- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Indiában szeretnek TV-zni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Persze, ha még van garancia rajta, akkor egyértelmű. Amikor az usb töltéssel baj lett, akkor én is elküldtem. De azóta már 22 hónapos a készülék, szóval régóta nem garis
A waytek szerviz oldala szerint az usb boardot 5, az akkut 8 ezerért cserélik. Végül is még ez sem olyan durva.
-
LámaZ
addikt
-
rzoli
senior tag
Látszólag ez az alapértelmezett alkalmazás. (Üzenetek, három pötty, beállítások, SMS engedélyezve, alapértelmezett alkalmazás.)
Ma kipróbáltam a textra alkalmazást, azzal megy. Ha visszaállítom az alapértelmezést a gyári üzenetek appra, továbbra sem... Mindegy, egyenlőre megfelel a textra, aztán ha nagyon unatkozok, a nulláról újratelepítem az egész telefont.
Bferiörs: Jelenleg nálam az sms-re nincs alapértelmezett kártya kiválasztva, mint a netre vagy a hívásra, azt minden alkalommal megkérdezi melyiket választom.
-
Sindare
csendes tag
-
Bferibörs
addikt
Annak idején azért vettem meg mert úgy gondoltam ennyi pénzért meg kell venni ezt a telefon, ha a kukában landol akkor is , nagyon kellemesen csalódtam benne, jobb mint vártam sőt megszerettem.( Nem szoktam egy évig használni a telefonjaimat jobb esetben garanciálisan ajándékozom vagy adom el, mielőtt valakiben felmerül az akkor miért kérdéde.)
-
-
-
The Goth
tag
Azért az a 16% a telefon tétlen állapotában is kicsit durvának tűnik.
tiamat031603, a 15% alatti gyors merülés a 7-es alatt is megmaradt (legalábbis nálam), de most az az 5 másodperc/1% amivel lenullázza még mindig jobb, mint a 6-os alatti 2 másodperces/1%-os mélyrepülés. De mivel eleve nem hagyom ennyire lemerülni, és ez az egyetlen hiba ami még mindig fennáll, így nem is panaszkodom emiatt.
-
Necross
tag
Mellette szol, hogy ha a guglis appok kozul van amit soha nem hasznalsz, pl
Google+, Talkback, Hangauts, stb. azokat root nelkul kiszorhatod. Ehhez szukseges frissites utan egy gyari visszaallitas. Tovabbi erv mellette, hogy valszeg a 6-ost mar nem fogjak a tovabbiakban frissiteni, meg ezt a 7-est remelhetoleg meg egy fel evig majd igen. Vagy nem, ez majd kiderul.
Ellene szol, hogy egy belakott rendszert kell kukazni, hiszen szinte biztosan kelleni fog egy FR a frissites utan a megfelelo mukodeshez, lasd; akku merules problema. Vagy meginkabb, hogy ketszer kell rakuldeni. Mivel mar tobben jeleztek itt, hogy a Vezetek nelkuli frissites soran a letoltes felbeszakad, celszeru rogton az alabbi modszerrel kezdeni:
Bongeszobol innen letoltve : [link]
Es helyi frissiteskent, igy felrakni :[link]
Tovabba ellene szol, hogy a kikapcsos ujrainditasokat valoban nem kezel jol, ilyenkor elojohetnek bosszanto hibak, pl. nem erzekeli a simet/eket, nem csatlakozik halozathoz, vagy ami nalam tobbszor megesett, hogy a belso tarhely egyes utolag hozzaadott mappai egyszeruen torlodtek, a tartalmukkal eggyutt. Szoval ajanlott mindekinek jol atgondolni. Akit minden aprosag az oruletbe tud kergetni, az inkabb felejtse el es eljen boldogan a 6-ossal.😀 -
törölt tag
Nekem a képernyőt tempered glass védi,A gumirozott keret pedig leeséskor csillapítja az ütődést.Ugyanakkor jó a fogása, nem úgy mint a lecserélt előbbi tok ami fedeles volt és oldalra kellett kihajtani hogy tapicskolni tudajak.Evvel még az is gond volt számomra hogy bezáráskor majd minden alkalommal sikerült valakit felhívnom, nem győztem magyarázkodni hogy véletlen volt.Üveget e-bayról kevesebb mint ezer forintért vettem kettö db-ot,eddig megvédte a kijelzőt még halvány karcok sincsenek pedig sokszor sikerül a kulcsok mellé rakni. A hangerő maradt a korábbi,sokszor megriadok tőle ha csöng.Egyedüli alakitás a fejhallgató csatlakozó miatt kell,az sem egy nagy gond.
-
KoryHu
aktív tag
Nejem telefonja : 4 nap 6 óra üzemidő, 3 óra 58 perc SOT, 5%.
Két Sim, állandóan aktív (különböző szolgáltatóval, éjjel is). Mobilnet igaz nincs, csak wifi ha kell. Némi telefonálás, kb 1,5 óra, néhány fotó, ennyi. Wifin főleg mail, Facebook.
Minden telepítve, ami csak "káros" : Viber, Messenger, Facebook, OneDrive...2 nappal bőven 5 órás SOT-ot tud 2 Simmel ugyanígy. Ez szerintem nem rossz.
-
-
Komplikato
veterán
-
törölt tag
Nekem ugyanúgy szar így is. Ha épp rááll az ujjam a módjára, akkor 10-ből 10, de ha nem, akkor 1-2. Akár 5-ször veszem be, akár 1-szer.
A gond az, hogy maga a beolvasás elég kiszámíthatatlanul működik. Nagyon sokszor előbb beolvassa, minthogy teljesen felfeküdne rá (érintkezne vele) az ujjbegyem, a hibás beolvasások egy jó része ilyen. Ugyanakkor (talán már a következő alkalommal) produkálja a másik végletet is, amikor szinte izomból kell odaérinteni, hogy végre hajlandó legyen beolvasni. -
mzsombor
tag
Én 150 megás n-es router mellett sem tudtam rajta speedtesttel 50 Mbit/sec-nél nagyobb sebességet mérni, ahol számítógéppel simán megy 90-100, szóval igen, ez ennyit tud. Vszeg nincs benne MIMO, csak egy antenna, annak 75 Mbit/sec az elméleti maximuma. Esetleg meg lehet próbálni 40 MHz-es csatornaszélességgel, ha nem túl interferenciás a környék, akkor többet is tudhat ennél.
-
hallador
addikt
Sok minden ki van spórolva belőle, de valamit valamiért. A Stock android miatt még így is össze vissza csapkodja a nem egyszer dupla ennyibe kerülő konkurenciát sebességben.
A fórum elején az összefoglalót elolvastad?
Ez a telefon annak való, aki szeret foglalkozni a telefonjával. Igaz ha egyszer beállítottam, és kitapasztaltam, akkor már OK a telefon. A legtöbb probléma már javították, ami volt benne hiba, ilyen a kijelző, vagy az MTK soc miatt jelentkező GPS problémát is javította az utolsó frissítés.
Nekem pl bevált. Ennyiért eléggé jó telefon, de aki Samsung Galaxy S6-hoz, vagy Iphone 6s-hez szokott annak tuti nem fog megfelelni. Na de 6-od - 8-ad annyiba kerül. Nekem eddig Sony telefonjaim voltak, a fényképezőgépen, felül mindenben hozza a Sony minőségét.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb, egyben a legújabb shenzheni gyártó, ahogy az lenni szokott, megnyerő specifikációval és még annál is kedvezőbb árral támad, de a meglepetés az, hogy sikerül is neki.
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Automata kávégépek
- AliExpress tapasztalatok
- Megújult a PROHARDVER!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black - Makulátlan - 88 % Eredeti Akkuval
- Huawei p20 lite Sakura Pink gyönyörű állapotban eladó!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G,12/256GB
- Eladó iPhone 12 Black 64 GB-os modell. 2026. február 3-ig érvényes Apple Korlátozott garanciával
- Huawei p20 Midnight Blue 128gb szép állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Apple TV eladó
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest