Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bepe79

addikt

Máris helyesbítenem kell: sajnos a Sonim hangminősége továbbra is sz@r, úgyhogy a Defy-t fogom használni, mert a strapabíróság mellett a hangminőség is fontos lenne. :(

• bepe79

addikt

válasz whitezo88 #96 üzenetére

Én egyszer éreztem, hogy rezeg a léc, amikor leszálltam az 1-es villamosról az Árpád-híd budai hídfőjénél, a Szentlélek-téri HÉV megállóhoz tartván. Két nagy darab, marcona háromajtós szekrény (kopasz, kigyúrt, ismerjük a képet, előttünk van...) közül az egyik kiszúrta, hogy egy 8800 Arte van a kezemben (azóta már nincs meg, de nem azért, mert ellopták, vagy elvették tőlem), és nagyon durván nézett engem is, meg a telót is a kezemben. :((( :(( Milyen ország az, ahol az ember azért nem vesz meg egy bizonyos márkát / típust telefonból, vagy akármiből is, mert attól fél, hogy a metrón kikapják a kezéből a megállónál és huss, vagy az utcán megverik / megölik érte, és még sorolhatnám... :(

• bepe79

addikt

válasz zord01 #98 üzenetére

Apropó, ha már drága vs. bóvli, touch vs. gomb, akkor hozzátenném, hogy amíg szifon3g-m volt, addig közben beszereztem egy Samsung B2700 gombos strapatelót, és úgy a szívemhez nőtt, hogy a B2700 lett a primary teló, és a szifon ült nálam a polcon. Most párhuzamosan van egy vadiúj, eredeti Android-os Motorola Defy-om, és mellette egy Sonim XP1-em (szintén eredeti és nemrég vásárolt, csak hangminőség-gondok miatt egy darabig szervízben volt; lásd topikja), és mióta a Sonim XP1 strapa-telóm visszatért a szervízből, ezt használom (kőbuta, de nem féltős, és nem kell úgy bánni vele, mint a hímestojással), és a Defy a másodlagos teló, és tegnap óta az ül a polcon otthon. ;) Tudom-tudom, elviekben a Defy is strapa-teló, de a stress-test videóit megnézve nekem nem ez jött le, az origi Sonim-ommal azért közel sem veszi fel a versenyt. Egyébként ahhoz képest, hogy mennyire low-end-re tervezték a Sonim-ot, nem is olyan buta, mert van hívás-szűrés, lehet MP3-at csengőhangnak, SMS hangnak, ébresztésnek beállítani, tud együtt és külön-külön csengeni és rezegni is, mini-USB van rajta, és USB-n lehet tölteni is, ütésálló- és karcálló kijelző, van benne BT, egy piszokgyors (legalábbis ehhez a szoftverhez) ARM9-es proci, stb. Úgyhogy nálam picit fordítottan működnek sokszor a dolgok. :K

Új hozzászólás Aktív témák