Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé.
tag
válasz
Tigerclaw #86 üzenetére
A Vasárnapi töltés a siker kulcsa!
Hét napi üzemidő nagyon sok embernél a kívánatos! A Ticwatch Pro órában
kétrétegű / üzemű a kijelző. Okos üzemmódban egy nap, míg sima LCD óra
alapfunkcióban egy hét. Nyilvánvalóan kellene egy újítás! Például az óracsatba,
vagy az óra karpántban egy modul akku, mint a régi mobilok cserélhető
megoldásai. Ezeknek a helyére, a karpántba kerülhetne jóval nagyobb akku, hogy
az is hozzon egy hetes üzemidőt. Tehát külön lenne választva az órából a
tápellátás. Könnyen belátható, hogy a női, kisméretű órába ellentmondásos nagy
akkut tenni! Mellesleg a hölgyek meg eleve szeretnek karperecet, stb. hordani,
vagyis értelmet nyerne a csuklón hordott női karikák, miegyebek...
A vízállóság így persze nyitott kérdés... további újításra váró megoldandó feladat.
Áttörés lenne az egy hetes üzemidő, ekkor lehetne sikeres tömeg termék!..
,,Bocsánat mindenkitől, kicsit eltértem a tárgytól, --- egy kicsit a jövőbe." -
Atlantis
veterán
válasz
Tigerclaw #86 üzenetére
Nézd, én megértem, hogy csalódtál, rendben, de ne általánosíts...nekem Active 1 van és erre 45 órás átlagos üzemidő ígér a Samsung, amit teljesít is. Nem is vártam többet tőle...kicsit úgy érzem, nem tájékozódtál kellőképpen, mielőtt megvetted az órát, de ez nem a gyártó hibája.
Nem vagyunk egyformák, nekem még sosem akart lemerülni, pedig alvást is figyeltetek vele (más kérdés, hogy ez szerintem fabatkát sem ér). Este, amíg kajálok/tusolok, stb. feldobom töltőre a órát, annyi elég is neki. Igen, naponta töltöm, de kb. 60%-on van nap végére, tehát a beígért időt tudná, ha muszáj lenne.
Én amúgy nem szívesen hordanék több eszközt, ha egyben is megoldható a feladatuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest