- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
WonderCSabo #95 üzenetére
Egészen addig volt, amíg meg nem jelent..
. Aztán "hirtelen" kibékültek vele. De igazából az is érdekes, hogy miért volt a bojkott. De ez nem tartozik ide.
Én személy szerint örülnék egy boxnak ismét. Három éven belül látok rá reális esélyt.
-
Sicilian
addikt
Ez nem fog érdekelni
-
Morden24
nagyúr
válasz
cskamacska #86 üzenetére
Hát nemtom. Ha a színvonal tartása mellett tudnak újdonságot integrálni, az szerintem jó dolog, nem "megbecstelenítés". Ha meg a színvonalat nem tartják, akkor konzolon ugyanúgy szar lesz, mint PC-n.
De tudom, én nem vagyok elég vallásos ahhoz, hogy rázzam az öklöm az ilyen dolgok miatt. -
KubanitoS
veterán
válasz
cskamacska #89 üzenetére
Ollie majd biztos csinál róla egy külön izébizét.
Különben durva, ahogyan a Fallout 3-at "Oblivion with guns"-nak írtad. Nekem is pontosan ez a véleményem róla. Az Oblivion ráadásul szerintem jobb játék.
-
cskamacska
addikt
válasz
KubanitoS #79 üzenetére
Steam profilom szerint 4,4 óra, nem sietve, némi challenge pályával, 1,5. végigjátszásra(egyszer már megvót valamikor nagyon régen). Ezzel sikerült alulmúlni a Zeno Clash játékidejét, amit nagyon rövidnek éreztem, de némi tornyos bunyóval együtt is 4,5 órát töltöttem decemberben vele. Persze ezzel együtt is nagyon jó játék, de, hát izé, na, akkor is.
De ha már hosszú játékok, van épp Steam leárazás a Morrowind(1400Ft), az Oblivion(2400Ft), és mindenki kedvenc "Oblivion with guns"(7100Ft) RPG-k fullextrás mindenkiegészítős csomagjaira. Na ezekkelel el lehet lenni egy darabig.
(a modokról nem is beszélve)
-
Habraki
csendes tag
Az lesz a meglepi, hogy Freemant iranyithatjuk majd.
-
KubanitoS
veterán
Nekem első nekifutásra 3-4 nap kellett hozzá, mivel volt, amikor elég rendesen felbaszott egy-két feladvány. Ismerve a megoldásokat, 3 óra alatt tudom végigjátszani, ebben az időben benne van a dialógusok meghallgatása (hogy legyen valami hangulata a dolognak) és a bénázások utáni visszatöltések. Elméletben talán leszorítható 1-1,5 órára, ha a játékos rohan, mint az állat és soha nem hibázik. Erre elég kicsi az esély. A 45 percet viszont kizártnak tartom.
Igazából csak az zavart, ahogyan ment az észosztás, hogy 45 perc alatt így-meg úgy lehet végigjátszani. Kíváncsi lennék a gyakorlatban egy átlag játékos miként tudná ezt megoldani. Szerintem sehogy.
Ha a Portal 2-ben valahogy meg tudják oldani, hogy a pályákat többféleképpen meg lehessen csinálni, akkor szépen kitolódhat a játékidő.
-
janos666
nagyúr
válasz
KubanitoS #79 üzenetére
Nem olyan hatalmas túlzás, mert 1 nap alatt végigjátszható elsőre is, de másodjára, ha már emlékszel, mit hogy kellett, és van benne gyakorlatod, akkor nem kell több egy délutántól (megjelenés után toltam le egyszer, és most nemrég az ingyen-portal akció és a portal2 híre miatt újra elővettem), de ha nem hallgatod végig a dumákat, csak gyorsan végigrohansz a pályákon emlékezetből, akkor szerintem néhány órára redukálható. Illetve olyan stílusban, ahogy a HL2-t lehet végigvinni ~2 órán belül (beteg mód rágyakorolva, mint ha fizetnének érte), úgy ez is könnyen beleférhet ~45 percbe.
Bár én is mindig mosolygok az efféle kerekítéseken/nagyzolásokon/becsléseken, mert bár se nem vérprofi, de nem is kezdő szinten FPS-ezek, és viszonylag alaposan játszok, de nálam is könnyen akár a duplájára adódik ki a teljes játékidő (esetleg egy felületesebb, második végigjátszás közelíti ezt a kommunális névértéket). Végighallgatok minden beszélgetést, benézek minden sarokba, de akár végigolvasom a plakátokat a falakon, ha olyanok... --- bár azért nem fanatikus módon, csak úgy, ami belefér a türelem-vs-kíváncsiság optimumba, vagy nem is igényel jelentős többlet erőfeszítést (séta közben nézelődni jobbra-balra, nem mereven előre tartani a kurzort, amerre menni kell). Bár az RTS-eknél könnyen átbillenek a túlzott alaposság oldalára (mert ott általában megvan annak az illúziója, hogy akár bármi apróság lényeges lehet még a későbbiek során), utána meg csak szidom, hogy rettenet munka volt ez egy játékért, ahol tulajdonképp semmi érdemi eredménye nem volt annak, amire a játékidő kb. felét áldoztam (pl felkutatni és teljesíteni minden létező sidequestet, hacsak nem tűnik eszement túlzásnak). Bár, épp itt akadnak olyanok, akik még ehhez képest is sok időt és energiát szánnak rá ezekre a játékokra.
-
Manbal
senior tag
Ez a Portal 2 ez ennyire nagy szám?
mármithogy ennyire titkolódzni kell róla... azt hittem hogy egy HL3 legalább
-
Morden24
nagyúr
válasz
cskamacska #80 üzenetére
Próbálom elképzelni, hogy egy standard egér + bill irányítású PC játékon (mert a Portal-ban nem az írányítás a nagy szám, az ugyanaz, mint bármelyik FPS-ben) mit tud elbaszni, ha mellesleg más platformon kontrollert, joystick-ot, agyhullámokat vagy esetleg Natalt/Move-ot (is) támogat.
De nem megy. My bad. -
Draut_HeV
tag
-
Draut_HeV
tag
Nem egészen erre gondoltam, hiszen az eleve kizárt volt, hogy majd csak úgy fogják, és ingyen odaadják a L4D2-t annak, aki megvette L4D első részét, meg persze ahogy beígérték, jött is aztán DLC hozzá.
Pusztán az, hogy így fel lehetne kelteni a figyelmüket, és talán valami információt is sikerülne kicsikarni belőlük a HL2:Ep3 kapcsán. Meg különben is, már nagyon unom, hogy évek óta csak ülünk, és várunk...
-
cskamacska
addikt
Szóval az a meglepetés, hogy nincs meglepetés, hiszen az nem meglepő, hogy csúsztatják a megjelenést.
Akkor már sokkal inkább egy Duke Nukem Forever hoax.
De az Isten mentsen meg bennünket a Morden által említett bohóckiegészítők támogatásától, én egy komoly programra számítok(fanyar humorral), nem valami óvodásoknak való casual szemétre.
-
válasz
WonderCSabo #75 üzenetére
Én se vettem meg, de nem is bojkottáltam.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Fortissimus #73 üzenetére
Attól fizikailag hányingerem van. Annyira pörögsz benne, hogy asse' tudod merre van a fel-le. De azért szeretjük.
-
bagyulajuve
addikt
jójó a Portal 2, de a népnek Half Life kell
-
elithun
őstag
Persze-persze, tudom én,hogy az Ep.3 lesz, engem nem vernek át.
A Portal 2 is várós! -
afterburner_
őstag
arra a sorsra jut gordon mint a dn forever
mondjuk ez így tényleg nagy meglepi lesz...legalább egy episode 3-at kihozhattak volna idén. A játékosok itt éheznek egy hl folytatásra, erre semmi...ha Newelltől vonnák meg a súlyát szintentartó fánkját, biztos érdekesen állna a szája
viszont ha portalozni akarok akkor inkább leülök a quake 1 elé, vagy preyezem, abban is van elég portal, ráadásul még egy kis akció is
-
HyP3b0y
senior tag
Milyen HL3, még episode 3 se jött ki...és biztos, hogy trilógia lesz, nem ugranak rá a hl3ra-
-
Na akkor az a meglepetés, hogy idén nem lesz új játék és a HL2EP3/HL3 is jegelve egy darabig.
Mit szólnátok egy online petícióhoz?
Sírnánk...mert semmit se ér.
-
Draut_HeV
tag
És még ők vannak felháborodva, hogy egy olyan játékról kérdezősködnek az emberek a "meglepetés" szó hallatán, amelyet már - ígéretükhöz híven - évek óta a kezünkben kellene tartanunk... Igen, pontosan ez a Valve. Akár a definíciója is lehetne.
Képzeljétek el, hogy ezt egy másik játékgyártó cég csinálja meg a rajongóival... szerintem már nyilvános kivégzések is történtek volna, de a Valve-nél ez természetes. Nem feltétlen kell bemutatóvideó, elég lenne egyetlen kép is, vagy valami, de ez a hallgatás évek óta... ez így nem állapot.Mit szólnátok egy online petícióhoz?
-
whatever
aktív tag
Egyáltalán nem ideges hangvételű a közleményük, hanem humoros, persze ha csak 2 sort ragadunk ki, akkor bármit lehet róla mondani.
"
VALVE ANNOUNCES MAKING GAMES IS HARD
June 9, 2010 --Aperture Science, doing business as Aperture Laboratories LLC, in partnership with Valve today announced the successful completion of an ethics-review-panel-supervised release date restructuring process. Portal 2, the sequel to the ground-breaking title that earned over 30 Game of the Year awards despite missing its original ship date, is now targeted for a 2011 release.
Representatives from both companies acknowledged that public safety concerns factored into the decision. They went on to say that even though Portal 2 will arrive slightly later than planned, all life on earth won't instantaneously stop as every molecule in your body explodes at the speed of light, which is what would happen should a rip ever appear in the fabric of Valve Time.
"Also, the game will be even better," they added, missing an historic opportunity to create the first product delay press release to mention that a product is being delayed to make it worse.
To ask questions about how close we all came to dying, or to ask futile questions about the previously announced E3 ***PORTAL-2-THEMED-FOR-GOD'S SAKE*** surprise or, less futilely, to schedule an appointment to attend a Portal 2 screening at the Valve booth during E3, please contact Valve's delegate to the EU's Valve Time Studies Group, Doug Lombardi.
"
-
Ryder62
őstag
Jó, úgy látom Gordon elment nyaralni, nem lesz ott az E3-mon. Kár érte... egy hl-t vártam volna...
A portalról így is tudtuk hogy készül. És mi lesz a meglepi? Hogy majd hűtőgépekre is kiadják? -
Rebirth II.
tag
Inkább jöhetett volna HL3 vagy Duke Nukem ... Ismét kapunk egy 45 perces játékot hurrá
-
Daczy
aktív tag
-1
-
AXisBOLD
addikt
kabe valve. még ők idegesek, mikor szopatják a jónépet
.
de annak örülök, hogy a Portal 2 készítés alatt van és hogy abból mutatnak valamit. viszont szomorú, hogy semmilyen kész dolgot nem hoznak.
hiába a Steam nagyon bejött nekik, kicsit behúzták a féket.
-
8nemesis8
veterán
Nagyon helyes, a portált kell is folytatni, szerintem egy nagyon jó játék.
-
janos666
nagyúr
Gratulálok. Még is mit várnak, mi történik, ha bejelentik, hogy bejelentenek majd egy meglepetést?
Sőt, mivel akkoriban úgy festett a dolog, hogy a Portal 2 helyett lesz inkább valami meglepetés, így logikusnak tűnt, hogy még a Duke Nukem Forever-ről is több eséllyel lesz szó, mint a Portal-ról, márpedig előbbi esélye is igen közel áll a 0-hoz.De jó, ha nem ők szolgáltatták volna a táptalajt a hisztériára, akkor sem szabadna így reagálniuk. Az rendben, hogy ők a tárgyalóteremben röhögnek a markukba, hogy "Nagyon várják már a rajongók az EP3-at, mi? Sebaj, előbb eladunk még egy L4D-t, egy Portal-t, és [valamit], az EP3-mat pedig úgyis megveszik majd azok a rajongók a [whenitsdone]-kor is, elég ha kikapcsolódásképp dolgoznak rajta a fejlesztőink."
Gondolom akkor sem így reagáltak volna, ha a nekik tetsző irányba haladtak volna a marketingértékű szóbeszédek (ingyen reklám, hogy beszélnek, és cikkeznek róluk...), csak hát épp olyanokat akartak rajtuk számon kérni, amiről kifejezetten hallani sem szeretnének.
Bár nem értem mi a nyákért kell ennyire ködösíteni az EP3 körül. Ha nem akarják kiadni, akkor jelentsék be, hogy törölték a projektet, és majd a HL3 lesz a következő HL játék. Arra pedig egy ideig még megfelelő válasz a: ha Allah és Jézus is úgy épp akarja, de még a hold-nap-föld együttállás is pont megfelelő, és persze Gabe bácsinak is úgy hozza kedve, mert előző este álmában megjelent egy feszítővas. Vagy legalább évente egyszer mondjanak róla valamit, hogy épp hogy áll, és nagyjából mikorra saccolják, mert a maga jelentőségéhez (egy sorban harmadik, ~10, max 20 óra játékidős kiegészítő) mérten lassan már ez is városi legenda számba megy, mint a DNF.
És akkor még nyilvánosan elküldenek mindenkit (aki megvette az eddigi részeket, és joggal várja a befejezést, vagy legalább valami indoklást, hogy miért nem lesz olyan soha...) a ku@a annyába, hogy miért ezzel foglalkozik, nem hogy örülne egy új L4D résznek... -
Worker
aktív tag
Áhh... Sose lesz már Ep3-unk...
És még a Source Engine 2 se jött szóbaÉn is a Valve-nél szeretnék dolgozni, ha ilyen "komoly" munkatempó mellett is felveszik az emberkék a valószínűleg sokszámjegyű lóvékat -.-
-
]Phobos[
senior tag
Nahát
-
Dyingsoul
veterán
Én egy Hl-es hirnek jobban örltem volna
Black mesa-ról semmi hír? -
danati
senior tag
Nagyon remélem hogy a SE2 fog alatta dolgozni.
-
Shufny
őstag
Úgy tűnik mégse írtam hülyeséget. Kezdtem elbizonytalanodni, miután mindennap kerültek ide a hírek, azzal a szöveggel, hogy "miután a VALVe bejelentette, hogy a Portal 2 nem lesz kint az E3-on" .
-
Silentfrog
veterán
Probáltam letölteni egy pár pályát az első részéhez,mert nagyon tetszett a game.
Azok meg olyan nehezek voltak,hogy valamelyiket végig sem tudtam vinni. -
mang0o0
tag
Sikerült sok hülyeséget összehordania a sajtónak, vagyis ez inkább reménykedés volt
A Portal 2 különben nem az a festékszórós cucc lesz. Egyszer láttam róla videót. Modnjuk akkor már nem lehetne Portalnak hívni
-
Scholes9
nagyúr
Lehet bármelyik amit említettetek, én azért a Source engine 2-re tippelek, mire hazaérek a vizsgából hétfőn már tudni fogom
-
DeFranco
nagyúr
Gyermekkorom karácsonyaira emlékeztettek. Vajon a helikoptert kapom meg? Vagy a ninja felszerelést? A tornydarut és a matchboxpályát? G.I. Joe lesz?
Csak nehogy aztán a Természet világa legyen, meg egy rénszarvas mintás kötött pulcsi.
-
Scholes9
nagyúr
Ha megnézitek a képet simán lehet, hogy a Source engine 2 hajtja, lehet tényleg az lesz a Portal 2-höz való "meglepetés", ahogyan ollie is írta.
-
Morden24
nagyúr
válasz
WonderCSabo #38 üzenetére
Tévedés, a steam gőz, a stream az a patak, vagy mi
Bár jogos, hogy a steam is lehet víz, a source meg forrás. -
sz0k3e_
aktív tag
"A portál nekem is tetszett, annyira nem éreztem nehéznek, vszont ellenben kurva rövid volt. Külön nem fizetnék érte az tuti. vagy megvenném packban, vagy megvárnám, míg ingyen adják.."
lekéstél róla, a múlt hónapban ingyen adták
szerk: na tessék, én is lekéstem egy perccel
Amúgy nem is értem mi ez a nagy morgolódás, hogy nem lesz se EP3 se semmi, ezt már januárban lehetett tudni, hogy idén nem lesz HL.
-
A portál nekem is tetszett, annyira nem éreztem nehéznek, vszont ellenben kurva rövid volt. Külön nem fizetnék érte az tuti. vagy megvenném packban, vagy megvárnám, míg ingyen adják.
Ébredj Neo!
Orange Box: HL2, EP1, EP2, TF2 éééééés Portal!
E mellett alig pár hete ingyen lehetett hozzájutni a Portalhoz, ettől volt hangos a Gamepod.
-
Morden24
nagyúr
Te ezt nem érzed szopatásnak?
Én a HL -> HL2 időszakról beszéltem, és te is. Azt nem éreztem szopatásnak. Akkoriban még alapban kevésbé volt divat az egy év/egy rész játékgyártási technika.
A mostanit meg szopatásnak érzem, igen. De nem azért, mert 6 vagy 7 évet kell várnom, hanem azért, mert a Valve-os példából az derül ki (számomra), hogy az epizodikus felépítés egy nagy rakás.Mellesleg a Portal 2 lényege pont az, hogy NEM egy kis ötlet-demo lesz, mint az első rész, hanem teljesen önálló produktum, nyilván terjedelemre is. Legalábbis eddig ezt kommunikálják.
(#31) WonderCSabo: Osztom. Egyébként nagy LOL ez a Valve-os DNF marhaság. Kb. annyira volt esélyes, mint Steam engine-es Wing Commander remake. Remélem hamar elül ez a "Valve miért nem a DNF-et meglepsizte" kreténség.
-
Geller72
veterán
A kieget nem full, induljunk ki ebből, ahogy az EP-k sem full játékok.
Tehát akkor máris más a leányzó fekvése:
1998---->2004--->201x????? Két teljes értékű rész közt is mocskos soknak tartok 6 évet. de ha tartanák ezt, akkor idén kellene jönni a háromnak. De nem fog. Tehát minimum 7 év lesz. Te ezt nem érzed szopatásnak?.. Főleg, hogy még a morzsának számító (különösebben nulla újdonságot nem tartalmazó) epizódok is megfeneklettek. Az sem szopatás, Beetettek, hogy most már majd jól epizódozunk, hogy a gamereknek ne kelljen olyan sokat várni két rész közt, aztán oda érünk, hogy az EP-k közt is lesz annyi lyuk, mint a sima részek közt. Ez vicc. De legfőképp szopatás. Szarakodnak egy olyan aranytojást tojó tyúkkal, ami BIZTOSAN magasan hozna. Erre tökölnek. Nem venném a helyükben félvállról az ilyen tuti bevételi forrást. Úgy érzem, a HL2 mindenféle verzióinak kiadásából és az EP-kből tellne egy új rojectre. A portál nekem is tetszett, annyira nem éreztem nehéznek, vszont ellenben kurva rövid volt. Külön nem fizetnék érte az tuti. vagy megvenném packban, vagy megvárnám, míg ingyen adják..
.
-
hemaka
nagyúr
Ez aztán nagy meglepetés. Inkább a DN lett volna...
-
GegeWarrior
senior tag
Sejtettem, hogy valami oltári nagy állatság lesz a meglepetés valahogy ilyenkor elszomorodom. Nagy meglepetés, eltolják, ez nem is meglepetés az lett volna az ha nem teszik ezt. Marhák!!! A szart is úgy akarják találni, mint egy jó kis marha pörit.
-
JanR
addikt
Kar, hogy nem HL
-
capulet75
addikt
AZ ÉG SZRELMÉRE!!! HOL A HALF LIFE 3????
-
Djuree
félisten
counter strike source 2 kellene inkább ide
-
Djuree
félisten
király! portalt szeressem...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
CsendesMark #20 üzenetére
Én csak azt sajnálom, hogy a képek alapján nem lesznek frankó tesztszobák, hanem csak a játék második felére jellemző "szabadonfutás". Nekem nagyon tetszett, hogy kétféleképpen is megközelítette a kérdést. Első fele "tesztszobák" második fele "menekülj, ahogy tudsz".
-
Scholes9
nagyúr
Én meg nagy ívben lexraom, h késnek-e vagy sem, mivel minden egyes Valve játék egy kincs és ugye a jó munkához idő kell (másik jó példa erre a Blizzard), ráadásul így is van mivel nyomatni: TF2, L4D2, CS:S stb. csak, hogy néhányat említsek.
-
WonderCSabo
félisten
Jó lenne az a meglepetés, hogy az EP3-ban lesz portálfegyver, mert ugye a Borealison fog játszódni az aperture sciencé, és megjelenik a portal kettővel együtt. Álmodik a nyomor, ugye?
-
CsendesMark
aktív tag
azért egy
HL2 EP3
Dukenukem Forever
Portal 2
triónak jobban örültem volnaDe az tutibiztos hogy előrendelem a Portal 2-őt, az elsőt is nagyon imádom, nemrég vittem ki újra
-
Tomcat
őstag
Hát, nem kicsit csalódott vagyok a helyzet tisztázódása miatt. Érezni az indulatokat és a szívroham közeli állapotokat a Valve-nél a bejelentés szövegében megbújva. Azért ennél valami ütősebb bejelentésre vártam, bár lehet hogy a Portal 2-ben debütáló Source Engine 2 adja majd a következő fejlesztésekhez, így talán a HL3-hoz is az alapot. Azért egy EP3-at akkor is elereszthetének ez év végéig ha már a Portal 2-t jövőre halasztották!
-
DeFranco
nagyúr
So there you have it. Half-Life 3 will not be at E3.
Or will it...
MIért van olyan érzésem, hogy a bejelentésig előveszik az EP3-at a HL3-at, a TF3-at és a CS2-t valamint a DNF feat GFF @ ASBS KGMA (Duke Nukem Forever featuring Gordon Freeman Forever at Aperture Science's Borealis Ship Kicking G-Man's Ass) című játékokat is?
-
Morden24
nagyúr
Szénné szopatták az agyunkat a HL2-vel (egy "picit" sokat vártunk rá
Ezt annyira nem értem. A HL megjelent '98-ban, a második kieg (Blueshift) 2001-ben, amit követett 2004-ben a full új engine-es, leeső állas HL2. Ez azért nem volt különösebben nagy szopatás
Engem inkább a HL2 rövidsége döbbentett le (nem más játékokhoz, hanem az első részhez mérten). -
A Source Engine 2 miért ne lehetne a meglepetés? Lehet, hogy a Portal 2 lesz az első S2-es játék.
-
Geller72
veterán
A VAlVE-val kapcsolatban én már nem csodálkozom semmin sem. Szénné szopatták az agyunkat a HL2-vel (egy "picit" sokat vártunk rá - igaz, megérte
- aztán hintába ültettek (de először megpróbáltak megvetíteni minket, hogy az milyen jó is nekünk) az epizódokkal. Őszintén szólva én már akkor is láttam, hogy jobban tennék, ha szarnának az epizódokra, hanem gyúrnának két évet egy új részre. Err most az epizódok közt nagyobb a szünet, mint lehetne két, teljes rész közt. Addig is előveszem a jó öreg HL2-t és megnyugszom. Van rá pár mod..
. Az epizódok szinte a nullával egyenlőek, ha azt nézem, mennyi idő telt el két rész közt és mennyi játékidőt, élményt adott. Berágok és a hétvégén még az első részt is felrakom...DDD.
-
james001
veterán
öcsém...először kiderül nem a portal 2 lesz most meg mégis...szóval a pajszer porosodik tovább...
-
P00By
nagyúr
Ennek örülök a legkevésbé.
-
Misi 007
őstag
Meddig kell még várni hogy kapjunk egy EP3-at?
-
wolfman
veterán
A Valve a közeljövőben semmit nem fog letenni az asztalra? Érdekes...
Nameg ha ilyen jó játékokat csinálnak mint eddig, akkor ne háborodjon már föl azon egy Valve-s se hogy mindenki tűkön ülve várja a folytatásokat.
-
Morden24
nagyúr
Akkó' eléggé úgy tűnik, hogy igazam lesz.
Portal 2 -> meglepsi: Natal & Move támogatás.de még Duke Nukem Forever sem lesz kint az idei E3-on.
Na jó, hát aki ezen meglepődött, az még vagy csecsemő, vagy enyhén naiv. Ideje lenne már oda tenni ezt a DNF-dolgot, ahol a helye van, nevezve 6 lábbal a föld alá, aztán elővenni akkor, amikor egy jogi személy hivatalos közleményben aszondja, hogy "csináljuk".
-
munky
őstag
Ki hitte volna, hogy késni fog a Portal 2 ?
Ha valóban ezzel a játékkal kapcsolatos a meglepetés akkor az elég nagy csalódás. Majd kiderül.
-
{Zodiac}
senior tag
de hát mi ebben a meglepetés? tudtuk hogy készül és azt is, hogy nem idén fog megjelenni (mert mindig rá kell tenni jópár hónapot az első dátumhoz)
-
JoolsNOS
veterán
És akkor most lenne a lepetés ha ezzel csak lenyugtatták a népet, és mégis valami hl cucc jönne. Jobban örülnék.
-
megint én
őstag
IMÁDOM!!! Egy okos game...
Inkább, mint a duke...
Az 1. rész mondjuk kissé rövidke a maga 45 perces játékidelyével. De Nagyon jó irány ze a gondolkodós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
- VR topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Autós topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest