Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Dilikutya #96 üzenetére
A ribbon állítólag valóban ésszerűbb lett, mint a korábbi menürendszer. Mondjuk én soha nem találok meg semmit, nem is nagyon találkozok vele, de adok annak a véleményére, aki ezzel dolgozik, és elég sok időt tölt el előtte. Kicsit csodálkoztam, amikor élménybeszámolót tartott a nejem az akkor új laptopjáról, és azt nyilatkozta, hogy miután megszokta, jobbnak találta, mint a régit. És ha ő mondja, elhiszem hogy úgy van. Office 2010-et kapott Win7 mellé, ha jól tévedek.
-
bzoley
veterán
Telefonnál egy pillanatra megszeppentem, mert megszűnt a winmo, és nem tudtam merre lépjek tovább. Wp-n láttam, hogy azt a hátam közepére sem kívánom, a droid meg idegen volt. Kicsit próbáltam is lázadni ellene, de kipróbáltam, és azóta elvagyok vele. Win8 témákban szokták mondogatni lekezelően(persze csak azért,mert többre nem képesek), hogy nem akarjuk megszokni az újat. Dehogynem, meg lehet szokni azt, ami jó, és segít, lásd:droid(gyík:csak az ismeretlen, az új, a más miatt említem, ha kOS-használnék, lehet azt írnám példának). Értelmes ember nem próbál megszokni olyasmit, amiről látja, hogy nincs hasznára, netán még hátráltatja is. megpróbál tenni ellene. Lám, lesz boot to desktop, vagy mifene, és társai.
-
bzoley
veterán
A kettő azért nem ugyanaz. Igen, rakjanak le valamit, ami működik, de nem valami rettenetet, ami ugyan nem működik, de azt mondják, hogy mától ez van. Nekem már csak annyi a dolgom, hogy birka módjára bólogatok, és használom az elém rakott valamit, holott érzem, hogy ez így nem az igazi.(a bekezdés helyenként sarkítást tartalmazhat)
Sokra megyek a minden eszközön ugyanúgy kinéző alkalmazással, ha egyiken sem képes maradéktalanul ellátni a feladatát. emellett ebben is benne van, hogy erre a feladatra ezt kapod, ezt használd, mert ez úgy néz ki, mint a másikon. Szerencsére az még nincs megtiltva, hogy xy feladatra azt a szoftvert használjam, amiről ÉN úgy ítélem meg, hogy alkalmasabb. Van az a réteg, akinek mindegy mit tesznek elé, megeszi. Vajon melyikből vannak többen? -
bzoley
veterán
Ha így volt, Az nagy hiba volt. Aki kicsit gondolkodik, nem Az alapján választ eszközt, hogy hasonlít-e egy másikra, hanem megnézi mire használható. Wp-ban már Az elején sem láttam semmi fantáziát. Elcseszték a dolgot azzal, hogy elkaszálták a winmo-t, szerettem. Azóta a droidot megszoktam. Pc-n bemutatták, hogy mire számíthatok. Ha használható lenne számomra már rég a linux-szal ismerkednék, De azt tudom, hogy ilyen tábla nem kell. Egyáltalán nem hasonlítanak egymásra, mégis szivesen használok Win mellett droidot, mert azt tartom használhatónak, érzem, hogy én irányítói, nem csak azt a két gombot nyomkodhatom, amit nekem kitaláltak.
Vagy megpróbálnak erőszakkal terelgetni, és csodálkoznak ha fogynak a felhasználók, vagy elfogadják, hogy a felhasználónak is van beleszólása. Az nem működik, hogy majd én megmondom mi jó neked. -
bzoley
veterán
Bezzeg a nagyokosok megmondták. Még a régi asztalt is megszüntetik. Ez a jövő, és hasonló agyrémek.
Elég hosszú még a lista, mit kéne még helyrepofozni. Kikapcsolást elérhető helyre tenni, kikapcsolható charm, glass. Szerencsére mindre van már megoldás.Vic20:
Majd írnak egy alkalmazást, amivel eltüntethető a gyári start gomb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest