Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Lehet hogy neked logikus, viszont mégse 2003. Nekem is otthon a 2010 van fent, hogy szokjam és tudjak segíteni benne ha kell. De messze nem csuklóból megy nekem se, mint a 2003. Hanem keresgélek. Persze én még win 3.1-en tanultam az alapokat. Min sokan mások is. És nem jártam se főiskolára, se továbbképzésre.
Dilikutya: Melyik warez usera jelemző hogy office-ol? Szerintem egyáltalán nem jellemző ez. Az officet irodában cégeknél használják. A warez user helyette egészen mással van elfoglalva. Vagy akkor meg nem is warez user.de ez más téma szerintem
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Dilikutya #96 üzenetére
Na látod pont ez a vicces. Aki warezzol az nem igen office-zik. Aki meg tényleg használná, az meg itt áll bambán és nem érti hogy hova lett. Akkor most kinek is cainálják a mit?
))))
Én már az xp-ről való átszoktatásra win7-re is találkoztam ilyennel, de ott azért nem volt ennyire ijesztő a helyzet egy átlag User számára, mint most a win8-nál. -
7Heads Drago
veterán
Neked az office 2007 bejön???
Ritka egy "madár" vagy. A legtöbb embwr aki használt 2003-at és meglátja a 2007-et azt hiszi rossz helyen jár. És a megszokott dolgokat percekig, órákig keresgeti. A fiatalok tényleg értenek hozzá, és a legújabb officet akarják. De az idősebbek nem óhajtanak 2007-tel vagy újjabbal dolgozni, csak ha nagyon muszály. -
7Heads Drago
veterán
Igazából szerintem sokan nem érti, hogy mi a gond a win7-tel. (köztük én is) Mire kellett ez az új op? Pc-re semmikép. A többi kisebb eszközökre gyúrnának inkább. Mint péld okostelo, táblagép meg ilyenek. A win7 is jó arra amire a win 8, az új felület meg csak elijeszt sokakat.
-
7Heads Drago
veterán
TNagyon valószínű hogy ugyanarra a sorsa jut mint a vista. Csak azt nem értem hogy lehet ennyire mellé nyúlni egy ekkora cégnek. Heti 1-5 db wint telepítek és eddig összesen 2 db laptopon kérték hogy maradjon win8 rajta. Más meg se kérdezte
))
Szóval fene nagy rá az érdeklődés. Erre való tekintettel nincs nekem se példányom belőle. Pedig szerintem elég lett volna a win7-et kipofozni, annak mindenki jobban örült volna. -
7Heads Drago
veterán
még a végén tényleg win-t csinálnak belőle
)))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest