Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
"Csak" Dual Standby.
Hívás közben maradhat a 4G, pl VoLTE üzemmód esetén (ha a szolgáltatói oldalon is támogatott és bekapcsolt).
(Ráadásul mindkét SIM slot 4G képes).---
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
imrecs
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne:
Tudja a dual activ sim funkciót,vagy ez is csak standby?
Másik:
Hívás közben marad a 4g net,vagy visszavált 3g-re?
Mate 9-nél nekem zavaró,hogy hotspotként használva megszűnik a net még hívásban vagyok.Előre is köszi,szép napot !
-
schumi
aktív tag
ma már nem bírtam magammal és elvittem a T-függő mate20am, hogy ténylegesen összehasonlítsam egy mediamarktos updateltel... ég és föld
a fényképeket már ugye jó ideje szajkózom, 108assal mintha egy 2 évvel ezelőtti gép csinálná a képet, a
frissítettel teljesen rendben van+nemcsak abba nyúltak bele, hanem egymás mellé téve a két teló (full azonos beállításon: szemkímélő le, szinskála ugyanaz, fényerő ugyanaz srb.) T-s 108as, "fehér" szine, ami a frissített mediason valóban szép fehér, gyakorlatilag sárga (remélem nem a kijelzőmmel lesz a baj, hanem a frissítéssel állítottak gondolom a színárnyalaton)
mellékelek egy hát... reprezentatívnak nem nevezhető tesztet, de bal oldalt frissített soft., jobbon t függős 108 (sajnos a mostmár kézenfekvő ötlet nem jutott eszembe hogy átküldjem egyik készülékről a másikra a képet, hogy valósan meg tudjam mutatni a különbséget, de szerintem még így is tökéletesen látszik - 108ason túlélesített, túlkontrasztolt, rossz gamma értékű, nem színhű a kép -- és nagyon remélem hogy nem az én készülékemmel lesz hiba, hanem minden említett gond javul majd frissítéssel)
((az én matem 2 dolog miatt tűnik nagyobbnak a képen, egy hogy szilikon tok van rajta, 2 hogy nem tökéletesen ugyanabban a szögben áll))
Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
Luser2000
addikt
ÁTKÖLTÖZÜNK?
-
Z.É.T.
őstag
Megérkezett a teszt a mobilarenára: M20
-
Luser2000
addikt
válasz thompherkins #267 üzenetére
thompherkins!
Megnéznéd kérlek, hogy ez az AI movie funkció rendelkezésedre áll-e a frissített FW-ben?
Jó ki fícsörnek ígérkezik.Köszi, üdv.: Balázs
-
komarci
tag
Teszteket olvasva, összehasonlító videókat nézve a 20pro és a sima 20 hasonló fotó és videó képességekkel bír, vannak olyan ellemzések is melyek szerint a sima kicsit jobb. Nagy eltérés nincs köztük.A készülékeddel lehet gond,ez a se kép se hang is erre utalhat. Nagyon kiváncsi lennék egy DxOmark értékelésre, de állítólag a Huawei letiltta mondván hogy tul nagy pontszámot kapna és beárnyékolná a P20 pro-t. Más készülékeknél megjelenéskor kint szokott lenni a DxOMark tesz, itt meg még semmi...
-
schumi
aktív tag
továbbra is 108-on még mindig , fájóan rosszak a képek - én csinálok rosszul valamit ? ha AI-t lenyomom akkor se jobb a helyzet, manualban sem, és más progival sem, mármár kételkedem hogy ebből sokkal jobban varázsolhat egy update, de nagyon megnézném és összehasonlítanám
+
ja... és reggel úgy keltem hogy az órán se kép se hang, gondoltam biztos lemerült, de nem jelzett töltést se ahogy rádugtam, szóval most se kép se hangAmi nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
mjani1172
addikt
válasz MikeWazowski #356 üzenetére
Miért nem rendelted elő? Szabad volt mindenkinek.Megrendeled akár új előfizura, majd amikor lejár a régi azt lemondod.
Vagy megrendeled kártyásan, és akkor is ott az óra.
Ennyi[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz #42308056 #358 üzenetére
Hidd el, hogy ez nem oldana meg semmit.
Mindig lesznek, akik pont lemaradnak majd, mint ahogy most is vannak, akiknek pont kapóra jött az új premier, mert épp lejárt a szerződésük. Ha három hónapra húznák, akkor a három hónap és két naposak éreznék átverve magukat. Ez egy ilyen biznisz, néhányan pont jól járnak, néhányan pont nem, a többségnek meg mindegy.Shit happens. Size matters. Time flies.
-
törölt tag
válasz Litván Zongora #357 üzenetére
Olyan nagy egyedi elbírálás nem kellene, csak az ilyen flagshipekhez tartozó előrendeléseket engedélyezni 3 hónappal a hűség lejárta előtt a hűség meghosszabbításával.
-
aktív tag
válasz MikeWazowski #356 üzenetére
Nehéz lenne mindenkinek egyedileg elbírálni az igényeit, ezeket a dolgokat szoftverek felügyelik. Sajnos peched volt. Én se örülnék neki, az biztos...
Shit happens. Size matters. Time flies.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Litván Zongora #355 üzenetére
Annyit esetleg tehettek volna, hogy hagyták volna, hogy előrendelhessem. Kifizettem volna már akkor is...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
aktív tag
válasz MikeWazowski #353 üzenetére
Azért miért a szolgáltatót okolod, hogy most járt le a szerződésed? Mit kellett volna tenniük, megkérni a Huawei-t, hogy csúsztassák el a premiert, mert te még hűségben vagy?
Shit happens. Size matters. Time flies.
-
H2o-pok
senior tag
válasz MikeWazowski #353 üzenetére
Én vodánál vettem óra nélkül, privát ajánlatra, 156ért. Kp. 58ezer volt helyszinen, a maradék 21 hónapra 4700ft/hó. +6000 a tarifacsomagom. Ettől szerintem nincs jobb. Igaz 17éve vagyok vodás. De órával kellett volna, azzal is nyertem volna 50-60 ezret ha elmegy.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
(S)De hogy?(/S) Megvan.
Online akarnám mert adnak úgy készülék kedvezményt.Köszönöm, hogy szóltál. Fasza, hogy az ajándék óráról lemaradtam. Csak most járt le a 2 év hűségem - 3 hónap, és emiatt nem tudtam előrendelni... kösz telekom.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Bossp
addikt
válasz MikeWazowski #351 üzenetére
Megveheted óra nélkül is! (itt dolgozom) De kár volt lecsúsznod az aji óráról. Menj be egy üzletbe ha nem megy Online.
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
zenwalk
senior tag
válasz MikeWazowski #349 üzenetére
Lehet egyszerűbb, ha felhivod az ügyfélszolgálatot, ott tudnak biztosat mondani.
A 6 ezres csomagban 80 perc beszélgetés és 6 giga net van, de máshogy is össze tudod állítani a csomagot, nézz fel a telekom / szolgáltatások oldalra. -
schumi
aktív tag
válasz MikeWazowski #347 üzenetére
lapozz egyet és ott nézd meg, óra nélkül, 230 . Az általad írt ár órával van. Előrendelésnél ez ajándékba járt, de maga a teló most is 230
Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
MikeWazowski
veterán
-
Carline
őstag
válasz MikeWazowski #342 üzenetére
230k körüli áron, több hivatalos magyar garanciát adó helyről megveheted.
Csak ha a pénzed ellensége vagy akkor vegyed a T-től.Szerk: A Telekomnál is 230k a listaár, nem tudom mit néztél akkor.
[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
zenwalk
senior tag
válasz MikeWazowski #342 üzenetére
Nekem 2 év hűséggel és egy 6 ezres csomaggal volt 200 körül.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Most akarom megrendelni a telefont (telekom), de azt írja, hogy listaár: 309 540 Ft... nem 230 a telefon?
-
MikeWazowski
veterán
Köszönjük a képeket!
-
kox2
csendes tag
Pár random kép, 108as sw
-
H2o-pok
senior tag
Lőttem most gyorsban párat. A véleményem, a mate 9 em jobb. Ahogy látom, 16mp csak nagylátóban aktiv, amugy minden más 12mp...? Igaz a nagylátó nagyon jó, meg a macro is.
[link][ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
Annyira rossz lenne? MM-ben mesterséges fények között közeli képeket csináltam lányomról és nekem nem tűnt fel, hogy gyenge lett volna.
Persze ettől lehet, hogy más körülmények között nem az igazi.
Tegyetek fel képet, ha lehessen vizsgálgatni...˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
schumi
aktív tag
jönne, én szivesen teszek/tennék fel, de az inkább jelenlegi softwarrel csak elrettentésre jó (jöhetne már az a @#x˘+! update T-re
-
mjani1172
addikt
Fotó senkitől nem jön?
-
Carline
őstag
Mate 8 nekem is volt ott bő 6 órát én is elértem a használati szokásommal. Azért ott a Soc jó pár generációval ezelőtti és nagyobb fogyasztású volt. Bízok benne, hogy ha ezt a telót választom nem csalatkozok akku terén.
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
komarci
tag
Mate 8 és 9-et használtam a 20 elött, ott kb 6-7 óra volt a sot, ami jónak mondható, itt 8-9 óra, hétvégén 10 óra volt böngészéssel, videózással, navigációval automata fényerőn hétköznap napi két három óra telefonbeszélgetéssel hétvégén olyan egy óra körüli beszélgetéssel. Eddig nekem várakozáson felüli az üzemideje a Mate 20- nak.
Sw frissítés még nem érkezett nálam. -
Luser2000
addikt
Nektek érkezett már sw frissítés?
Amennyiben igen: a képek minősége változott?Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
zenwalk
senior tag
válasz MikeWazowski #327 üzenetére
igen, nekem 7,5 - 8 óra szokott lenni böngészéssel és jutubbal. wifi, mobilnet, gps mindig be van kapcsolva.
-
Carline
őstag
A romban benne van a huawei backup program? Azzal root nélkül eddig elég jól tudtam átköltözni huawei/honor telefonok között.
Lehet, hogy hosszabbítással vennék részletre egy ilyen telót a Tkomtól. Engem MM-ben a nyomkodás közben meggyőzött. Kényelmes a fogása, gyors, tetszett a kijelzője is. Ahogy érdeklődtem, itt a nagytestvér zöldülésére nem lehet számítani lévén ez ips.
Tudom használat függő, de az akkuból mit lehet kihozni képernyőidőben?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
thompherkins
tag
válasz MikeWazowski #322 üzenetére
Persze. De nekem megfelel drawer nélkül is. Úgyis mindent keresek az meg egy ujjmozdulat a képernyőn lefelé. Mondjuk pont ezért hiányzik az értesítési sáv lehúzása ujjmozdulattal, habár erre ott van az ujjlenyomat olvasó, de az nekem sokszor nem esik kézre.
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #319 üzenetére
Simán. A technikai adatok alapján bőven az algoritmus van elrontva a régi szoftverben, legalábbis egyelőre úgy tűnik.
-
MikeWazowski
veterán
válasz thompherkins #321 üzenetére
Köszönöm szépen.
Ám azt be lehet állítani, hogy legyen menü? Tehát ne a főképernyőn legyenek az alkalmazás ikonok?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
thompherkins
tag
válasz MikeWazowski #320 üzenetére
Led van. Koppintásos móka nincs. Ébreszteni lehet azzal, hogy felemeled, altatni meg vagy gomb vagy 1*1 widget vagy nova launcher (itt lehet állítani dupla koppra alvást)
-
MikeWazowski
veterán
Egyébként van értesítési led?
Valamint duppla koppos alvás/ébresztés?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #317 üzenetére
Javít a kamerán.
-
schumi
aktív tag
válasz Luser2000 #310 üzenetére
én is várom mint a Messiást, mert nekem ez a kamera így elfogadhatatlan, viszont a media marktban kiállított modelleken már jó, azzal kiegyeznék, ezért várom hogy a 14napos elálláson belül valahogy érjen már el T-hez is vhogy az update hogy tesztelhessem ...
-
H2o-pok
senior tag
Én is csatlakozom hozzátok, tegnaptól, voda, fekete M20. Sajnálom hogy nem volt kék. 😠
-
Luser2000
addikt
Fura, hogy se Telekom, se Telenor kártyával nem akar jönni a 122-es frissítés. Nektek jött már?
-
komarci
tag
[link]
Két napja használom, nagyon szép,minöségi gyári flip tok. Kínából rendeltem egy gyári szilikon tokot 6000-ért 2 hete. Itt olcsóbb lett volna. Nem gondoltam, hogy a telefon megjelenésének hetében lesz itthon gyári tok, ráadásul olcsóbban mintha Kínából rendelném! -
schumi
aktív tag
válasz #42308056 #305 üzenetére
hozom, ígérem , csak jöjjön záros határidőn belül update még van rá 10 napjuk, mert ha nem jön és nem tudom rendesen tesztelni 14 napon belül elállok
#zenwalk
igen, erőteljesen recseg[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
Valaki lenne olyan kedves, hogy letölti a Badland Brawl nevű játékot és megnézni, hogy az ő telefonján is recseg-e a hang?
-
schumi
aktív tag
válasz #42308056 #288 üzenetére
ez így valóban az, de kicsit most visszajött a kedvem mert:
telkomosba vettem, szerintem kéne jönnie egy updatenek mert media marktban néztem tegnap a mate 20akat, és ott kifejezetten jó képeket csinál már (nincs túl élesítés, nincs ilyen gagyi hdresítés, a fekete tónusok is sokkal jobbak) .
#babosmiki te milyen szolgáltatónál vetted ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Horgász topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Elektromos autók - motorok
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 6S - 64GB független, hibátlan
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest