- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
#40047616 #34 üzenetére
Szerintem sem azzal van a gond, ha valaki negatív véleményt ír. Csak itt a fórumon újabban divat lett a oneplust fikázni, akárhány cikk alatti kommentszekciót olvasom, állandóan a picsogást és a nyávogást lehet olvasni olyan emberektől, akik egyáltalán nem képesek elfogadni azt, hogy változás van és mindent negatívan látnak. Bár gondolom ezen emberek nem is fognak venni oneplust, csak jó bejönni és bedobni egy fricskát. Ugyan ez ment a HTC hírek alatt is régebben.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Essentials #27 üzenetére
Jól van, ne haragudj már kérlek, hogy örülök ennek.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Essentials #14 üzenetére
Tudjuk, hogy vannak gyártók, akik szeretik lassítani telefonjukat.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Linkin1994 #10 üzenetére
Ja, szerintem ki kell várni, hogy mi lesz. Biztosan megmaradnak a oneplus jellemzők, ha 1 oprendszert húznának mindegyikra, akkor egybe is vonhatnák a 3 márkát. Szerintem én majd a következő oneplus-ra cserélem a 7 pro-t, bár még mindig olyan fürge, egyedül már az aksi gyengébb, lehet egy aksi csere lesz és kihúzza még 2 évig.
-
CptAdamica
veterán
Hát ez már nem az, ami vót. RIP oneplus. Többé ezt se vesszük sírás, 3...2...1... és tessék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest