Hirdetés

Vertu Signature S replika - ez már fáj

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Azt hiszem, elérkeztem több mint hat éves tesztelői pályám egyik csúcsára. Megszámolni sem tudom, hányféle mobil járt a kezemben, és még ha mindegyikről nem is írtam tesztet, azért sok különlegességgel találkozhattam. Az gyorsan kiderült számomra, hogy a kínai mobilok amolyan ínyenc falatok. Ezekből is olyanokat láttam és használtam, amiktől néha percekig vigyorogtam, mint a vadalma.

Vertu Signature S replika
[+]

Itt volt most ez a Lamborghini mobil, ez se volt egyszerű szerkezet, a fórumban is nagy volt a derültség tőle. Ám amikor visszavittem az XXL GSM-be, olyan cuccra cseréltem be, ami talán még a kínai készülékek között is kiemelt státuszú. Ez pedig nem más, mint egy Vertu replika. A világ egyik legdrágább mobiltelefonja még eredetiben sem egyszerű eset. Nálam csupán egyszer volt egy ilyen és alapvetően irtózom ettől a kategóriától. Ezek után itt ez a kínai másolat, és komolyan nem is tudom, mit mondjak. Ez már az a kategória, ahol fizikai fájdalmat okoz pusztán kézbe venni, de az olvasókért egy kis szado-mazo simán belefér.

Vertu Signature S replika
[+]

Tehát egészen pontosan egy Vertu Signature S luxusmobil replikájáról van szó, amit egy hatalmas, fekete színű dobozban kaptam meg. Ez már eleve pazarlás, hiszen a telefonon felül csak egy töltőfejet, egy sztereó fülest és két akkumulátort tartalmaz. Akad még itt egy biztonsági és garanciás (hogy mi?) leírás (szigorúan angolul és vagy ötféle kínai nyelven), ahol pofátlanul az eredeti Vertu szövege van másolva, köztük a cég címe is. Van még egy Vertu prospektus, ami szintén teljesen az eredeti másolata, eredeti Vertu képekkel, hogy miként készítik és milyen anyagokból (mármint az eredetit, nem ezt). A doboz eleve nyomokban se emlékeztet az eredetire. Bőrborítás helyett kemény karton a külseje, szivacsdarabok és széthulló elválasztók a belsejében. Dobozkép helyett itt egy videó, hogyan is készül a valódi Vertu Signature S, alatta pedig hogy mit nyújt a mi tesztpéldányunk:

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés