- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
WonderCSabo #95 üzenetére
Egészen addig volt, amíg meg nem jelent..
. Aztán "hirtelen" kibékültek vele. De igazából az is érdekes, hogy miért volt a bojkott. De ez nem tartozik ide.
Én személy szerint örülnék egy boxnak ismét. Három éven belül látok rá reális esélyt.
-
Geller72
veterán
A kieget nem full, induljunk ki ebből, ahogy az EP-k sem full játékok.
Tehát akkor máris más a leányzó fekvése:
1998---->2004--->201x????? Két teljes értékű rész közt is mocskos soknak tartok 6 évet. de ha tartanák ezt, akkor idén kellene jönni a háromnak. De nem fog. Tehát minimum 7 év lesz. Te ezt nem érzed szopatásnak?.. Főleg, hogy még a morzsának számító (különösebben nulla újdonságot nem tartalmazó) epizódok is megfeneklettek. Az sem szopatás, Beetettek, hogy most már majd jól epizódozunk, hogy a gamereknek ne kelljen olyan sokat várni két rész közt, aztán oda érünk, hogy az EP-k közt is lesz annyi lyuk, mint a sima részek közt. Ez vicc. De legfőképp szopatás. Szarakodnak egy olyan aranytojást tojó tyúkkal, ami BIZTOSAN magasan hozna. Erre tökölnek. Nem venném a helyükben félvállról az ilyen tuti bevételi forrást. Úgy érzem, a HL2 mindenféle verzióinak kiadásából és az EP-kből tellne egy új rojectre. A portál nekem is tetszett, annyira nem éreztem nehéznek, vszont ellenben kurva rövid volt. Külön nem fizetnék érte az tuti. vagy megvenném packban, vagy megvárnám, míg ingyen adják..
.
-
Geller72
veterán
A VAlVE-val kapcsolatban én már nem csodálkozom semmin sem. Szénné szopatták az agyunkat a HL2-vel (egy "picit" sokat vártunk rá - igaz, megérte
- aztán hintába ültettek (de először megpróbáltak megvetíteni minket, hogy az milyen jó is nekünk) az epizódokkal. Őszintén szólva én már akkor is láttam, hogy jobban tennék, ha szarnának az epizódokra, hanem gyúrnának két évet egy új részre. Err most az epizódok közt nagyobb a szünet, mint lehetne két, teljes rész közt. Addig is előveszem a jó öreg HL2-t és megnyugszom. Van rá pár mod..
. Az epizódok szinte a nullával egyenlőek, ha azt nézem, mennyi idő telt el két rész közt és mennyi játékidőt, élményt adott. Berágok és a hétvégén még az első részt is felrakom...DDD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest