- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Apropó, ha már drága vs. bóvli, touch vs. gomb, akkor hozzátenném, hogy amíg szifon3g-m volt, addig közben beszereztem egy Samsung B2700 gombos strapatelót, és úgy a szívemhez nőtt, hogy a B2700 lett a primary teló, és a szifon ült nálam a polcon. Most párhuzamosan van egy vadiúj, eredeti Android-os Motorola Defy-om, és mellette egy Sonim XP1-em (szintén eredeti és nemrég vásárolt, csak hangminőség-gondok miatt egy darabig szervízben volt; lásd topikja), és mióta a Sonim XP1 strapa-telóm visszatért a szervízből, ezt használom (kőbuta, de nem féltős, és nem kell úgy bánni vele, mint a hímestojással), és a Defy a másodlagos teló, és tegnap óta az ül a polcon otthon.
Tudom-tudom, elviekben a Defy is strapa-teló, de a stress-test videóit megnézve nekem nem ez jött le, az origi Sonim-ommal azért közel sem veszi fel a versenyt. Egyébként ahhoz képest, hogy mennyire low-end-re tervezték a Sonim-ot, nem is olyan buta, mert van hívás-szűrés, lehet MP3-at csengőhangnak, SMS hangnak, ébresztésnek beállítani, tud együtt és külön-külön csengeni és rezegni is, mini-USB van rajta, és USB-n lehet tölteni is, ütésálló- és karcálló kijelző, van benne BT, egy piszokgyors (legalábbis ehhez a szoftverhez) ARM9-es proci, stb. Úgyhogy nálam picit fordítottan működnek sokszor a dolgok.
-
daninet
veterán
És mi a helyzet az eredeti másolatokkal? Megveszik az alkatrészeket, összerakják máshol. Minden eredeti, minden ugyanúgy néz ki, csak épp olcsóbb. Vettem egy MX600-as logitech egeret ebay-ről, kb fele árban volt egy MX600-hoz képest, csak épp doboza nem volt meg a papírok hozzá. Ugyanaz a minőség, a sorszám ki lett kaparva..
-
whitezo88
nagyúr
1: az átlag bkvs nem tudja mi az a vertu
2: az átlag bkvs nem tudja hogy az 2-3 millió ft
3: az átlag bkvs nem tudja hogy milyen ékszerek vannak rajtamár egy RIM BlackBerry is sokaknak új, nem hogy ez. amúgy talán épp ezért nem kell félni h leütnek (inkább vennék elő egy Vertut mint pl egy iPhone 4-et a 14es villamoson, mert előbbi távolabbról egy sokéves telóra hasonlít ami csillog is kicsit)
-
k.
őstag
Én egyre többször elmélkedem azon, hogyha a fősuli mellett lesz melóm, egy aura szerű "luxus" telót veszek 2. telónak. Használtan természetesen. Egyszerűen azért, mert imádom az ilyen színtiszta minőséget, ugyanakkor a technikát is, de mivel egyben ezt megkapni eléggé nehéz, ezért szerintem az lesz, itthon pihen az aura és ha olyan van, akkor elviszem magammal. BKV-re fel nem szállnék vele
-
hoffman_
nagyúr
Jó, ne hasogassuk azt a szőrszálat
Ez jogos persze. Bár én ennek ellenére is állítom, hogy csinálnak olyat, ami 99,9%-ban hajaz az eredetire, és szakértő kell hozzá. Más kérdés, hogy ha az original 3000$, akkor ez meg 1000, tehát beljebb nem vagyunk. Véleményem szerint viszont az a replika, ami nem az eredeti gyártósoron készül
Amúgy ezen panasz nem lehet a megmunkálásra. Gyönyörű darab. Más kérdés, hogy ha megmutatod, hogy melyik típust koppintotta, akkor vendégem vagy egy (rekesz) sörre
(hátlap elvileg stimmel, előlap kvázi nem létezik, nem találtam)
-
k.
őstag
A nagyon kemény a louis vuitton táskák "elterjedése" kishazánkban azokon az embereken akikről virágzik, hogy a kínai gagyira futtja éppekhogy. Persze villognak vele a kezükön, no nem mintha nem szúrná ki rögtön az ember hogy kamu. Multkor egy idősebb-kb 50es- hölgy ült le elém, szintúgy kamu louis vuitton táskával, aminek megfigyeltem, hogy még a varrása is egyenletlen volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest