- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
Ez sajnos már most így van. A következő generáció csúcstelefonjai itt vannak a nyakunkon, mind 4.9-5" vagy efölött vannak, a kisebbekbe meg nem raknak csúcshardvert
Felőlem ontsák magukból nyugodtan a 6"-eseket is, de könyörgöm, legalább gyártónként évente 1 felsőkategóriás hardverrel szerelt max. 4,3"-es kéne. Fel nem bírom fogni, miért csak ezekbe rakják a csúcs technológiát. OK, hogy gyártanak kisebb telefonokat mai napig, de közel sem ilyen erővel (gondolok a különböző mini változatokra, melyek csak névleg sugallják, hogy ugyanazt a telót kapod kisebb méretben, holott sokkal gyengébbek is). És nem azért nyavalygok, mert nem látom értelmét, neeem, én elhiszem, hogy valakinek van erre igénye, de 5" felett őszintén nem hiszem el, hogy bárki kényelmesen tud használni egy telefont. Egy kézzel legalábbis biztos nem. Kb. egy évig még nem tervezek telefonváltást, de emiatt csak még jobban félek, mert mire eljön az ideje, nem tudom mi a francot fogok venni, ami erős is, de használni is tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Warhammer 40.000
- Battlefield 6
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AliExpress tapasztalatok
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest