Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
En is lemaradtam, videkrol dugok es parkolasi problema miatt, pedig pont erre lottuk be magunkat. Igy viszont jobb lett volna ha delutan megyunk, es maradhattunk volna a tombolaig (pedig gondoltam befele, hogy valakinek odaadjuk, de sajna vegul olyan sokaig vartunk mire a lany VR-ezhetett, hogy mar gyorsan indultunk haza, elfelejtodott).
Amit nem ertettem, az EUStock miert nem arult helyben? Meg ugy egyaltalan, regebben volt speedshop meg mas ceg aki arult, ketlem hogy ne lett volna vasarlo, akar csak kiegeszitokre. Ma mar egy kartyas terminalt se kunszt de neten megrendelem helyben odaadjak opcioval siman. Mig aki most hazament, az jo kerdes hogy kitol rendeli meg, es egyaltalan megrendeli-e ami ott megtetszett neki.
Masik, ebbol kinott otlet: hardveraprosoknak talalkozosarkot adni... igy le lehet csokkenteni az elbumlizom a varos maisk vegere, nem tetszik, mindkettonknek kellemetlen eseteket. Gondolom az arulas helyben mar mas kategoria, de ugyis mindenkinek ott a kezeben a mobil, figyelheto a site, ha lehetne a hirdetesen ilyenkor "kint van a veletechen" bit
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest