Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
Én egyre többször elmélkedem azon, hogyha a fősuli mellett lesz melóm, egy aura szerű "luxus" telót veszek 2. telónak. Használtan természetesen. Egyszerűen azért, mert imádom az ilyen színtiszta minőséget, ugyanakkor a technikát is, de mivel egyben ezt megkapni eléggé nehéz, ezért szerintem az lesz, itthon pihen az aura és ha olyan van, akkor elviszem magammal. BKV-re fel nem szállnék vele
-
k.
őstag
válasz
mindthecrap #90 üzenetére
Azért, hogy többnek mutatkozzon. Szóval mondjuk keres 300k-t havonta, de a haverjai keresnek mondjuk 1 millát(vagy szimplán csak azt akarja hogy az látszódjon), és ezért fogja magát és ilyeneket vesz.
-
k.
őstag
A nagyon kemény a louis vuitton táskák "elterjedése" kishazánkban azokon az embereken akikről virágzik, hogy a kínai gagyira futtja éppekhogy. Persze villognak vele a kezükön, no nem mintha nem szúrná ki rögtön az ember hogy kamu. Multkor egy idősebb-kb 50es- hölgy ült le elém, szintúgy kamu louis vuitton táskával, aminek megfigyeltem, hogy még a varrása is egyenletlen volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Opel topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest