- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
Kölcsönadhatnál kicsit az optimizmusodból
@Cyberpunk:
1. mostanában rászoktam a játékra telón
nem azt mondom, hogy csak csúcshardveren indulnak el, de azért vannak minőségi cuccok, amik alá kell a vas néha, és igenis smoothabb erős hardveren
2. sajnos a gyártóknál azt érzem néha, hogy csak a csúcstelójukkal foglalkoznak igazán. Arra jönnek először a frissítések (ha jönnek), arra optimalizálnak elsősorban, és még ha a nyers erőtől el is vonatkoztatok, azokba rakják az új feature-öket. De pl. egy hangchip is hardver számomra, és csúcskategória alatt még nem hallottam, hogy túl sok gondot fordítottak volna rá, hogy nagyon minőségi legyen, de legalábbis nem emelték ki, ha igen. Bár ha úgy lenne, biztos reklámozzák.
3. iOS nem jön be, próbáltam. WP bejön, de amilyen telók tetszenek, nem engedhetem meg magamnak, úgyhogy marad az android. Ami azért erőforrásigényesebb, mint a másik kettő valljuk be
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gitáros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest