Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Cyberpunk #22 üzenetére
Most 4,3"-on játszok, ez már elég szerintem játékhoz is. Meg hát attól még, hogy játszogatok ez még mindig csak sokadlagos szempont. A fő, hogy egy kézzel is tudjam használni kényelmesen. Én ennél a 4.3"-nál húztam meg magamnak a határt, max. 4,5" ha elég vékony a keret, legvégső esetben 4.7", de akkor legyen LG G2-szintű a keret
vagy ne legyen. Bár ahogy mondtam, most még kb. 1 évig, de minimum fél évig biztos nem váltok telefont, szóval addig lehet lesz jobb, de azért ez a Xiaomi elég ígéretesen néz ki, kösz
-
Tomy Yayo
senior tag
Kölcsönadhatnál kicsit az optimizmusodból
@Cyberpunk:
1. mostanában rászoktam a játékra telón
nem azt mondom, hogy csak csúcshardveren indulnak el, de azért vannak minőségi cuccok, amik alá kell a vas néha, és igenis smoothabb erős hardveren
2. sajnos a gyártóknál azt érzem néha, hogy csak a csúcstelójukkal foglalkoznak igazán. Arra jönnek először a frissítések (ha jönnek), arra optimalizálnak elsősorban, és még ha a nyers erőtől el is vonatkoztatok, azokba rakják az új feature-öket. De pl. egy hangchip is hardver számomra, és csúcskategória alatt még nem hallottam, hogy túl sok gondot fordítottak volna rá, hogy nagyon minőségi legyen, de legalábbis nem emelték ki, ha igen. Bár ha úgy lenne, biztos reklámozzák.
3. iOS nem jön be, próbáltam. WP bejön, de amilyen telók tetszenek, nem engedhetem meg magamnak, úgyhogy marad az android. Ami azért erőforrásigényesebb, mint a másik kettő valljuk be
-
Tomy Yayo
senior tag
Ez sajnos már most így van. A következő generáció csúcstelefonjai itt vannak a nyakunkon, mind 4.9-5" vagy efölött vannak, a kisebbekbe meg nem raknak csúcshardvert
Felőlem ontsák magukból nyugodtan a 6"-eseket is, de könyörgöm, legalább gyártónként évente 1 felsőkategóriás hardverrel szerelt max. 4,3"-es kéne. Fel nem bírom fogni, miért csak ezekbe rakják a csúcs technológiát. OK, hogy gyártanak kisebb telefonokat mai napig, de közel sem ilyen erővel (gondolok a különböző mini változatokra, melyek csak névleg sugallják, hogy ugyanazt a telót kapod kisebb méretben, holott sokkal gyengébbek is). És nem azért nyavalygok, mert nem látom értelmét, neeem, én elhiszem, hogy valakinek van erre igénye, de 5" felett őszintén nem hiszem el, hogy bárki kényelmesen tud használni egy telefont. Egy kézzel legalábbis biztos nem. Kb. egy évig még nem tervezek telefonváltást, de emiatt csak még jobban félek, mert mire eljön az ideje, nem tudom mi a francot fogok venni, ami erős is, de használni is tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged