- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Persze, ha még van garancia rajta, akkor egyértelmű. Amikor az usb töltéssel baj lett, akkor én is elküldtem. De azóta már 22 hónapos a készülék, szóval régóta nem garis
A waytek szerviz oldala szerint az usb boardot 5, az akkut 8 ezerért cserélik. Végül is még ez sem olyan durva.
[ Szerkesztve ]
-
seadrone
őstag
-
LámaZ
addikt
Ő nem kért semmit, én éreztem úgy, hogy tartozom neki ennyivel.
Csak a két elveszett SIM-kártya pótlása kb. 7500 vagy 10.000 Ft lett volna.
Plusz ugye a telefon maga.
Fiatalember, kell nekik a pénz, mert még fejlődésben van a csontrendszer, sok fehérjét kell enni. :-DLegyen minden jó!
-
rzoli
senior tag
Látszólag ez az alapértelmezett alkalmazás. (Üzenetek, három pötty, beállítások, SMS engedélyezve, alapértelmezett alkalmazás.)
Ma kipróbáltam a textra alkalmazást, azzal megy. Ha visszaállítom az alapértelmezést a gyári üzenetek appra, továbbra sem... Mindegy, egyenlőre megfelel a textra, aztán ha nagyon unatkozok, a nulláról újratelepítem az egész telefont.
Bferiörs: Jelenleg nálam az sms-re nincs alapértelmezett kártya kiválasztva, mint a netre vagy a hívásra, azt minden alkalommal megkérdezi melyiket választom.
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
Sindare
csendes tag
-
Bferibörs
addikt
Annak idején azért vettem meg mert úgy gondoltam ennyi pénzért meg kell venni ezt a telefon, ha a kukában landol akkor is , nagyon kellemesen csalódtam benne, jobb mint vártam sőt megszerettem.( Nem szoktam egy évig használni a telefonjaimat jobb esetben garanciálisan ajándékozom vagy adom el, mielőtt valakiben felmerül az akkor miért kérdéde.)
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
-
mefistofeles
addikt
A Telefon-tétlen az mi?.....
Nekem a wifi sosem volt a fő fogyasztó pedig akár van wifi hálózat akár nincs, gyakorlatilag állandóan be van kapcsolva..Nálam mindig a képernyő viszi magasan a prímet.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
The Goth
tag
Azért az a 16% a telefon tétlen állapotában is kicsit durvának tűnik.
tiamat031603, a 15% alatti gyors merülés a 7-es alatt is megmaradt (legalábbis nálam), de most az az 5 másodperc/1% amivel lenullázza még mindig jobb, mint a 6-os alatti 2 másodperces/1%-os mélyrepülés. De mivel eleve nem hagyom ennyire lemerülni, és ez az egyetlen hiba ami még mindig fennáll, így nem is panaszkodom emiatt.
"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
-
Necross
tag
Mellette szol, hogy ha a guglis appok kozul van amit soha nem hasznalsz, pl
Google+, Talkback, Hangauts, stb. azokat root nelkul kiszorhatod. Ehhez szukseges frissites utan egy gyari visszaallitas. Tovabbi erv mellette, hogy valszeg a 6-ost mar nem fogjak a tovabbiakban frissiteni, meg ezt a 7-est remelhetoleg meg egy fel evig majd igen. Vagy nem, ez majd kiderul.
Ellene szol, hogy egy belakott rendszert kell kukazni, hiszen szinte biztosan kelleni fog egy FR a frissites utan a megfelelo mukodeshez, lasd; akku merules problema. Vagy meginkabb, hogy ketszer kell rakuldeni. Mivel mar tobben jeleztek itt, hogy a Vezetek nelkuli frissites soran a letoltes felbeszakad, celszeru rogton az alabbi modszerrel kezdeni:
Bongeszobol innen letoltve : [link]
Es helyi frissiteskent, igy felrakni :[link]
Tovabba ellene szol, hogy a kikapcsos ujrainditasokat valoban nem kezel jol, ilyenkor elojohetnek bosszanto hibak, pl. nem erzekeli a simet/eket, nem csatlakozik halozathoz, vagy ami nalam tobbszor megesett, hogy a belso tarhely egyes utolag hozzaadott mappai egyszeruen torlodtek, a tartalmukkal eggyutt. Szoval ajanlott mindekinek jol atgondolni. Akit minden aprosag az oruletbe tud kergetni, az inkabb felejtse el es eljen boldogan a 6-ossal.😀A paranoia jó dolog, éberen tartja az embert.
-
elek46
csendes tag
Nekem a képernyőt tempered glass védi,A gumirozott keret pedig leeséskor csillapítja az ütődést.Ugyanakkor jó a fogása, nem úgy mint a lecserélt előbbi tok ami fedeles volt és oldalra kellett kihajtani hogy tapicskolni tudajak.Evvel még az is gond volt számomra hogy bezáráskor majd minden alkalommal sikerült valakit felhívnom, nem győztem magyarázkodni hogy véletlen volt.Üveget e-bayról kevesebb mint ezer forintért vettem kettö db-ot,eddig megvédte a kijelzőt még halvány karcok sincsenek pedig sokszor sikerül a kulcsok mellé rakni. A hangerő maradt a korábbi,sokszor megriadok tőle ha csöng.Egyedüli alakitás a fejhallgató csatlakozó miatt kell,az sem egy nagy gond.
[ Szerkesztve ]
-
KoryHu
aktív tag
Nejem telefonja : 4 nap 6 óra üzemidő, 3 óra 58 perc SOT, 5%.
Két Sim, állandóan aktív (különböző szolgáltatóval, éjjel is). Mobilnet igaz nincs, csak wifi ha kell. Némi telefonálás, kb 1,5 óra, néhány fotó, ennyi. Wifin főleg mail, Facebook.
Minden telepítve, ami csak "káros" : Viber, Messenger, Facebook, OneDrive...2 nappal bőven 5 órás SOT-ot tud 2 Simmel ugyanígy. Ez szerintem nem rossz.
[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
-
Faterkam
addikt
Köszönöm a hasznos információt!
Természetesen azon volt alapon is, de semmit nem változott.Nem a Vrnee-vel lesz a Gond, mert egy Samun sem megy rendesen a Telenor mobilnet a Vodás telóval van :/
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Komplikato
veterán
A hanyatló nyugaton fizetni is lehet vele. Itthon az OTP és a telefonos fizetésre kezét rátenni készülő állam bácsi miatt kigolyózták a technológiát és helyette van PayPass. Ezen kívül sok mindenre lehet használni NFC matricákat vagy kellhet normális VR headsethez is.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
törölt tag
Nekem ugyanúgy szar így is. Ha épp rááll az ujjam a módjára, akkor 10-ből 10, de ha nem, akkor 1-2. Akár 5-ször veszem be, akár 1-szer.
A gond az, hogy maga a beolvasás elég kiszámíthatatlanul működik. Nagyon sokszor előbb beolvassa, minthogy teljesen felfeküdne rá (érintkezne vele) az ujjbegyem, a hibás beolvasások egy jó része ilyen. Ugyanakkor (talán már a következő alkalommal) produkálja a másik végletet is, amikor szinte izomból kell odaérinteni, hogy végre hajlandó legyen beolvasni. -
hallador
addikt
-
mzsombor
tag
Én 150 megás n-es router mellett sem tudtam rajta speedtesttel 50 Mbit/sec-nél nagyobb sebességet mérni, ahol számítógéppel simán megy 90-100, szóval igen, ez ennyit tud. Vszeg nincs benne MIMO, csak egy antenna, annak 75 Mbit/sec az elméleti maximuma. Esetleg meg lehet próbálni 40 MHz-es csatornaszélességgel, ha nem túl interferenciás a környék, akkor többet is tudhat ennél.
-
hallador
addikt
Sok minden ki van spórolva belőle, de valamit valamiért. A Stock android miatt még így is össze vissza csapkodja a nem egyszer dupla ennyibe kerülő konkurenciát sebességben.
A fórum elején az összefoglalót elolvastad?
Ez a telefon annak való, aki szeret foglalkozni a telefonjával. Igaz ha egyszer beállítottam, és kitapasztaltam, akkor már OK a telefon. A legtöbb probléma már javították, ami volt benne hiba, ilyen a kijelző, vagy az MTK soc miatt jelentkező GPS problémát is javította az utolsó frissítés.
Nekem pl bevált. Ennyiért eléggé jó telefon, de aki Samsung Galaxy S6-hoz, vagy Iphone 6s-hez szokott annak tuti nem fog megfelelni. Na de 6-od - 8-ad annyiba kerül. Nekem eddig Sony telefonjaim voltak, a fényképezőgépen, felül mindenben hozza a Sony minőségét.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
FireKeeper
nagyúr
gyro, iránytű nincs, az érintőpanel (az enyémben legalábbis) elég fika, nem fém, de amúgy abszolút egyben van. ha a felsoroltak nem zavarnak, sztem jó vétel a maga kategóriájában.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest