- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cybertrone #353 üzenetére
Dehogy sértettél, nagyon kevés hozzá ennyi. Békevan.
-
válasz
Cybertrone #339 üzenetére
Egyébként van egy bicskanyitogató stílusod meg kell hagyni.
-
válasz
mindfreak #327 üzenetére
Például amikor gyalog vagyok feleszem a szemetet és kidobom. Akkor is amikor hideg van, és fázik a kezem.
De miért az én személyem a beszélgetés témája?(#326) szaszabee: Egy új technológia, ami eddig nem volt. Soha sehol. "Ingyen" spórol neked-nekem-neki energiát. Tényleg fölösleges hülyeség?
-
Nem az a baj, hogy nem érdekli.
(dehogynem)
Hanem az, hogy veri magát arra, hogy telibesz@rik mindent és mindekit önmagán kívül.
Az ilyet kiraknám Szomáliába egy hosszú hétvégére.Nem arról van szó, hogy jujj 2W-al többet eszik, hanem arról, hogy törekednek a kisebb fogyasztásra, teljesen új technológia/új fejlesztés aminek célja a fogyasztás leszorítása.
Nem az otthoni user-nál van inkább jelentősége. Szorozd fel a 30W-ot eladott kártyánként.(#260) mindfreak: Ez az egész szép hosszú hozzászólás csak annyira jó, hogy tereled le magadról a felelősséget. "jujj-jujj nem lehet tenni semmit". De lehet. Első körben a hozzáálláson kell változtatni.
"Jajj, de amíg a többiek nem addig én se..." -
"Szerinted majd te fogod megmenteni a földet vagy mi?"
Igen."Azzal h 30w al kevesebbet zabál majd a Vidkarit?"
Nem, de abba az irányba mutat, ami mindenképp üdvözölendő."Gyanítom az emberek nem a nap 24 órájában tolják 100% terhelésen. Vagy igen?"
Te tényleg ennyire nem érted?"Szerintem 500000 x több káros dolog van a földön."
'szt? Mi köze hozzá?"Hányok már ettől."
Lásd utolsó sor."Neked esetleg fent van a napkollektor a házadon? Vagy hőszivattyú? Tegyél valamit az ügy érdekében hajrá. Vagy ne használj számítógépet. Ne autózz mert az olajért katonák halnak meg .. stb.."
Baromi nagy különbség van aközött, hogy a lehetőségekhez képest az ember hogy éli az életét, meg aközött, hogy sz@rik bele mindenbe, és konkrétan leszólja/lesz@rja a környzetvédelem minden formáját.
Elbagatelizálja, rollerral, napkollektorral, meg hőszivattyúval dobálózik és veri magát rá, hogy sz@rik bele az egészbe.
Én meg ettől hányok.(#240) mindfreak: Neked is szól.
-
válasz
mindfreak #227 üzenetére
Rohadtul nem ezt írtad.
Tudod mit írtál?
"Amíg ivóvízzel húzzuk le a budit, addig senki ne vergődjön a fogyasztással, hővel meg környezetvédelemhez hasonló dolgokkal. Szerintem.."
Ezt írtad. Szó szerint.
Próbálhatod maszatolni, szériával, meg másik topikkal meg amivel akarod.MOD: Ugye nem baj, ha mondjuk 10 vagy 15 év múlva amikor háborús övezetben élsz ugyanezt mondom neked?
(#229) Def26: Soha nem adok.
(#226) iwu: Steam
-
válasz
mindfreak #222 üzenetére
Tényleg, ne addig foglalkozzunk vele amíg lehet valamit tenni, hanem amikor már késő.
Szerintem...MOD:
Arról nem is szólva, hogy amíg te ivóvízzel lehúzod a budit, amire leér a kaka vagy 4-en meghaltak a bolygón éhen/szomjan.
Tényeg k*rvavicces.
Röhögök is mindjárt szerintem. -
Az személyeskedés lenne, ha azt mondanám: "Eszed pont annyi amennyi látszik."?.
Szerintem ez már súrolná a határát, úgyhogy inkább csak:
Ülj le, egyes.(#215) Oliverda: Nem kell kifizetni, a helyi áfát kell rászámolni eladáskor.
Magánszemélynek ha jól tudom nem áll ez a lehetőség. -
Számold ki %-osan is.
Ennyivel kevesebb hő is.3 hónap múlva számold ki az eladott kártyák száma x30W
Aztán gondolkozzál el egy kicsit és gyere vissza.(#200) iwu: Ezen miért vagy felháborodva? A gugli szerint is ennyi:
220 British pounds = 71 611.5942 Hungarian forints71K=90K= szokásos magyar árak......
-
Felejtsük már el ezt az 1gpu - 2gpu dolgot.
Rohadtul lényegtelen, ha egy tucat levelibéka van a kártyán GPU helyett.
Ha nagyobb teljesítmény olcsóbban, akkor jobb választás.(#109) Izzé: A "csodadrivert" várni eddig nem jött be, ez mitől lenne most másképp?
(#117) Izzé: Ránézek, de már annyit hallgattam a "jön a csodadriver"-t, hogy a könyökömön jön ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest