- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtibee2
tag
válasz hallador #4510 üzenetére
Anyu előző telefonja egy Sony Xperia E volt, amit már akkor butának tartott, amikor azt megkapta - nem tőlem -, ezért szeretnék neki egy olyan telefont, melyre más alkalmazásokat is telepíthet a gyáriak mellé, vagy a már meglévőeket tudja frissíteni - 4GB tárhely, ugye -, nem gondolkodik másodperceket, ha belép a galériába, és használható képeket lehet vele csinálni.
Neki már nem lenne elég egy butatelefon, mert azon nem tudna netbankolni, meg a Sztárban Sztár versenyzőire szavazni, meg zenét hallgatni sem igazán.Azért kérdeztem, hogy jó-e a teló, mert ha nem csak a Mobilarénások ajánlják, hanem az azt huzamosabb ideig használók is, akkor évekre letudtuk a telefonvásárlást - csak ne romoljon el szegény telefon...
Délután egy kicsit olvasgattam a témát, és csak a scroll hibáról, meg az akku töltésével kapcsolatos problémáról olvastam. Ez minden, ugye?
Köszi a válaszokat előre is!
-
bippeti
tag
válasz hallador #4510 üzenetére
Csak félig értek egyet. Közeli rokonnak javasoltam ezt a telót, aki nem sokat szokott vele vacakolni. Egy-két app-ot szeret és szokott használni, azokat nyilván be kell állítani. Talán még segítségre is lesz szüksége, hogy ezeket beállítsam neki. De aztán simán el lesz vele, nem fog neki akadni még akkor sem, ha letölt egy-két játékot magának (mert az már megy neki egyedül ) és piszok jó ár-érték arányban kapja ezt meg.
Szerintem nincs kizárva, hogy a kevésbé kockák is jól tudják használni a Thor-t - legfeljebb segítséget kérnek, ha kell nekik egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest