- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Egy ideig én is használtam ilyen menüt. Aztán azt vettem észre, hogy a gyakran használt funkciók úgyis kint vannak a ribbonon, könnyebben megtalálom, mint a menüben. Aztán egyre jobban megszoktam az újat, és egyre kevésbé lett szükség a régi típusú menüre, így egy idő után feleslegessé is vált.
De az átmenetet megkönnyíti, és az ember inkább kikeresi innen, az elején sok idegeskedéstől kíméli meg magát. -
bzoley
veterán
Telefonnál egy pillanatra megszeppentem, mert megszűnt a winmo, és nem tudtam merre lépjek tovább. Wp-n láttam, hogy azt a hátam közepére sem kívánom, a droid meg idegen volt. Kicsit próbáltam is lázadni ellene, de kipróbáltam, és azóta elvagyok vele. Win8 témákban szokták mondogatni lekezelően(persze csak azért,mert többre nem képesek), hogy nem akarjuk megszokni az újat. Dehogynem, meg lehet szokni azt, ami jó, és segít, lásd:droid(gyík:csak az ismeretlen, az új, a más miatt említem, ha kOS-használnék, lehet azt írnám példának). Értelmes ember nem próbál megszokni olyasmit, amiről látja, hogy nincs hasznára, netán még hátráltatja is. megpróbál tenni ellene. Lám, lesz boot to desktop, vagy mifene, és társai.
-
7Heads Drago
veterán
Igazából szerintem sokan nem érti, hogy mi a gond a win7-tel. (köztük én is) Mire kellett ez az új op? Pc-re semmikép. A többi kisebb eszközökre gyúrnának inkább. Mint péld okostelo, táblagép meg ilyenek. A win7 is jó arra amire a win 8, az új felület meg csak elijeszt sokakat.
-
oO7
őstag
igen, igen, jogos... januárban jelentették be, hogy már 60 millió licenszet eladtak, ebből interpretáltam, hogy mostanra ez a szám már bőven 100 millió körül van...
a rendszer nemrég átlépte a 3%-os részesedést, a PC piac durván 2 milliárd gépet jelent szóval akkor ~50+ millió felhasználó... még mindig nem hibahatár kategória... főleg nem egy fél éves rendszertől egy zsugorodó piacon... -
BiP
nagyúr
(#8) VIC20: Szerintem azt meg fogják tudni oldani, ahogy most is megoldották, hogy az üres helyre kerüljön a Start menü, most majd a Start gomb helyére fog.
(#14) VIC20
(#13) Male: Így van. Amíg ott az opció, és magam dönthetem el, addig sz*rom le, mi a default.
(#11) oO7: Pedig szerintem sokat számít. Alapból a tudat, az illúzió, hogy a megszokott helyen érhető el a start menü/start screen, ill. az, hogy ott egy konkrét gomb, amit meg lehet nyomni, nem pedig a sarokban kell hadonászni.
Amúgy nagyon remélem, hogy attól, mert a Metró felületre átkerül csomó minden a Control Panelből, a desktopos Control Panel még megmarad. (csak több helyről is elérhető lesz)
(#18) DeFranco: Én is azt várom, hogy a Stardock végre meg tudja csinálni a Win8 kompatibilis Windowblinds-t (mert az MS nem fogja a kerekített sarkú Glass felületet visszatenni, az tuti, bár azért reménykedem), de úgy látszik, elég kemény dió még nekik is.
Persze a legjobb az lenne, ha mégis visszakerülne a Win7 felület opcióként, még ha a mostani sarkos pusztulat is a default. -
Male
nagyúr
Úgy is lehet mondani igen
oO7: A kép alapján éppen hogy nem fog átdobni, hanem egy kis dobozban megkapod a mostani csempés rész megfelelőjét, mint Start menü.
Szerk: Közben látom a cikkben nem erről a tervről van kép, hanem egy jelenlegi alternatív Start menüről... de kb ez lenne a jó megoldás szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest