- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Ha még nincs fent, javaslom hogy telepítsed az Unlocker nevű programot innen tudod letölteni [link] Download Unlocker 1.9.2 - 32 and 64 bit version
Csak arra ügyelj, hogy a telepítéskor ne engedélyezd a felkínált adware-ek felrakását. Emlékeim szerint skip és decline amit kell választani. Vagy letilthatod a telepítés idejére a netet, úgyis jó. Ha ez megvan, aztán már semmi probléma vele.
Nagyon hasznos, lehet vele blokkolt fájlt másolni, vagy törölni. Ha telepítetted, beépül a jobb klikkes menübe. Tehát jobb klikk a fájlon (nvidia driver) és válaszd az Unlockert. Utána az akcióknál a Delete, majd okézd le és le kell törölnie. Ha ez nem, akkor semmi. -
kasa85
őstag
Kép törlésről remélem már érthető nem lehet le törölni.
-
kasa85
őstag
Esküszöm nem tudom mi a f@szt nem értesz.
Nem lehet a letöltött Drivert az Nvidia oldalról a vinyón törölni.
Nem is telepítem,és akkor is nem lehet törölni.
Most már világos ?
Windows 8.1
Windows 10 semmi probléma.
Itt vala szoftver okozza mely le töltött az Update.
Bocs a agresszív írásomért,de kisregényemet meg lehetne érteni.! -
kasa85
őstag
Köszi
Meg néztem ki húztam az Internet kábelt,és helyre jött
Érdekes anomália.
A másik ami nagyon dühít a Windowsba le töltöm az Nvidia drivert,és még van rengeteg jó lesz majd valamikor.
Nem engedi törölni,mert használatban van.
Na ezt nem értem,hogy lehet használatban egy 2 éves Nvidia driver is amit nem enged sem át nevezni,törölni,ás át helyezni
Ja ez Windows 7!
Ez miatt töröltettem tettem föl a 8.1 et,és a 10 mely még bugos van egy jó pár game ami akad rajta,vagy el sem indul.
Igaz virágboltiak. -
ceia
őstag
Azt írja, hogy lehetnek eszköz illesztőprogramok ezen a gépen, amik rosszul viselkednek és kihagyásokat okozhatnak a valós idejű audióban és / vagy a videó stream lejátszásban. A rakoncátlankodó illesztőprogramok elkülönítéséhez használd az Eszközkezelőt, és iktasd ki illetve újra engedélyezd a különböző eszközöket, egyenként. Próbáld a hálózati és W-LAN adaptereket, modemeket, belső hangeszközöket, usb vezérlőket, stb.
-
kasa85
őstag
Skacok ez normális ?
Angolul nem értek,és nem tudom megfejteni mi okozza. -
kasa85
őstag
Windows 8.1 telepít.
Kéri a kódot elfogadja.
Azt követően eredeti lesz.
Windows 10 home letölt fel rak.
Megy a Windows 10.
Windows 10 letöröl Windows 8.1 lemezzel mindent meghajtókat stb.
Windows 8.1 telepít akkor normális a vízjel.
Net kapcsolódás után el tűnik.Nekem meg maradt rajta van az összes frissítés. -
kasa85
őstag
Sziasztok.
Miért van az,hogy a Windows 10 fel rakom,és erre le törlöm vissza rakom a Windows 8.1 et.
Hiába frissíten jobb oldalt Windows 8,1 Buid 9600 van ki írva vízjelben.
Nem értem eredeti a Windows 8.1
Volt ez,de frissítés elött,de most hiába frissítem ott marad. -
Ereshkigal
őstag
"Bekapcsolási sebesség, leállási idő."
Kb. az utolsó dolog, ami egy OS-nél számít. -
djculture
félisten
Én kipróbáltam nem egy játéknál ez a csodálatos oprendszer jóval kevesebb fps-ad ugyanazon körülmények között. Két gépnél is néztem később biztos fog változni ez de most ez van. Én egyelőre aki játszik annak nem ajánlom. 1 évig szerencsére ugyis fog változni ez. 8.0 ugyanigy kezdett annak idején.
-
kasa85
őstag
Ja pontosan magyar nyelven hol lehet frossíteno,mert el van dugva.
Régebben a Vezérlőpultban le tekertm,és ott volt igaz Windows 7,És windows 8.1 -
kasa85
őstag
Sziasztok.
Remélem nem warez,de ki csordúlt egy Windows 10 rendszer melyet Windows 8.1 alatt frissítettem.
Nagyon jó!
A következő a gond.
A Windows 8.1 rendelkezik Vezérlüpult Update szolgáltatásokkal mely telepíti a frissítéseket.
A fel frissített Windows 10 ben nem találom Update frissítési szolgáltatást.
Minden legális,és amit le szedtem végleges nem változik csak a számozása.
Windows 10 Home Pro Enterprise 64 bit HUN by Torko
* Windows.10.Home.Pro.Enterprise.10240.16384.x64-HUN
Ez a verzió van fent.
A kérdés amikor el jön a 29 akkor meg kapom az Update menüt,és frissít még vagy kénytelen leszek újra gépet újra rakni? -
MaxTorque
tag
válasz
King Unique #231 üzenetére
Ez az aranyos W10 ma indítás után szólt, hogy 3 program nagyon fogja a gépet indulásnál. Ez számomra egy szimpatikus dolog volt
-
VictorHUN
aktív tag
Megnézném azt a nagy gyorsulást akkor is amikor 100 millió dolog van a gépre telepitve és töltse be azokat is a rendszerrel együtt pár másodperc alatt
-
kasa85
őstag
válasz
Kékes525 #221 üzenetére
Akkor fel teszek egy olyat hátha jobban járok bár fontos adatom nincs viszont szeretem levédeni a rendszert.
A Windows Tűzfal állítólag nem a legjobb bár reménykedtem 8.1 alatt jobb lett 7 SP1 re nem mertem bízni bár akkor tűzfal nélkül voltam.
Köszi a progit meg nézem vele akkor(#226) woland_y2k
Köszi -
Tikakukac
titán
Szexuál vagy nem szexuál, ugyanúgy minden nap sorozatban hozzák vissza az emberek a Win8-as gépeket is, mert nem találnak semmit, elállítják, nem működik, helyreállításokba beledöglik stb stb. és én is ugyanúgy beleőszülök, mint az XP-be Vistába vagy Win7-be. Nem változik itt semmi csak máshogy rossz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Lehetsz. De ugye nem az okos böngészésre gondoltál itt? Mond, hogy nem.
Meg ha nincs vírusvédelmed, akkor honnan tudod, hogy vírus mentes vagy? Hmm?
Valamint lehet nehéz elfogadni, de én spec a csempét sem akarom látni, nem h. mögé látni. Tájidegen állatfaj.
Ha a csempéket kiveszed a képből, csak a sebesség marad. Az meg önmagában nem túl nagy indok, mert különösebben a még támogatott W7 sem lassú. -
haddent
addikt
válasz
Kékes525 #221 üzenetére
Srácok a világért sem akarom elvenni a kedveteket, de azért az megvan, hogy a legjobb ( / akár több darab /) profi védelemmel is simán bekaphatsz vírust/egyebet, valamint mindenféle védelem nélkül is lehetsz vírusmentes?
Mint sok minden más is, ez is felhasználón múlik óriási részbenszundybence jobb lesz, a w7 -> w8 is jobb lett minden értelemben, csak a sok metró-szexuális-fób ezt letagadja mert nem lát túl a csempéken
-
szundybence
aktív tag
Nem jó ez a cikk! Én másra lennék kíváncsi. Nekem w7 Starter van egy Eee gépen, azt fogom pár napon belül frissíteni W10 Hoome verzióra jogtisztán. Na, ez érdekelne. Hogy egy gyenge gépen mi fog történni a sebességgel. Mindegy, nemsokára úgyis kiderül.
-
ViZion
félisten
Valahogy a ki- és bekapcsolási idő engem nem hoz lázba. Mondjuk asztali gépem van, lehet laptopon ez fontos
-
Kékes525
félisten
Érdemesebb a Windows tűzfala helyett jobbat választani. Ha már NOD32-öt használod, akkor használhatod annak tűzfalas verzióját az ESS (ESET Smart Security)-t. Én évek óta azt használom, gyors pontos és kevés memóriát igényel. Ilyenkor ki kell kapcsolni a Windows-ét. Az ESS ezt meg is teszi. Azért ezt ellenőrizni érdemes.
-
kasa85
őstag
válasz
gabor7th #136 üzenetére
Vírusom nincs dupla tűzfal,kémprogram,Nod32,Rotkit keresők vannak.
Folyamatosan ellenőrzöm remélem nincs be csúszva,de nem tartok tőle(#137) woland_y2k
Home,vagy Pro érdemes a játékok alá ?
Akkor egy évig várok addig csak foltozzák,ha lesz hiba.
Tesztnek jó.
Állítólag jóval gördülékenyebben mennek a játékok rajta,de a GTA 4 nem.
Mindegy a 5 jó,ha megy a többi nem zavarKöszönöm a segítségeteket
-
KronoszOlen
csendes tag
Az Ubuntu vazze
-
dredbiro
senior tag
egész jol kivehető a sebesség különbözet
-
nortol
senior tag
Miért van az, hogy ez a topik tele van linux fanokkal? Eltévedtek talán?
-
Glenda
addikt
válasz
tatararpad #205 üzenetére
Vótmá.
-
King Unique
titán
válasz
tatararpad #205 üzenetére
Nem is akarom, illetve ez a szint már nem is érdekel...
-
tatararpad
őstag
válasz
King Unique #198 üzenetére
Mindjárt linkeli a pörgőkockás Ubuntut ami Virtualboxban fut a SLAT nélküli 900Mhz cerkáján. Őt nem tudod legyőzni.
-
vigyori78
őstag
válasz
CPT.Pirk #193 üzenetére
Az elmúlt 3 évben kb te vagy az első aki normálisan válaszol
Nem kötekedés képen írom amit írok :
Igazad van túl sok Win 10 cikk van már
Amúgy teljesen jogos, hogy ha már oprendszer sebességekről van szó a cikkben, akkor oda lehetne tenni konkurens terméket is, mint pl. az OSX meg egy átlagos Linux disztrót. legyen de Windows 10 VS Windows 8 sebességről van szó ,pont ez a bajom az egyéb fórumokon is ,ha pl. a tv-m fórumán valamire megoldást keresek a 8000 hozzászólásból 4000 a konkurens gyártó fórumáról való emberkéktől fikázás ,tök jó lenne ha ezek nem lennének, szívesen elolvasnám akár az összes hozzászólást de így nem ,és ez sajnos az egész lapcsaládot is lehúzza ami szintén nem tetszik.
Ismerősömnek valami problémája volt a telefonjával én ajánlottam neki ,nézzen szét itt a telefon fórumában hátha talál megoldást rá ,kb 100 hozzászólást olvasott végig aztán elment a kedve az egésztől mert a hozzászólások fele a konkurens topikból származtak persze teljesen felesleges dolgok ,másnap meg is említette ,hogy kár volt ajánlanom az oldalt ,hát ez nem esett jólLinux sz@rság nem magára a Linuxra irányult a melóhelyen azt használok hanem arra ,hogy Windows cikk minek Linux-al hasonlítgatni stb.. ezt utálom a többi fórumon is ami egy X márkára irányul kérdezek valamit ,hogy miért nem megy valami a válasz rá az ,hogy a konkurens Y márkánál megy
,miért nem Y márkát vettem ... persze mind az Y topik lakóitól .
Bocs az OFF -ért off shutdown -h now
-
fornettisuti
veterán
w8 boot ideje bőven veri a w7-et, meg ugy is, hogy nerfelve lett.
decemberi a w8 telepítésem, w10 lesz jövő héten. gép bekapcs, tv bekapcs, atvaltok PC modba, addigra az asztal is be van töltve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest