- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
válasz Aethelstone #4196 üzenetére
Tessék az évek óta fejlődő Xiaomi / MIUI: [link]
Csak beugrottam a Redmi 3 topikjába, mert gondolkozok egy béhuszas Redmi 3S vásárláson, és lám ugyan azokra a hibákra panaszkodnak ott is a tulajok, mint itt.
Kb. 11300-11335-ig néztem. -
zebede
őstag
Ti nem tájékozódtok, mielőtt megvesztek egy 40k telefont.
Ezer helyen le lett írva hogy hót full, csupasz android van rajta, nekem pl. a B20 mellett ez volt egy lényeges szempont hogy megvettem.Ha nektek duplakoppos ébresztés kell (egy ujjnyomat olvasós telefonon ) akkor nem stock androidosat kell venni.
-
csongi
veterán
válasz Aethelstone #4193 üzenetére
Mondjuk egy egyszerű megoldást bele tehettek volna, a képernyő bekapcsolása a hangerő megnyomásakor .
MIUI tudja ezt -
kicsizee
aktív tag
töltőre dugva bekapcsolt képernyő mellett szépen merül a teló , lassan ki is kapcsol
érdekes, navigáció mellett meg szépen tartja- néha rá is tölt bekapcsolt képernyőnélXiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
rzoli
senior tag
Sajnos nem alkalmas a készülék, legalábbis a gyári kernellel biztosan nem. Egy trükkel érik el, és ezért is fogyaszt tényleg nagyon sokat.
Dupla koppra nem kapcsolja ki a képernyőt teljesen, hanem csak a fényerőt veszi el. Így a képernyő folyamatosan megy, ha nincs is fénye és deep sleep sincs.
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
KoryHu
aktív tag
válasz Aethelstone #4186 üzenetére
Én is most jöttem rá, hogy a saját töltőjével még nem is töltöttem (dobozban van, a kábelt ki se vettem), vagy egy Huawei Mediapad (fehér) töltővel (1A-es ezek), vagy egy LG okostelefon töltőjével töltöm (1,2A-es). A töltési idő max. 2,5 óra, ahogy írják is.
5 óránál szerintem valami súlyos gond lehet, esetleg bekapcsolt kijelző melletti töltésnél lehetséges, akkor lassú a töltés vagy a már említett melegedés miatt. Nekem töltés közben nem melegszik.
[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
Rönó
tag
válasz elmouse #4179 üzenetére
Szia!
Megszabadulni egyszerű az tuti. Simán letörlöd a programot. A fogyasztásáról nem tudok mit mondani! Csak próbából tettem fel ezt az appot azért, hogy bebizonyosodjon hogy maga a teló hardveresen is és az Android is alkalmas erre a funkcióra. Azaz a készülék maga alkalmas a duplakoppintásos ébresztésre és altatásra is. Tehát a következő frissítésben még elméletileg ez is benne lehet. Bár nekem gyanús hogy lesz következő frissítés....
Üdv: rönó.............. -
Burwor
tag
-
Burwor
tag
Nekem valahogyan feltöltött egy-két gigányi képet és videót a telefonra. Csak úgy. Ma vettem észre, hogy 2015.05-ig visszamenőleg az összes előző telefonnal lőtt kép/videó megjelent a Thor-on.
Persze ez nem Thor-os kérdés, hanem Androidos, de én azt szeretem, ha a telefonról lefelé mennek a képek a PC-re és nem fordítva. Gondolom valamelyik PC Documents mappájából szinkronizálódott, de melyikéből és hogy hol kell kikapcsolni, arra kiváncsi lennék.(nem dugtam rá sose PC-re). Vagy ezek DropBox kliensből jönnek? Rejtély
Összes eladó cuccom: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=burwor
-
viharhozo
addikt
Ez megvan, de en az osregire gondolok, amikor ha a tarcsazoban nyomsz egy szamot, akkor felhiv vkit.
Az osszes eddigi Androidos telefonunkban volt ilyen, ebben ezek szerint nincs.
csongi: tudsz ezekre peldat mondani? Olyan kene, ami az alapra felrakhato, nem az enyem a keszulek, nincs idom semmit mokolni vele.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
kicsizee
aktív tag
válasz mzsombor #4173 üzenetére
azért a power bankoknál számolj kis veszteséggel (kb 10%-hővé alakul át -ezt csak valahol olvastam, de nálam is így van). két xiaomi power bankom is van
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
rzoli
senior tag
válasz mzsombor #4173 üzenetére
Ott inkább az lehet a gond, hogy vacak a kábel minősége és hiába tud a töltő 2A-t, a valós töltés 0,5-0,6 körül van mondjuk... Maga a telefon 1,3 körül vesz fel jó esetben.
De pl. egy ilyennel meg tudod mérni USB Charger Tester
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
mzsombor
tag
Mérte már valaki esetleg, hogy töltés közben mennyi áramot és összesen mennyi energiát vesz fel a telefon? Nekem gyanús, hogy nagyobb a benne lévő akku, mint a katalógusadat, a saját 2A-es töltőjével is kb 5 óra 10%-ról feltölteni, és a garantáltan eredeti, teletöltött 10000mAh-s Xiaomi power bankomat is lemeríti a negyedére egy teljes töltés...
-
Rönó
tag
Szia!
Igen!
Bár telepítés után kifagy, viszont újraindítás és megfelelő beállítás után (angol tudás szükségeltetik) műxik thoron!
Üdv: rönó -
Rönó
tag
válasz Aethelstone #4165 üzenetére
Szia!
Nem tudom.............
A KnockOn tud nyitni és zárni is...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.knockz
Üdv: rönó............... -
poppec
csendes tag
Sziasztok,
olvastam 2 felhasználótól (#2916 - kaosz86 és #2058 - Vigyorka) az elmúlt hónapokból, hogy az ujjlenyomat olvasójuk lehalt, de hogy mi lett a megoldás, azt nem találtam meg elsőre. Esetleg megosztanátok?
Kb. 1,5 hónap gondtalan használat után egyik napról a másikra nekem is megszűnt működni az olvasó. Eddig csak a re-boottal próbálkoztam, ill. próbáltam újra felvenni újlenyomat mintát, de nem engedte: az animáció elindult, de nem történik semmi...
Köszönöm, üdv,
P. -
Gaabe
tag
Próbálta valaki a nugátot? Facebookon promózta a Vernee, hogy az xda-n letölthető.
-
Rönó
tag
Szia!
Ez a launcher dupla koppintással kinyitni is tudja vagy csak lezárni?
Üdv: rönó..... -
Rönó
tag
Szia!
Köszi a választ!
Üdv: rönó......[ Szerkesztve ]
-
Igric
tag
válasz tomaszcool #4144 üzenetére
+1
Egyetértek teljes mértékben. -
Rönó
tag
Sziasztok!
Ez az OTG dolog hogy műxik?
Rácsatlakoztatom a pen drive-ot és azt akarja hogy formázzam.... Újraindítás után is.
Mit lehetne tenni?
Ja, és melyik a leghasználhatóbb (legjobb) launcher? Ami tudja a dupla koppintásos lezárást és kinyitást is?
Üdv: rönó.......[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
válasz viharhozo #4152 üzenetére
Hosszútapi után a widgetek között találod
How To Create a Speed dial Contact on Android 6 0 Marshamallow -
Aethelstone
addikt
válasz tomaszcool #4148 üzenetére
Mocorog. Kb. 2 métert. Együtt tudok élni vele.
Arsenal FC - Go Gunners!
-
mzsombor
tag
-
viharhozo
addikt
Nem boldogulok par dologgal, de biztos en vagyok bena.
1. Hogy erheto el a gyorshivas? Csak a csillagozott kedvenceket talalom, a menuben nincs gyorshivas.
2. A nevjegyek kozul hogy tudom csak a telefonszammal rendelkezoket listazni?
Kösz!
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
KoryHu
aktív tag
Proximity szenzor nektek is olyan, mint volt? Bejövő hívásnál sz*rik a dolgokra. Vagy 2 updattel ez előtt volt "javítás", persze ugyanolyan.
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
tomaszcool
csendes tag
válasz Aethelstone #4145 üzenetére
Tehát a te készüléked WiFi nélkül(!), mobilnet és GPS (nagyon pontos mód) segítségével képes pontosan meghatározni a helyzeted a google map-en? Anélkül, hogy ide-oda mocorogna, körözne, arrébb dobálna? Navigáció nélkül persze, kizárólag a pontos tartózkodási hely az érdekes.
-
cincinatus
tag
Nekem mindig eszembe jut az egyik kolléganőm esete, aki közel egy havi fizetését belenyomta egy új iPhone 5S megvásárlásába. (Amikor vette, kerek 4 db Thor kijött volna az árából.) Óriási mázlija volt, mivel a gari lejárta előtt 2 nappal totál kipurcant a telefon. Nem kicsit lett volna ideges, ha gari után 2 nappal történik ez meg...
A közvetlen ismeretségi körömben nagyon sok iPhone van és kisebb-nagyobb nyűgök azokkal is vannak.
1 évet bírjon ki a Thor és úgy vagyok vele, hogy megérte az árát. Az külön megnyugtató, hogy ez idő alatt be tudom vinni gariban javíttatni.
Nekem a stabil telefonálás, wifi és mobilinternet a fő szempont, ezeket pedig kiválóan tudja.
-
Aethelstone
addikt
válasz tomaszcool #4144 üzenetére
Ahogy már írtam, a gps nálam kiváló, az ujjlenyomat olvasó is. Nem a telefon szar, a szar példányok szarok. Ahogy kb minden márkánál ez szokott lenni a helyzet. És ne hanyagoljuk az user error faktort se...
Arsenal FC - Go Gunners!
-
tomaszcool
csendes tag
Ahogy olvasni lehetett, én sem vagyok elégedett a telefonnal, sőtt...
Azonban aki egy gyenge, lassú (nincs elég RAM, cpu) telefonról vált erre és csak az alapvető funkciókat használja azt szerintem elégedettséggel tölti el a készülék. Tehát aki csak Facebookozik meg néha telefonál annak ez egy jó telefon.
Azonban aki egy funkcionálisan "kitűnően" működő telefonról vált erre, vagy csak használni szeretné a telefon funkcióit szélesebb körben (gps, ujjlenyomat olvasó
,...) az szerintem csalódni fog.
Persze vannak szerencsésebbek, akik egy normálisan működő telefont kaptak. Nekik mind1 miről váltottak -
-
phoenix64
őstag
válasz Aethelstone #4140 üzenetére
Stabilabb alatt termeszetesen az emlitett alapveto hibak hianyat ertem. Ha neked jo, akkor orulj neki, de sajna 10bol 3-4 telo boven szar, mint az enyem is es itt a forumon is jopar embernek. Illetve verne.cc forumon se egy ember irt rengeteg hibarol. Aki kifogott egy jot annak elhiszem h tokeletes, nekem is kvara tetszene, ha nem lennenek vele ezek az alap problemak..
-
deadhand
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném tudni, hogy a GPS működik-e internet nélkül? Köszi!
-
Angmar
tag
Az értesítéseknél egyedül a "Betekintés engedélyezése" van bekapcsolva. A Kezelje prioritást élvezőként. Az alkalmazásból származó értesítések legyenek hallhatóak, amikor a "Ne zavarjanak " mód "Csak prioritást élvezők" értékre van állítva - nincs bekapcsolva, de nem is szoktam használni a "Ne zavarjanak módot"
A többi amit írtál az rendben van. Ha beállítok egy eseményt pár perc, vagy óra múlva az működik, de pl. 1-2 nap múlva beállított esemény általában már nem küld semmilyen riasztást. Több naptárral is ugyanaz a helyzet (Gyári naptár, google naptár, aCalendar)[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
-
Angmar
tag
válasz Aethelstone #4130 üzenetére
Erre én is gondoltam, bár nem tudom, hogy akkor a többi androidos eszközömnél miért csak 10-20MB-ot használt fixen. Igazából csak a fent leírt naptár értesítek elmaradása zavar, és már nem tudtam másra gondolni.
[ Szerkesztve ]
-
Angmar
tag
Azért mert pl. a naptár programok (3db-bal is próbálva) egy idő után nem küldenek értesítést a beállított eseményekről. (A naptár program fut, nem állt le) Arra gondoltam, hogy a megtelt cahce particó miatt esetleg nem tudja az ideiglenes fájlait lementeni, és ezért nem küld értesítést. (Meg az FOTA frissítés sem működik megtelt cache particó miatt, bár ez nem izgat)
-
Oldman2
veterán
A Preloader Driver felment gond nélkül (bekapcsolt állapotban csatlakoztatva a telót, minden kiválasztható módban látja a Windows a készüléket)
Az SP FlashTool elindítva, az MT6753_Android_Scatter-TWRP.txt megnyitva, katt a download ikonra,
majd kikapcsolt állapotban a telefont és a gépet összekapcsolom (semmi nem történik, csak felvillan a képernyő).Most már be tudunk lépni a recovery-be (nem).
- Hangerő FEL és Bekapcs gomb egyszerre nyomva tart, míg meg nem jelenik a menü (rendben)
- Hangerő FEL gombbal kiválaszjuk a recovery-t (rendben)
- Hangerő LE gombbal belépünk (rendben)
- A zöld robotnál még egyszer Hangerő FEL és Bekapcs gomb és már bent is vagyunk (erre nem történik semmi sem).Mit próbáljak ki még?
-
Angmar
tag
Mennyire normális ennél a telefonnál, hogy a Wipe cache partició folyton tele van? Recovery módból csinálok egy Wipe cache formázást, ezután 424MB-ból, 399MB szabad, és 24,6MB foglalt. De kb. 1 nap után teljesen megtelik. Nem fokozatosan, hanem az egyik pillanatban 399MB a szabad hely, mire legközelebb ránézek már 0MB. Az előző telefonjaimnál nem volt ilyen, ~90% szabad hely mindig volt.
-
phoenix64
őstag
válasz Aethelstone #4124 üzenetére
Ez egy elég erős túlzás. Maximum a hardver ami "qrva jó", ami tény. Viszont a telefon elég messze van a qrva jótol. A sebesség jó, a GPS használhatatlan( mindenféle forumon tanácsolt mókolás után is.), az érintője olyan mint egy 6 éves rezisztív telónak, kamera meg mint egy 8mpx-es alsó katos LG. Én elvagyok vele, mert 38k ért jobbat nem kapnék, max stabilabbat. 1évig jó lesz nekem.
-
Aethelstone
addikt
Srácok, ez a telefon qrva jó. Nem részletezem, de le vagyok nyűgözve
Arsenal FC - Go Gunners!
-
csongi
veterán
válasz Oldman2 #4117 üzenetére
Akkor kell mentes, ha nincs gyari rom, vagy egy vissza allitasnal nem akarsz veszodni az ujra belakassal.
Mas esetben nem sok ertelme van, ha a mentesben hibas ez, s az akkor a vissza allitas utan megis csak tiszta telepites kell.
Rom csere eseten is csak vissza koltozes eseten jo a mentes, a masik romra nem szabad rahuzni a mentest.
En inkabb adatot mentek, vagy egyes maceras appot csak, a tobbi meg mehet vissza play-rol
Kb beallitasokkal egyutt 1-2 ora alatt minden magvan.Vigyorka: Win 10 ebbol a szempontbol egy fos, valszeg szandekos, de ugyis lesz megoldas, vagy illeszkedo driver. A rootig erdekes es rom csereig utanna mar nem
[ Szerkesztve ]
-
Vigyorka
aktív tag
Windows 10 hiba!
Feltettem a Thor-hoz a drivert (sokadszor..). Most (is) működik, de lehet hogy 1/2 óra múlva már nem ismeri fel a telot..
A winfos viszont szelektál az USB -re dugott eszközökön.. (felismeri- nem ismeri....)Vigyorka
-
Oldman2
veterán
válasz 3psilon #3943 üzenetére
Windows 7 x86 alá feltettem a Mediatek Preloader driver-t, a gépet újraindítottam, de állandóan csak Ismeretlen eszközként jelenik meg az Eszközkezelőben.
Aztán beugrott az isteni szikra (és ezt sehol nem találom az eddigi leírásokban!), hogy be kellene kapcsolni az USB Debug üzemmódot...
("Rendszerbeállítások" / alul "A Telefonról" pontban a "Build-szám"-ra 7x tapicskolva megjelenik a "Fejlesztői beállítások" egy szinttel fentebb.
Itt az "USB hibakeresés"-t kapcsoljuk be.
És lám, egyből ment minden mint a karikacsapás!
Anno valahol azt olvastam, hogy mielőtt egy MTK procis telót mókolni kezdenénk, feltétlen csináljunk egy teljes mentést róla... erre van már valami létező ismertető?
-
kmarkk22
aktív tag
-
Faterkam
addikt
Nálunk pár hónaposan a gyári tok hátsó sarkai repedeznek :/
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
-=Szabi=-
tag
több helyen is megrepedt a kék gyári üvegfóliám.. szóval levettem.. meglátjuk hogy bírja fólia nélkül
-
phoenix64
őstag
Sziasztok.
SGS Touchscreen bosternek vki leírná, hogy nála hogy a legoptimálisabb a beállítás? Letöltöttem, mert egyre idegesítőbb a görgetésnél ugrálás, illetve gépelésnél sokszor nem érzékel semmit ha gyorsan írok, ami még idegesítőbb. Letöltöttem beállítottam egy alap optimized beállítást, de nem érzem, hogy javult volna.
Köszi!
-
seadrone
őstag
Sziasztok!
Kijelző védőfóliát hol tudok a telefonra venni Budapesten jó áron?
Köszi
-
Vigyorka
aktív tag
A telefonban van SD formatáló?
Vigyorka
-
csongi
veterán
Varj egy orat, es probald ujra.
Ismerem az erzest, de nekem meg pont a hazai boltokkal volt gondom, mimdemt meg magyaraztak , csak eppen felesleges volt.
Egy kicsit nyugodj el, es utanna. Amugy meg van lehetoseg ujra huzni a romot, nem tartom elkepzelhettlennek ,hogy csupan az ment fel rosszul vagy egy update utan nem volt rendes ujra inditas, es miatt futott a keszulek, a dobozba meg bemelegedett.
Ennel a windost drivert egy kinlodas feltenni. Persze tudom, nem ezzel kellene kinlodni egy vasarlonak, hanem csak hasznalni.
Szamomra meg mindig nem 100% hogy hibas a cucc. Hetfoig van idod probalkozni vele, tonkre mar nem tudod tenni . Ezt a videot tartsd meg fotozd korbe.
Amugy valoban wyteq intezi a garanciat.[ Szerkesztve ]
-
Thorna
újonc
Lehúztam, gyorsan visszahűlt kéz melegre. Ez még mindig csak 37 fok körüli.
Mindenkinek köszönöm az önzetlen segítséget.
Összecsomagolom a cuccot bele az eredeti dobozba és hétfőn visszaküldöm.
Ajándék lett volna szülinapra, hónap végére. Még sose rendeltem külföldi bejegyzésű webshopból, szerintem ez megerősített, hogy nem is szabad, még akkor is, ha Ők nem tehetnek erről a hibáról. Mint vásárlónak nekem ez csak problémát okoz. Végeláthatatlan költségek és az a rengeteg idő...
Marad a boltban vásárlás és ott helyben megoldható azonnal a probléma. -
zebede
őstag
Még azt próbáld meg amit írtunk, húzd le töltőről, hagyd lehűlni.
Sajnos nagyon durvára van kalibrálva a thermocontroll a Thorban, 40 foknál leszabályozza a töltést, 42 foknál pedig már nem is engedi tölteni.
Nekem például ez az egyetlen gondom is a telefonnal.[ Szerkesztve ]
-
Thorna
újonc
Igen, a hangerő le -> OK.
Képernyő elsötétül, majd megjelenik a logó és rezeg egyet, majd ismét, és ismét.......Megírtam eustock-nak a hibajelenséget. Várom a válaszukat. Remélem tudnak megoldást.
A telefon ami a webshopban fel van tüntetve nem él... 421-es előhívóval többszöri próbálkozás után is azt modta a "kellemes hangú hölgy": Ezen a számon előfizető nem kapcsolható!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gurulunk, WAZE?!
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Path of Exile 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest