Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
En is lemaradtam, videkrol dugok es parkolasi problema miatt, pedig pont erre lottuk be magunkat. Igy viszont jobb lett volna ha delutan megyunk, es maradhattunk volna a tombolaig (pedig gondoltam befele, hogy valakinek odaadjuk, de sajna vegul olyan sokaig vartunk mire a lany VR-ezhetett, hogy mar gyorsan indultunk haza, elfelejtodott).
Amit nem ertettem, az EUStock miert nem arult helyben? Meg ugy egyaltalan, regebben volt speedshop meg mas ceg aki arult, ketlem hogy ne lett volna vasarlo, akar csak kiegeszitokre. Ma mar egy kartyas terminalt se kunszt de neten megrendelem helyben odaadjak opcioval siman. Mig aki most hazament, az jo kerdes hogy kitol rendeli meg, es egyaltalan megrendeli-e ami ott megtetszett neki.
Masik, ebbol kinott otlet: hardveraprosoknak talalkozosarkot adni... igy le lehet csokkenteni az elbumlizom a varos maisk vegere, nem tetszik, mindkettonknek kellemetlen eseteket. Gondolom az arulas helyben mar mas kategoria, de ugyis mindenkinek ott a kezeben a mobil, figyelheto a site, ha lehetne a hirdetesen ilyenkor "kint van a veletechen" bit
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő