- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak az általam próbált órákat. Az rendben, hogy az optikai talán sosem lesz olyan, mint egy mellkaspánt. Ebből a szempontból a Polar-ok jók, ha akar az ember, hozzácsatlakoztat egy BT-os pántot. Viszont a Vantage széria nagyon nem éri meg a pénzt, amit kérnek érte, de most jött ki az Ignite, az érdemes lehet még egy-két szóra.
Bocsánat mindenkitő, kicsit eltértünk a tárgytól.
-
A többi, általam kipróbálthoz képest csak a Huawei volt, amelyik ilyet csinált. Olyan volt, hogy több is elveszítette a pulzust (na, az normális, ezért is kevésbé alkalmasak olyan sport alatti pulzusmérésre, ahol mindig feszül a kezed, (pl. súlyzós edzés, stb).
Eddig a Fitbit Versa, ami a legjobb ilyen téren, utána a sima Galaxy watch. Viszont előbbi meg a lépéseket becsli túl, utóbbi meg merül, mint állat (nem csoda, 42-esem volt, abban kicsi az akku).
-
Igazad van, más is közrejátszott, mégpedig a pöttöm méret. Bár nagyon kicsi a csuklóm, még azon is nagyon picinek hat, ezzel együtt az akku sem fényes. Mindenesetre jól tettem, hogy nem vettem, most itt a 44-es méret
Viszont a Huawei Watch GT-ről meg azt mondták, micsoda jó a pulzus mérője. Hát máson biztos, nekem olyanokat mért, hogy egy sima egy órás szobaicajozás alatt ötször meghaltam, ebből háromszor a 180 feletti pulzus miatt, kétszer meg hogy már alig volt pulzusom szerinte
-
Tigerclaw
nagyúr
Sajnos a Samsung órái sem. Mikor megvettem az S3-at, 3 nappal hirdették, de dobozból kivéve se tudott többet 1 napnál minimális szinte passzív használattal. Én vagy egy évvel a start után vettem, szóval volt idejük javitani bugokat, meg optimalizálni.
Aztán vagy fél év múlva jött egy egész jó firmware, amivel olyan 2, 2-5 nap üzemidő lett. Megint rá vagy fél évre meg áttértek erre a One UI vagy micsodára a Tizen helyett és most olyan fél-egy nap az üzemideje, random egyszer így, egyszer úgy, miközben csak számlap van automatán, meg BT üzenetekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkelt, értékelésre vár - Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest