- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
vilmose33 #86 üzenetére
OK, vegulis most ugyis az alsobb szegmensbol valasztottunk es rendeltem, itt forintalisan nem hiszem hogy nagy kulonbseg lett volna. De szoba kerult, hogy akkor mar a ferjeme't is lecsereljuk, es hat nem sokon mult, lehet pont annyin, az mar az 50e felettiek kategoriabol.
-
axioma
veterán
válasz
vilmose33 #84 üzenetére
Az erdekes, mert szerintem termek nelkul kerdeztuk azt, h kartyaval vagy hogy lehet fizetni, es csak a webaruhazat mondta, nem szolt a lehetseges kedvezmenyrol... egy minusz pont. Teny, a szorolapokat nem neztuk vegig, mintha a kameraknal remlene hogy lett volna, mi csak hatul a keszulekeket az arakkal bongesztuk.
-
axioma
veterán
En is lemaradtam, videkrol dugok es parkolasi problema miatt, pedig pont erre lottuk be magunkat. Igy viszont jobb lett volna ha delutan megyunk, es maradhattunk volna a tombolaig (pedig gondoltam befele, hogy valakinek odaadjuk, de sajna vegul olyan sokaig vartunk mire a lany VR-ezhetett, hogy mar gyorsan indultunk haza, elfelejtodott).
Amit nem ertettem, az EUStock miert nem arult helyben? Meg ugy egyaltalan, regebben volt speedshop meg mas ceg aki arult, ketlem hogy ne lett volna vasarlo, akar csak kiegeszitokre. Ma mar egy kartyas terminalt se kunszt de neten megrendelem helyben odaadjak opcioval siman. Mig aki most hazament, az jo kerdes hogy kitol rendeli meg, es egyaltalan megrendeli-e ami ott megtetszett neki.
Masik, ebbol kinott otlet: hardveraprosoknak talalkozosarkot adni... igy le lehet csokkenteni az elbumlizom a varos maisk vegere, nem tetszik, mindkettonknek kellemetlen eseteket. Gondolom az arulas helyben mar mas kategoria, de ugyis mindenkinek ott a kezeben a mobil, figyelheto a site, ha lehetne a hirdetesen ilyenkor "kint van a veletechen" bit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Macska topik
- BMW topik
- Synology routerek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest