- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz SirRasor #3681 üzenetére
Ez most saját vélemény és saját tapasztalat lesz, amit írok nem feltétlen kőbevésett dolog, de elmondom azért mit gondolok erről az egészről.
Ez az egész kinézet dolog felhasználás kérdése. Én leginkább telefonálok és használok néhány appot aminek a kinézete nem változott értelemszerűen. A beállításokban meg a többi almenüben nem mászkálok, egyszer belőttem a telefont és kész. A gyorsan elérhető opciók mint a WIFI és mobilnet nekem is fájó pont, de ezen kívül egyelőre nem látom miben bukik el az új design. A hangerőt gombokkal állítom, a fényerő meg adaptív, szóval még csak nem is nézem az új virsli csúszkákat.
Bár én nem ismerem a MIUI-t meg a többi Androidra hákolt csoda dolgot, de elég nekem az ismerősöknél látott panaszkodás. Ezért is akartam anno stock droidot és tartom magam továbbra is ehhez az igényhez. Ha valaki tényleg csak használja a telefont és nem b*szkurálja éjjel-nappal az olyan részletes beállításokig, hogy hány pixel lekerekítést kapjon délelőtt meg délután időzítve az xy ikon, akkor annak majdnem tökmindegy hogyan néz ki a telefon néhány UI eleme. Azoknak stabilitás meg az alapvető funkciók megfelelő működése sokkal fontosabb.
Látom a hirdetésedben is, hogy megjelenik a frusztrációd (ha el akarod adni én a helyedben kivenném ezeket a részeket, mert nagyon negatív hatást kelt, ne vedd támadásnak csak segíteni akarok), és csatlakoznék Kawauso-hoz az elhamarkodást illetően. Javaslom várj még egy hetet, ha nem okoz gondot, hátha addigra megszokod a változást. Ezen kívül adhatnak ki módosításokat, ha túl nagy a felháborodás a népnél. Amennyiben meg olyan user vagy aki szereti végtelenségig reszelni a mindent is vagy fontos neki a látvány és ez nem fér bele, akkor meg egyszerűen rossz rendszeren vagy és tényleg javaslom, hogy válts.
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest