Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Yettel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
Akkor fel teszek egy olyat hátha jobban járok bár fontos adatom nincs viszont szeretem levédeni a rendszert.
A Windows Tűzfal állítólag nem a legjobb bár reménykedtem 8.1 alatt jobb lett 7 SP1 re nem mertem bízni bár akkor tűzfal nélkül voltam.
Köszi a progit meg nézem vele akkor
(#226) woland_y2k
Köszi
-
haddent
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Srácok a világért sem akarom elvenni a kedveteket, de azért az megvan, hogy a legjobb ( / akár több darab /) profi védelemmel is simán bekaphatsz vírust/egyebet, valamint mindenféle védelem nélkül is lehetsz vírusmentes?
Mint sok minden más is, ez is felhasználón múlik óriási részbenszundybence jobb lesz, a w7 -> w8 is jobb lett minden értelemben, csak a sok metró-szexuális-fób ezt letagadja mert nem lát túl a csempéken
-
t72killer
titán
Ehez barkácsolni kell - teljesen kóser M$ módszerekkel totál ki lehet pucolni őket a rendszerből /ld: "kipucoljuk a szemetet szekció". Ezekután kvázi olyan OS-ed van, mint egy 7es.
#80 ->

#81, "hanem Win10 vs. xy komolyabb Linux disztró, mert akkor lenne csak igazán alázás....vsz előbbi kárára. " Ez teljesen esetleges, attól függ, mire használod. Ha pl kell neked a M$-office, akkor máris nem olyan jó alternatíva a linux.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest