Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac

nagyúr

válasz Kawauso #3679 üzenetére

ezt a 3 kattintásos wifi-kikapcsolást észre sem vettem az éjjel.
    Áhh, inkább aludnom kellett volna, mint rendszert frissíteni. :D

Randák ezek a nagy buborékok, és idétlen, hogy megy bennük a szöveg folyamatosan;
    eddig egy gyorslehúzással 6 gyorsgombom volt, most 4, át kellett szabni, hogy a leggyakrabban használtak ott legyenek (forgatás, zseblámpa, stb.).
    ha lehúzod, akkor eltűnik az egész képernyő - eddig ha csak egy csíkban húztad le, láttad mögötte a másik ablakot
    a fényerő csúszka is nagyon idétlen, nagy bumszli
    a lezárt képernyőn az óriás karaketeres idő is csúnya - érdekes, hogy ha van értesítés, akkor rendesen pici, nem értem, miért nem ilyen alapból
    közben a kezdőképernyőn összement a dátum és a hőmérséklet is

de már a pin-kód bekérő is óriás, egy kézzel nehezen produkálható
    az értesítések kisebbek, ha beleolvasnál ott helyben lehúzva, kevesebb a hely, be van húzva a szöveg a szélétől
    a menüben óriásiak a betűk, kívül, az asztalon pedig picik

próbálkoznak az egykezes dolgokkal, hogy lejjebb húzhatod a képernyőt, hogy elérd egy kézzel (ájfón 7-ben volt ilyen anno), de nekem nem igazán működik (10-ből egyszer sikerül)

Ami hasznos, és eddig nem volt, az az extra sötét mód estére. az tényleg jó, este az ágyban, lámpaoltás után eddig túl fényes volt.
    az jó, hogy lehet témázni a színekkel, de igazából teljesen hidegen hagy.

ÖSszességében most úgy érzem, ezért kár volt rendszert frissíteni.

És ezt úgy mondom, hogy közel ~10 éve mindig vártam a rendszerfrissítést, mióta a Nexus S-em először frissült Ice Cream Sandwich-re...

Pleased to meet you - hope you guess my name

Új hozzászólás Aktív témák