Új hozzászólás Aktív témák
-
H2o-pok
senior tag
válasz MikeWazowski #353 üzenetére
Én vodánál vettem óra nélkül, privát ajánlatra, 156ért. Kp. 58ezer volt helyszinen, a maradék 21 hónapra 4700ft/hó. +6000 a tarifacsomagom. Ettől szerintem nincs jobb. Igaz 17éve vagyok vodás. De órával kellett volna, azzal is nyertem volna 50-60 ezret ha elmegy.
[ Szerkesztve ]
-
H2o-pok
senior tag
Lőttem most gyorsban párat. A véleményem, a mate 9 em jobb. Ahogy látom, 16mp csak nagylátóban aktiv, amugy minden más 12mp...? Igaz a nagylátó nagyon jó, meg a macro is.
[link][ Szerkesztve ]
-
H2o-pok
senior tag
Én is csatlakozom hozzátok, tegnaptól, voda, fekete M20. Sajnálom hogy nem volt kék. 😠
-
H2o-pok
senior tag
válasz MikeWazowski #295 üzenetére
Hú.... nem semmi, hogy 4600 at elkérnek egy tokért. Ebből 5 öt lehet venni kintről, meg talán még jobb is.
Amúgy gyárilag van az M20 on fólia? -
-
H2o-pok
senior tag
Engemi is érdekelne ez. Főleg aki mate 9 ről váltott, hogy jobbak e az M20 fotói.
-
H2o-pok
senior tag
válasz MikeWazowski #272 üzenetére
Vodánál már van üzletben is, (tegnaptól elérhető nem csak online) tegnap kirakták elém a bontatlant. Csak átgondolom az ajánlatukat, és héten elhozok 1 et. Óra persze már itt nincs hozzá.
-
H2o-pok
senior tag
Vodától rendelt valaki Mate 20 at? Fekete van csak?
-
H2o-pok
senior tag
Ez most hogy van? Mate 20 vodánál 64Gb os van, Telekom nál 128 as? Vagy el van irva?
-
H2o-pok
senior tag
válasz MikeWazowski #215 üzenetére
Jaja. Azt én is várom. Holnap akarom megvenni. Viszont érdekes, mert vodánál csak feketében dobja fel, pro meg nincs is. Ja, Óra nélkül. Telecomnál még órás akció van.
-
H2o-pok
senior tag
válasz thompherkins #208 üzenetére
Sokban egyetértünk. Mivel én gyakorlatilag már csak telefont használok, laptopot szinte soha, igy a kijelző méret nekem fontos, és az egyik fő szempont. 4Gb ram? Mat 9 ben bőven elég, amire használom, szóval....... Nem játszok szinte soha. A kijelzőben viszont tetszik ez a "régimódiság", vagyis nincs lekerekitve, mint már szinte minden most kiadott telefonon. Nekem rohadtul nem jön be. A mate 9 et is ezért választottam. Üvegfólia nálam az első, de ugye egy lekerekitett kijelzőre nagyon gáz rendelni, mert 10 ből 1-2 ha pont jó. 4-5 ezerért meg nem veszek egy szaros üveget. Mate 9 emre van itthon 4db, 1500ft volt és tökéletes. Páromnak P9 lite van, arra 3x rendeltem üveget, mind szar volt, körben levegős, ocsmány. Kénytelen voltam rendelni rá, régi hagyományos fóliát. 5db volt 500ft. A mate 20 pro ra hány üveget kellene rendelni?
-
H2o-pok
senior tag
válasz thompherkins #203 üzenetére
Hát remélem igazad van. De ez úgy is otthoni használat során derül ki. A mate 9 meg ugye 2016 os, jó 2 éves kiadás, szóval........ remélem jobb lesz, vagy legalább "ugyan olyan".
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Most Mate 9 van, fél éves. Szerintetek, kamerában előrelépés lenne a Mate 20 (nem pro) ? Az ok, hogy sebességben, kijelzőméretben, meg talán 1-2 dologban az, de a kamera az ami izgat. Mivel a mate 9 kamerájával teljesen meg vagyok elégedve.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Bluetooth hangszórók
- YouTube
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Renault, Dacia topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest