- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
-
hallador
addikt
Nekem indult újra, de azt kettő alkalmazás okozta, az az, amikor azokat leszedtem megjavult, ebből következtettem, hogy nem telefon hiba, nekem, megvan 3 hónapja nem csinált ilyet azóta.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
válasz Ze4lOtx #5597 üzenetére
Az ujjaiddal van a baj, nem a kijelző érzékenységével. Az ujjad nagyon szárad, és ezért valamiért nem érzékeli megfelelően a kijelző. Nekem 2 Sony-val is ilyen. Nedvesítsd be az ujjad és akkor ok lesz... (pl nyállal, vagy krémmel ha van nálad.)
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
válasz annulus #5229 üzenetére
A bejegyzésed végén azt írod, hogy soha nem is voltak GPS problémáid, így ez minden bizonnyal a legveszélyesebb, fórumokon terjedő, fertőző placebo lesz csak.
Gondolom nem vetted észre, hogy kettő dologról beszéltél... Én a töltésről beszéltem a bejegyzésem végén, de gondolom nem esett le, hogy két dolgot össze mostál, ez ilyen magyaros...
A Redmi is adott ki official videót arról, hogy diót törnek a kijelzőn, dobálják, ill. autóval mennek át rajta, a telefon pedig mindezt bármiféle külsérelmi nyom nélkül átvészeli, ugye?
Én láttalak a holdon tegnap volt az MTV híradóban ja nem...
Igazad van, biztos hogy a GG kijelzős telefonok is pont ilyen könnyedén összekarcolódnak.
Sikerült kiforgatni megint amit írtam..
Azzal tisztában vagy, hogy a világ nem csak belőled áll?! Én páldául soha, egyik telefonomat se használtam kihúzhatós tokkal.
Nyilván csak belőled áll...
Az nekem is megfordult a fejemben, hogy úgy navigáljak, hogy a telefont bedobom az ülés alá, de aztán elvetettem valamiért.
Nyilván ezt írtam... Jó (hülyeségeket írni? )
- Nyilván ennyiért még az is legyen jó?..
Én nem bántam volna, ha olyan képeket lő, mint az S7 Edge!
A magyar ilyen, nem vagy egyedül, még a vernee-nek kellene neked fizetnie, hogy használod a telefonját nem? Ja elvtárs...
A reakcióid alapján nekem az az érzésem, hogy te egy beépített Vernee ügynök vagy.
Nyugi igen kilógom a sorból, mert nem szeretem a magyarkodást, kb tudom mi mennyibe kerül, és tudom miért mit lehet kapni, de az emberek többsége nem, mert amúgy neked jár... Nem nem jár, ennyi pénzből ez van, kb ez így jó is.
Leírtam a negatív tapasztalataimat, te pedig foggal körömmel próbáld bebizonyítani az ellenkezőjét mindnek.
Tehát ha nem úgy járt mindenki ahogy te akkor az hülyeség, ezzel nincs baj, de akkor nem ez a te készüléked, vannak igényeid, szuper, akkor nem kell elvárni egy legolcsóbb androidtól mint egy S7 edge-től, mert 6-odába kerül érted ugye???
Folytatni ezt a diskurzust értelmetlen volna: nem tudsz és nem is kell meggyőznöd.
Az, hogy nem jársz a realitások talaján, hanem csak igényeid vannak lehetőleg ingyen (= jó gulyásszocializmus), az ne már az én hibám legyen....
Amúgy ha én leírom a tapasztalataimat, akkor az alapvetően hazugság mert nem azt tapasztaltam amit te? Ha pedig nem ugyanazok az igényeim, akkor kb még én vagyok a hülye? ....
-
hallador
addikt
válasz annulus #5225 üzenetére
Nem mondom azt, hogy ennyi pénzért nem vállalható a telefon, de azért én nem értékelném ilyen derűsen:
- A frissítések szerintem amolyan kirakat-frissítések (voltak), érdemi változás(ok)/javítások nélkül, de tény, jött pár.Nálam a scroll röcögéseket, és a GPS problémákat megoldotta a 1008-as szóval nálam nem volt kirakat...
- A kijelző könnyen karcolódik
Azért nekünk is van Redmi 3s otthon, és az is, ha nem figyelsz rá, mindenre illik fóliát tenni... Ez egy elég könnyed és felelőtlen kijelentés volt...
- Nincs hozzá normális tok, se teljes kijelzőt fedő/védő TG
Igen pont rá gyártott nincs ebben igazad van, de lehet ugye pont rácsattanós tok nélkül is élni... Én a telefonjaimat minden esetben kihúzhatós tokkal használom már 10 éve...
- Alapból 39 fokra melegszik a telefon töltés közben, ha játszol/navigálsz/kamerázol, akkor könnyen efölé is mehet, ami miatt 41C-nél először ~600mAh-ra esik a töltőáram, majd 42C-től 0-ra, tehát megáll a töltés.
Navigálás közben talán kétszer állt meg a töltés 30 - 40 alkalomból. Ha meg egyszerre csinálod mind a hármat, akkor az furi...
- Az előzőek miatt autós navigációra csak akkor használható, ha a telefon hűtéséről gondoskodsz (pl. szellőzőrácson lévő tartó)
Vagy ha nem rakod ki az ablakna a telefont, hogy süsse a nap...
- Az akku-töltöttség jelzése elég hektikus: van akinek nem éri el sose a 100%-ot, a többségnek pedig 15-20-25%-től képes egyik pillanatról a másikra 0-ra merülni és kikapcsolni
Nálam ez nem jelentkezett.
- A scrollozás elég bazári hatású, de meg lehet szokni
Igen: SGS Screen Booster... , utolsó frissítés után az sem kell...
- A kamera minősége felejthető
- Nyilván ennyiért még az is legyen jó?..
- ráadásul nem én vagyok az első, akinek az éjszaka közepén magától rezegni kezdett, mintha valaki próbálná feloldani, nem megfelelő ujjal => eredmény: inkább kikapcsoltam, hogy nyugodtan tudjak aludni..
Nálam ez sem jelentkezett még...
- A GPS nálam többnyire pöpec volt, de előfordult, hogy beakadt valami, és 5 perc kellett neki, hogy észhez térjen (többnyire lerövidíthető volt ez az idő egy A-GPS resettel)
Nálam ez sem jelentkezett, pedig eléggé sokat használom ilyenre...
Részemről 2 hónap után lecseréltem, két hete egy Redmi 3S-t nyüstölök, az se tökéletes (pl. a miui-ból ki van gyomlálva a smartlock), de ami a Thornál fájt, ennél megvan (*1 ujj 1 mintavétel, de az ujjlenyomat-olvasó mégis 100-ból 99,5x felold, tok/TG? pipa, dashcam/waze + töltés? pipa, vállalható minőségű kamera? pipa)
Valóban jobb készülék ezzel nem is lehet vitába szállni, de 18 ezerrel több is. És nekem nem tud annyival többet mint amennyivel drágább...
-
hallador
addikt
-
hallador
addikt
válasz Ladislaus_1 #5148 üzenetére
Mit tudtok erről?
Valóban van: http://www.wayteq.eu/hu/kapcsolat , http://www.wayteq.eu/hu/warranty
Felhívták a figyelmem a Vernee Thor készülékre. Kifogásként említették, hogy ismeretlen a gyártó, és nincs megoldva a hazai szerviz és garancia.
Az emberi butaság, és lustaság szülte hülyeség. De Te legalább kérdeztél...
Amiben igaza van a kijelentőnek, hogy maga a gyártó nem egészen egy éves, és nem ismerjük a termékei élettartamát, nincs tapasztalat a termékek minőségéről, nincs tapasztalat a termékek tartóssági tényezőit, a thor a vernee első telefonja így kb aki megvette (ahhoz képest, hogy ismeretlen, és első termék veszett eladásokat produkált ebben az árszegmensben (alsó kategóriás andriod eszközök) látszik ez ezen a fórumon is... )Illetve érdekelne, hogy milyen negatív tapasztalatok vannak a készülékkel kapcsolatban.
- a telefon készülékháza nem a legmerevebb, elsősorban a telefon hátlapjára értendő, de nem úgy értendő, hogy gyenge lenne, csak ne ülj rá minden nap 9*. Ropog a hátlap, de ez egyáltalán nem zavaró. Én zsebben hordom de semmi bajom vele.
- Az ujjlenyomat olvasó nem igazán működik hatékonyan, ezért ezt a funkciót inkább ki kellett volna hagyni.olvastam a bejegyzésekben, hogy net kapcsolatra panaszkodtak egyesek: általános jelenség, vagy inkább eseti dologról van szó?
- Nekem nem szokott szakadozni sem a wifi sem a mobilnet, az előfordul, hogy EDGE-re vált, de jellemzően csak ott ahol a mobilnet amúgy sem az igazi.
- WiFi-vel nincs bajom általában.Valamint az utolsó frissítések óta a kijelző görgetéssel semmi baj nincs, a GPS tökéletesen működik.
Nekem semmi bajom nincs a telefonnal, de én az ujjlenyomat olvasót nem használom, nem is terveztem.
Lekopogom eddig rendben.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz TomiFiu #5055 üzenetére
Igen lehet:
Settings --> Storage & USB
és ott ki tudod választani ez első formázásnál hova csatolja az micro SD kártyát.
-
hallador
addikt
válasz Kicsiguszti #5051 üzenetére
Contacts --> three point, upper right corner --> Settings --> Calling accounts --> push sim card (for example 1 Vodafone HU) --> Additional settings --> Caller ID --> Hide Number
-
hallador
addikt
Szerintem nem véletlenül adták hozzá a gyári tokot, mert azzal ezt azonnal kikerüli az ember. Sajnos nekem is ripityára tört, és amúgy 2 hét múlva használhatatlan volt a tok sajnos.
Mondjuk nekem semmi bajom vele ha bluetooth headsettel használom.(#4979) Vasy09
Nem ezt Vodafone-ról történő hívás, és Telenor fogadású telefonnal csinálta, majd utána Vodafone fogadásúval is. Tegnapelőtt este valami probléma volt, mert 3 embert is hívtam és mind a hárommal baj volt. Rá két órára minden rendben volt. Én azonnal szolgáltatóra gyanakodtam, és nagy eséllyel az is volt.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Tegnap este valami probléma volt nálam is, és amint eljutottam a házi WiFi eszközhoz, én Viop-on szoktam telefonálni, és tegnap a sima GSM is szakadozott, mint kiderült szolgáltatói hiba volt. Nem a telefonal volt a probléma.
-
hallador
addikt
válasz phoenix64 #4960 üzenetére
Amit meg tudsz próbálni:
Settings --> Display--> When device is rotated | Rotate the contents of the screen
Bal oldalon a telefon alján --> settings --> Allow rotation.
Valamint az android 6-nak voltak ilyen betegségei, a nexusokat cold reboottal kellett újtaindítani.
Nekem ezek működtek.
-
hallador
addikt
Sok minden ki van spórolva belőle, de valamit valamiért. A Stock android miatt még így is össze vissza csapkodja a nem egyszer dupla ennyibe kerülő konkurenciát sebességben.
A fórum elején az összefoglalót elolvastad?
Ez a telefon annak való, aki szeret foglalkozni a telefonjával. Igaz ha egyszer beállítottam, és kitapasztaltam, akkor már OK a telefon. A legtöbb probléma már javították, ami volt benne hiba, ilyen a kijelző, vagy az MTK soc miatt jelentkező GPS problémát is javította az utolsó frissítés.
Nekem pl bevált. Ennyiért eléggé jó telefon, de aki Samsung Galaxy S6-hoz, vagy Iphone 6s-hez szokott annak tuti nem fog megfelelni. Na de 6-od - 8-ad annyiba kerül. Nekem eddig Sony telefonjaim voltak, a fényképezőgépen, felül mindenben hozza a Sony minőségét.
-
hallador
addikt
válasz shootme2 #4853 üzenetére
Igazad van, most néztem meg a Vernee Thor fórumon, és nincs hozzá szilikon tok csak műanyag.
(#4855) strider80
Ő így csinálta:
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
-
hallador
addikt
Szeretnék több programot futtatni a telefonon egy időben, osztott képernyőn, valaki esetleg root nélkül ezt el tudta érni? Több programot is találtam ami tudja ezt, de mindegyik saját alkalmazásokkal oldja meg a multi windows funkciót, nem a telefonra telepített alkalmazásokkal.
A Samsungnak van ilyen progija, de az csak samsung romos telefonon fut.Leírásokat találtam hozzá:
How to enable multi-window mode in Android Marshmallow
Esetleg valaki talált erre appot?
Köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz Nelli78 #4785 üzenetére
A wep egy 1997-ben bemutatott a vezetékes hálózattal "egyenértékű" vezeték nélküli hálózat. Ma már elavult, és nem biztonságos.
Nekem három e-mail is be van állítva, szerver neve, authentikációs adatok rendben? Kulcs elfogadást a kliensben beállítottad? Portok, protokollok jól vannak beállítva?
-
hallador
addikt
válasz Dexar007 #4732 üzenetére
Szerintem, ezt pár nap múlva tudjuk megmondani Neked, amikor már több dologra is használjuk majd. Legalábbis én.
-
hallador
addikt
válasz Joker88 #4674 üzenetére
Szia,
Én megvagyok elégedve vele, de azért van vele dolog rendesen, a kijelzőt hangolni kellett nekem.
A Stock Androidot szokni kell. Többek között ezért annyira gyors is. Rendesen teletelepítve sem eszik 1,3 - 1,5 GB ramnál többet, ami azért elég jó.
A 3/4G-vel nem volt vele soha gondom. A WiFi-vel szintés soha nem volt bajom. (Többeknél azonban előjött a probléma), Vidéken sem. (Kisfalu, hegyek között, szóval, ha megy a mobilnet, akkor az elég jó), mivel voda a B20 elég jól jön.
A GPS-el sem volt bajom soha. Jól működik. (ugyanakkor többeknél ezzel is volt baj).
A hátoldala recseg egy picit, de engem nem zavar.
Ujj lenyomat olvasót nem használom, mert nekem jobb a kód.A Kameráját Sony Xperia SP/T3-al, és egy Lumia 930-al összehasonlítva elég gyenge, de azért 3x ezerért pont annyit tud, ami nekem OK. Ennyi pénzért akinek nagy elvárásai vannak, az nem jó helyen él.
A Telefon sebessége villám, a Lumia 930-at, és a fent említett Sony Telefonokat elveri, nem kicsit nagyon.
A Kijelző minősége elég jó, a Sony-knál jobb, a Lumia-nál nem, (Hozzátéve, hogy a Lumia új korában 150 000 Ft-al nyitott... Ami ugye 3,5 *-os szorzó).
Telefonálás minősége OK. megy Plantronics M90-essel jól.
A Telefon minősége ennyi pénzért igen jó.
A gyári töltő 1 óra alatt feltolja 90 környékére, ami elég jó. Igaz képes merülni is rendesen. Sokkal jobban merül, mint a fenn említett Sony telefonok, igaz itt a hardver sokkal erősebb. Meg optimalizálva sincs.
Gyári tokot nem érdemes venni hozzá, mert nekem 2 hét alatt a sarkai elkezdtek repedezni, nem ér meg 3 - 4 000 Ft-ot.
Visszajelző led nincs, de program van rá, ami használható.
Én nagyon megszerettem, pedig kb 3 hete van nálam. Főleg azért mert netezni nagyon gyorsan lehet vele. SD kártyával bővíthető...
A programokat jól össze kell válogatni hozzá, mert a gyári android elég szegényes.
kb ennyi...
-
hallador
addikt
Auto akkumulátorral akarta tölteni a telefonját? 12/24 V-os töltéssel az amúgy 5 V-os eszközt? Azért a hülyeségnek is van határa. Nem csoda, hogy túlmelegszik az eszköz... Azért az USB-t mint szabványt nem véletlenül találták ki, ha még csak az 5 és a 12/24 voltos különbséget nézem, akkor is már gázos a dolog, de ha azt nézem, hogy az akkumulátor képes magából 200 Ampert is kipréselni, az USB2.0 0,5 A-ével az USB3.0 0,9 Amperével szemben, akkor aztán tényleg balgaság a dolog.
Az USB kábelek nagy része is 1,5 ampert képes átpréselni magán, szóval, az akkumulátor közel 100 - 150-erese, 12 Volton (Idióta... )
-
hallador
addikt
válasz elmouse #4572 üzenetére
Elméletben a telefon nem tud többet felvenni, mint amennyivel tölteni képes. Én megmértem a gyári töltővel 1,2 - 1,3 Ampernél többet nem vesz fel. Szóval elméletben nem akadályozhatja, mivel maga a telefon sem vesz fel ennyinél többet. Én egy Nexus 7 tablet kábelével töltöm.
Egy sima Sony Xperia SP kábellel 1.0 Amperrel tölt.
Más kábel hirtelen nincs itthon. Viszont a Nexus kábellel igen hamar feltölti 90 - 95 %-ra utána lassabban megy.
Akkor tudok ilyet elképzelni, ha maga a töltő nem kompatibilis a készülékkel ilyet már láttam, akkor viszont nem csak ezzel nem kompatibilis, illetve lutri.
-
hallador
addikt
Ha így nézzük, akkor sem a Samsung, sem a Sony, sem a HTC, és gyakorlatilag semelyik "nagyobb" brand nem gyárt új alsó kategóriás okos telefont, ami azért nonszensz, mert saját bevallásik szerint igen, akkor lehet ők nem tudják jól a kategóriákat, lehet nekik is el kellene mondanod, hogy téved a világ.
-
hallador
addikt
válasz mtibee2 #4507 üzenetére
Az a helyzet, hogy szerintem nem olyan embernek való, aki nem akar a telefonnal folyamatosan foglalkozni. Az az okostelefonok "Linuxa". Stock android, amit hangolgatni kell azért mire jó lesz.
Ahogy én látom ez olyan embernek való, aki szeret foglalkozni a telefonjával, egy picit többet, mint aki csak használni akarja. Valóban nagyon olcsó, és szerintem nagyon jó is ez a telefon.
-
hallador
addikt
válasz cincinatus #4495 üzenetére
Én körülbelül 2 hete használom, de nekem is jól működik a GPS, a WiFi, és a 3/4G is.
-
hallador
addikt
Nekem is elkezdett repedezni a tok széle 10 napos a készülék , Na mindegy rendeltem egyet.
-
hallador
addikt
válasz Vigyorka #4387 üzenetére
Én meg nem hallgatok cue filokat. Nekem fontosabb a program használhatósága, mint a kompatibilitás.
-
hallador
addikt
Szia a NoApp nekem fenn volt, de van egy olyan mellékhatása, hogy a teljes képernyő kap egy kis fényt, amikor működik, és amikor működik, akkor vagy az oldalsó feloldó gombot, vagy a vissza gombot meg kell nyomni, az az nem kényelmes, és szívja az akkut.
-
hallador
addikt
Azt értettem, bocsánat én fogalmaztam félreérthetően. Köszönöm szépen a válaszod.
-
hallador
addikt
Nekem egy hetes a thor-om, megkérdezhetem mennyi idő után kezdett repedezni? Köszönöm szépen.
-
hallador
addikt
válasz LeviBoy2014 #4385 üzenetére
Megpróbáltál másik lejátszót használni, hátha azzal használhatóbb. pl: Jet Audio
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Szia,
Nekem sikerült javítani. Alapvetően a problémát az okozza, hogy amikor megpróbálsz a kijelzőn görgetni, akkor nem indul el, hanem miután várnád, hogy görget, akkor hirtelen elindul, és akkor nem egy picit mozdul, hanem egy fél oldalt.
Ez azért zavaró, mert nem tudsz az ujjaddal pontosan navigálni ha szükséges. (pl, amikor be akarsz valamit állítani, vagy az apps menüben vagy.)
Erre én azt a megoldást találtam és próbáltam ki, amit már itt is javasoltak mások is:SGS Screen Booster (feltelepít) --> presents --> Super Optimized állás.
Ezzel annyit lehet elérni, hogy nem lesz annyira lassú a reakciója. DE! a mozgás a reakció valamivel érzéketlenebb lesz, az az ugyan azonnal reagál a telefon, de a további mozgatások tompábbak lettek. Tehát használható, és nem idegesítő egyáltalán, én egy nap alatt hozzászoktam.
De nekem van egy Sony xperia T3 ami azért érezhetően gördülékenyebb használatot biztosít. Abban teljesen igaza van a kollégának, hogy egy Samsung, Sony, HTC, LG után ezt a telefont szokni kell. Én is csak azért vettem ezt, mert nem akartam kétszer ennyit kiadni egy nexus-ra. A stock android nekem vonzó volt, így beáldoztam a készülék elviselhetőbb hátrányait. 40 ezer Forintért azt kaptam, amit vártam. Nekem a készülék bevált eddig.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
-
hallador
addikt
válasz Dexar007 #4336 üzenetére
Kipróbáltam a mindig TV appot. Nekem az a bajom vele, hogy stream formájában nem elérhető ez RTL, a TV2 sem, de az nem is érdekel annyira. Szóval ha megvettem a DVB-T tunert, beszámolok, hogy mit tud.
-
hallador
addikt
Sziasztok,
Nekem nincs TV-m, de azért néha néznék valamit. Valaki esetleg próbálta már valamelyik DVB-T tunerrel ezt a telefont? Ha valakinek van vele tapasztalata szívesen fogadnám.
Ugyanez lenne a kérdés, de bluetooth headsettel. Valaki esetleg használja már bluetooth headsettel?
Köszönöm.
-
hallador
addikt
Én is vettem egy ilyen masinát, még konfigolgatom, de nekem eddig nem volt vele bajom. Nekem kifejezetten tettszik, hogy Stock Android van rajta. gyors, és kevés memóriát használ. Ha több tapasztalatom lesz vele írok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó Iphone 13 PRO 128GB black kártyafüggetlen
- Eladó Iphone 13 256GB, kártyafüggetlen, PINK
- Független Apple iPhone 15 128GB Pink ! 9O% AKKU ! 1 Hó jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium 1OO% ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Black Titanium !! !! 3 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest