Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mtibee2

tag

válasz hallador #4510 üzenetére

Anyu előző telefonja egy Sony Xperia E volt, amit már akkor butának tartott, amikor azt megkapta - nem tőlem -, ezért szeretnék neki egy olyan telefont, melyre más alkalmazásokat is telepíthet a gyáriak mellé, vagy a már meglévőeket tudja frissíteni - 4GB tárhely, ugye -, nem gondolkodik másodperceket, ha belép a galériába, és használható képeket lehet vele csinálni.
    Neki már nem lenne elég egy butatelefon, mert azon nem tudna netbankolni, meg a Sztárban Sztár versenyzőire szavazni, meg zenét hallgatni sem igazán.

Azért kérdeztem, hogy jó-e a teló, mert ha nem csak a Mobilarénások ajánlják, hanem az azt huzamosabb ideig használók is, akkor évekre letudtuk a telefonvásárlást - csak ne romoljon el szegény telefon...

Délután egy kicsit olvasgattam a témát, és csak a scroll hibáról, meg az akku töltésével kapcsolatos problémáról olvastam. Ez minden, ugye?

Köszi a válaszokat előre is!

• bippeti

tag

válasz hallador #4510 üzenetére

Csak félig értek egyet. Közeli rokonnak javasoltam ezt a telót, aki nem sokat szokott vele vacakolni. Egy-két app-ot szeret és szokott használni, azokat nyilván be kell állítani. Talán még segítségre is lesz szüksége, hogy ezeket beállítsam neki. De aztán simán el lesz vele, nem fog neki akadni még akkor sem, ha letölt egy-két játékot magának (mert az már megy neki egyedül :D) és piszok jó ár-érték arányban kapja ezt meg.
    Szerintem nincs kizárva, hogy a kevésbé kockák is jól tudják használni a Thor-t - legfeljebb segítséget kérnek, ha kell nekik egyáltalán.

Új hozzászólás Aktív témák