Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
Hmm.. Nem tudom mennyire lehetnek mesterségesen intelligensek ezek a dögök, de most halál őszintén, mire vágynátok inkább: még komolyabb grafikára vagy normális AI-ra?? Még ha nem is ez a demó közvetlen célja, de én spec nagyon tudnék örülni neki, ha végre offline játékokban sem lenne minden ellenfél síkhülye (ez lehet enyhén sarkítás volt) . A játékélmény realitásán szerintem az ilyen irányú fejlesztések most már többet dobnának, mint a vizualitás.
A kicsit hozzáértőbbektől kérdezem, hogy a játékokba integrált mesterséges intelligencia fejlődésének hardveres akadályai vannak, vagy inkább a viselkedést mintázó algoritmusok járnak még gyerekcipőben? (magyarul a játékgyártók hülyék vagy a tudósok?
)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest