- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
Menthirist #61 üzenetére
Feladom! Sehogysem jössz rá a lényegre. Pedig megpróbáltam!
-
Carasc0
őstag
válasz
Menthirist #58 üzenetére
Én nem kioktatok! Megtanítom, amit meg kell. Aki nem érti, annak ismételten elmagyarázom, pontosabban prezentálom hogy megértse. De még véletlenül sem megmagyarázom. De kár neked bármit is írnom. Úgy is megmagyarázod hogy az nem úgy van. Professzor úr.
interstate76: 720p mai napig vállalható a játékoknál. Egyik barátom igaz drágán vette a laptopját, sajnos hiába a dedikált VGA, mégsem futott stabil 30fps-el fHD-n pl. az MKX. Kénytelenek voltunk 720p-re visszaállni és máris mosolyogva vitte haza a gépét. Örültem mert végre egy ember aki képes volt megelégedni vele, s elfogadni azt a tényt hogy ami nem megy, az nem megy. Professzor úr szerint ez elfogadhatatlan hiszen fejlődni kell. Jobb gépet kellett volna vennie a barátomnak. De hát sajnos erre volt keret.
-
Carasc0
őstag
válasz
interstate76 #56 üzenetére
Nem meglepő!
Nem hiába etalon game!
Professzor úr számára: Egy tanár nem megmagyaráz, hanem elmagyaráz dolgokat.
De lehet rosszul tudom ezt is. Amennyiben igen, hétfőn frusztálva merek menni tanítani.
-
Carasc0
őstag
válasz
Menthirist #54 üzenetére
Ne! kérlek ne!
Bocsánat a hogy professzor úrat megszólítottam!
-
Carasc0
őstag
válasz
Menthirist #51 üzenetére
Akkor csak röviden!
1. Te mindent megmagyarázol. Általában az olyannak nincs igaza. Én magam részéről elállok a téma folytatásától az okos enged alapelven.
2. Android fejlesztőként így látod a dolgokat?......Most már mindent értek.
3. Arra a 15 évvel ezelőttis leírásomra adott reakciód alapján csak a fejem tudom fogni...Ne, kérlek ne kategória.
4. Sajnálom hogy a témát feszegettem. Mea culpa...Haragszom magamra!
-
Carasc0
őstag
Ebben én is egyetértek. Vannak olyan játékok, amelyek a mai napig a figyelem középpontjába kerülnek, már csak a nevük említésekor is. Pl. STALKER, FEAR, Starcraft, Warcraft 2, Battlefield 1942. Az első 2-t még én is előveszem mert annyira jó élményt ad, hogy cseszek arra hogy a grafikai élmény totál elavult.
De vegyük pl. a CS-t. Kifejezetten utálom. De mégis akkora tábora van hogy csak döbbenek. Ott van pl. a LoL. Szintén hányok tőle. Mégis népszerű. Pedig mikor ránéztem a grafikára hát tényleg a neve passzol: LOL
Erre mondom azt, hogy a technikai fejlődés még az örökzöld címerrel ellátott dolgokat sem tudja felülbírálni.
A játékok világában nem mindig a technikai fejlődés a domináns.. Az embereket meglehet venni egy hosszútávú lekötöttséget és hangulatot biztosító játékkal úgyhogy észre sem veszik hogy a technikai háttér legalább 3-4 éves.
De mondok egy kivételes példát is. Aki ismeri: Commandos. Februárban elindítottam, hogy megnézzem a grafikai élmény mennyiben volt változott a szememben. Válasz: semmit. A mai napig rámerem mondani hogy szépen megcsinált játék. Pedig vagy 16 éves
-
Carasc0
őstag
válasz
Menthirist #47 üzenetére
Én ezt értem hogy a technika fejlődjön. De mivel az ember dönti el hogy 720p vagy 1080p-re van igénye, itt közrejátszik az is, hogy ha nincs rá kerete hogy fejlődjön, akkor mi van. Továbbra is vallom, hogy kényesek lettek az emberek. Ez 200%. Az igények nőnek, a lemondási készség rohamosan csökken. S miért kell lemondani? Mert ha nincs rá keret, cseszheted a megvásárolható modern technikai eszközöket, ha nem tudod megvenni. Megoldás? Kompromisszum. Lassan ez a fogalom is kihalóban van!
Továbbá ha te is kritikus vagy, nagyon is jól kell tudnod, hogy a mai játékok nem olyan minőségben jelennek meg mint régen. Hol is van itt akkor a fejlődés?
Apropó. 15 éve még évente 50-80%-al gyorsabb gépre lehetett cserélni a régit. Most meg ugyanez 5 éves átmenet... Hol is van itt akkor a fejlődés? Ja hogy lassú a fejlődés? Felháborító....
-
Carasc0
őstag
válasz
Menthirist #45 üzenetére
Hiába vagy technikailag fejledt ha nem használod ki, vagy nem tudod kihasználni. Bizony...
Addig csak annyi van, hogy elmondhatod hogy te technikailag fejledt vagy.
Kocsi meg tipikus rossz példa.. most dobáljam meg kővel azokat az embereket akik 15 éves járművel közlekednek, csak azért mert hát hogy lehet olyan szutyi kocsikkal közlekedni...haladni kell a korral.
-
Carasc0
őstag
válasz
Menthirist #34 üzenetére
Hát éppen pont ettől vagyok én rosszul, hogy magasak az elvárások! Ezért fogom a fejem mikor azon sírnak, hogy jaj egy játék nem megy nekem fHD-n 60fps-el csak 45-el. Világégés jön. Na és akkor mi van akkor ha csak 45fps-el megy? Vagy esetleg sok embernek fáj visszavenni a grafikai beállításokat. És ez eltörpül a játékok tartalmi igénye mellett. Én abszolút kritikus vagyok. Tartalmilag egy vagon játékba belekötök.
Inkább játszok 800x600-ban egy fullosan kidolgozott játékkal mintsem fHD-n hogy nagyon zavaróan tartalmi hibás játékkal. Ebbe egyetértünk...
De tényleg én is úgy látom hogy az emberek nehezen akarnak lemondani dolgokból...Igaz sokaknak az élet ezt vissza is adja! Ha 720p, akkor 720p ennyi. Egy filmet is bőven megnézek 720p-n.
De pl. néhány hozzászólással feljebb már valaki írónikusan is kiröhögte azt, hogy a Remote play csak 720p...EZ A SZOMORÚ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest