- Magisk
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz0k3e_
aktív tag
"A portál nekem is tetszett, annyira nem éreztem nehéznek, vszont ellenben kurva rövid volt. Külön nem fizetnék érte az tuti. vagy megvenném packban, vagy megvárnám, míg ingyen adják.."
lekéstél róla, a múlt hónapban ingyen adták
szerk: na tessék, én is lekéstem egy perccel
Amúgy nem is értem mi ez a nagy morgolódás, hogy nem lesz se EP3 se semmi, ezt már januárban lehetett tudni, hogy idén nem lesz HL.
-
A portál nekem is tetszett, annyira nem éreztem nehéznek, vszont ellenben kurva rövid volt. Külön nem fizetnék érte az tuti. vagy megvenném packban, vagy megvárnám, míg ingyen adják.
Ébredj Neo!
Orange Box: HL2, EP1, EP2, TF2 éééééés Portal!
E mellett alig pár hete ingyen lehetett hozzájutni a Portalhoz, ettől volt hangos a Gamepod.
-
Morden24
nagyúr
Te ezt nem érzed szopatásnak?
Én a HL -> HL2 időszakról beszéltem, és te is. Azt nem éreztem szopatásnak. Akkoriban még alapban kevésbé volt divat az egy év/egy rész játékgyártási technika.
A mostanit meg szopatásnak érzem, igen. De nem azért, mert 6 vagy 7 évet kell várnom, hanem azért, mert a Valve-os példából az derül ki (számomra), hogy az epizodikus felépítés egy nagy rakás.Mellesleg a Portal 2 lényege pont az, hogy NEM egy kis ötlet-demo lesz, mint az első rész, hanem teljesen önálló produktum, nyilván terjedelemre is. Legalábbis eddig ezt kommunikálják.
(#31) WonderCSabo: Osztom. Egyébként nagy LOL ez a Valve-os DNF marhaság. Kb. annyira volt esélyes, mint Steam engine-es Wing Commander remake. Remélem hamar elül ez a "Valve miért nem a DNF-et meglepsizte" kreténség.
-
Morden24
nagyúr
Szénné szopatták az agyunkat a HL2-vel (egy "picit" sokat vártunk rá
Ezt annyira nem értem. A HL megjelent '98-ban, a második kieg (Blueshift) 2001-ben, amit követett 2004-ben a full új engine-es, leeső állas HL2. Ez azért nem volt különösebben nagy szopatás
Engem inkább a HL2 rövidsége döbbentett le (nem más játékokhoz, hanem az első részhez mérten).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest