- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
Kawauso #3679 üzenetére
ezt a 3 kattintásos wifi-kikapcsolást észre sem vettem az éjjel.
Áhh, inkább aludnom kellett volna, mint rendszert frissíteni.Randák ezek a nagy buborékok, és idétlen, hogy megy bennük a szöveg folyamatosan;
eddig egy gyorslehúzással 6 gyorsgombom volt, most 4, át kellett szabni, hogy a leggyakrabban használtak ott legyenek (forgatás, zseblámpa, stb.).
ha lehúzod, akkor eltűnik az egész képernyő - eddig ha csak egy csíkban húztad le, láttad mögötte a másik ablakot
a fényerő csúszka is nagyon idétlen, nagy bumszli
a lezárt képernyőn az óriás karaketeres idő is csúnya - érdekes, hogy ha van értesítés, akkor rendesen pici, nem értem, miért nem ilyen alapból
közben a kezdőképernyőn összement a dátum és a hőmérséklet isde már a pin-kód bekérő is óriás, egy kézzel nehezen produkálható
az értesítések kisebbek, ha beleolvasnál ott helyben lehúzva, kevesebb a hely, be van húzva a szöveg a szélétől
a menüben óriásiak a betűk, kívül, az asztalon pedig picikpróbálkoznak az egykezes dolgokkal, hogy lejjebb húzhatod a képernyőt, hogy elérd egy kézzel (ájfón 7-ben volt ilyen anno), de nekem nem igazán működik (10-ből egyszer sikerül)
Ami hasznos, és eddig nem volt, az az extra sötét mód estére. az tényleg jó, este az ágyban, lámpaoltás után eddig túl fényes volt.
az jó, hogy lehet témázni a színekkel, de igazából teljesen hidegen hagy.ÖSszességében most úgy érzem, ezért kár volt rendszert frissíteni.
És ezt úgy mondom, hogy közel ~10 éve mindig vártam a rendszerfrissítést, mióta a Nexus S-em először frissült Ice Cream Sandwich-re...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ésszerű és kifejezetten jó felszereltségű, kompakt modellként mutatkozott be a Pixel 4a, ami sokat fejlődött az elődmodellhez képest.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest