- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Kékes525 #221 üzenetére
Akkor fel teszek egy olyat hátha jobban járok bár fontos adatom nincs viszont szeretem levédeni a rendszert.
A Windows Tűzfal állítólag nem a legjobb bár reménykedtem 8.1 alatt jobb lett 7 SP1 re nem mertem bízni bár akkor tűzfal nélkül voltam.
Köszi a progit meg nézem vele akkor(#226) woland_y2k
Köszi -
haddent
addikt
válasz
Kékes525 #221 üzenetére
Srácok a világért sem akarom elvenni a kedveteket, de azért az megvan, hogy a legjobb ( / akár több darab /) profi védelemmel is simán bekaphatsz vírust/egyebet, valamint mindenféle védelem nélkül is lehetsz vírusmentes?
Mint sok minden más is, ez is felhasználón múlik óriási részbenszundybence jobb lesz, a w7 -> w8 is jobb lett minden értelemben, csak a sok metró-szexuális-fób ezt letagadja mert nem lát túl a csempéken
-
Ehez barkácsolni kell - teljesen kóser M$ módszerekkel totál ki lehet pucolni őket a rendszerből /ld: "kipucoljuk a szemetet szekció". Ezekután kvázi olyan OS-ed van, mint egy 7es.
#80 ->
#81, "hanem Win10 vs. xy komolyabb Linux disztró, mert akkor lenne csak igazán alázás....vsz előbbi kárára. " Ez teljesen esetleges, attól függ, mire használod. Ha pl kell neked a M$-office, akkor máris nem olyan jó alternatíva a linux.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest