzítési képességeit teljesen kiaknázza a gyári program, vagy valami alkalmazással többre is képes? Esetleg más formátum, más hangminőség...?
Ha igen, akkor mi lenne az az app? -
v.attis
őstag
Nem tudtok valami alkalmazást ami hangosabbá teszi a csengőhangokat? Vagy valami tuti hallható hangos csengőhangotok?
Minden megoldás érdekel ami egy képekkel teli gyárban hallatja a hangját. A kérés nem lehetetlen, mert az előző telő, nokia 2700, simán beteljesítette ezt a vágyamat... -
v.attis
őstag
Egy haverom is ilyen telót vesz a fiának. Fel akarok készülni. Mivel kell időzíteni a napi 2x1 perc repülős üzemmódot? És mikorra kell belőni? Nem lehet mindkettő éjszaka?
-
v.attis
őstag
Nem tudjátok, a cosmos battery saver működik akkor is ha nem látható sehol?
A "Show notification icon"-nál kivettem a pipát, ne mutassa, ha nem muszáj, de a futó alkalmazások között sem látható. Ugyanakkor, ha az összes alkalmazásnál keresem, akkor csak leállítani lehet.
És még egy: nem tudom, hogy balanced módban végez-e valamit, de én este is és reggel is aktívnak láttam a wifi ikont. -
v.attis
őstag
Kedves újraindulással küszködők. Szerintem össze kéne fognotok, mert ha egyesével mentek be a vodához, akkor senki nem tulajdonít majd nagy jelentőséget a dolognak.
Nekünk semmi bajunk vele (kopp-kopp), meg se röccen a telefon általános használat mellett amely elég sok netezést és telepítgetést is magába foglal. Igaz, még csak szerdán jött meg, de az idegen nyelves feliratokon túl abszolút semmi baja és még az aksija is jobban bírja, mint a Nokia 5230-asom bármikor is bírta. A mienk gyárilag a 2.3.7-es fw-vel jött ki és azóta megy. Feltettem az ápdétet és azzal is megy simán.
Esetleg össze kéne hasonlítanotok a sorozatszámokat, hátha abból kiderül valami.
Egy a lényeg: egyenként nem értek el semmit. Ha összefogtok, akkor is hónapokba tellik...! -
v.attis
őstag
válasz DjMcMaster #825 üzenetére
A gyári alkalmazásokat le lehet törölni? Mi sosem fogunk fészbukolni, különböző messengerelni és még sorolhatnám. Ha ki lehetne lőni őket az is jó lenne (egy részét sikerült is), de ha el is távolíthatnám a telóról, az lenne az igazi!
-
v.attis
őstag
Újabb kérdés:
- Az animált háttérképek és az állandóan bekapcsolva hagyott wifi mennyire eszik az aksit?[ Szerkesztve ]
-
v.attis
őstag
Milyen alapon működik a beépített gps? Ezt nem láttam, hogy letölti a térképeket a telefonra, vagy mégis?
Az egészet nem értem, ezért elmagyarázná valaki néhány szóban? -
v.attis
őstag
Egyébként a főmenüt nem lehet átrendezni? A sok ikont amit nem használok alulra tenném.
Bár lehet, hogy könnyebb lesz ha az egyik főképernyőre kiteszem azokat amiket használok. -
v.attis
őstag
Nos, akinek az ébresztő kell és nem jut vele dűlőre:
A fényképező gyorsgombja azonnal kilövi. Nem szundi, hanem azonnali leállítás, de nem törlés! Tehát másnap újra ébreszt.
Ugyanezt teszi a kijelzőn a két idegen szó közül a jobb oldali, a másik a szundi.
Ha valamit elrontottál és a BAL felső sarokban ott marad a vekker a felkiáltójellel, akkor csak szundira van kapcsolva. Ilyenkor a képernyő legtetejét lehúzhatod és ott újra eléred az ébresztőt.Nekem szerb nyelvű a menü egy része, legfőképpen az ébresztő. Olvastam, hogy van akinek török... Egy kis internetezéssel könnyen ki lehet deríteni az idegen írásokat. Kipróbálsz néhány online szótárat és a legfontosabbakat megjegyzed. Mindjárt könnyebb az élet.
Írjatok egy emilt a vodának, hogy csináljanak már egy frissítést, én is írok mindjárt. Hátha több ember kérésére megcsinálják.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest