Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #231 üzenetére
Az előzetesből kiderül, hogy 12 kő helyett csak 11-et szedtek össze, így mehetnek vissza keresgélni.
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #229 üzenetére
Bucit befogadták és vannak jó ötletei is, mint pl. a sárral való toronyépítés. Sok mindent észrevesz. Szerintem a csapat hasznára vált.
Ezt az arany nyílvesszős háborgást nem is értem a többiektől. Szavazással akarták volna eldönteni mi legyen a sorsa egy védettségi nyílvesszőnek?
Számomra egyértelműen a farkasok a szimpatikusabbak.Vakegérkével egyetértek ez egy nagyon jó kis pálya volt, talán az eddigi legjobb. PG-n kifogott volna már minden.
A csajszi is a többiek előtt nem mondta, hogy nagyot csalódott PG-ben. na ennyit a nagy őszinteségről...
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #224 üzenetére
Akkor várd ki, hogy Zalán mennyit fog a Szarvasoknak
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #175 üzenetére
Szerintem PG-ről itt mindenkinek egyezik a véleménye a tiéddel.
Az én véleményem szerint tényleg tök jó a kincskeresősdi, de úgy ha ott vagy élőben, de nekem a képernyőn pont nem jön át ez az érzés. Igazából én csak azt látom, hogy futnak össze-vissza, de lehet ez az én hibám. Egysíkú az egész számomra. Ettől függetlenül online megnézem mindig. -
mephi666
nagyúr
válasz
mi kb 1hét lemaradással nézzük felvételről: tényleg nem lett rossz ez a széria, mert érdekesek a feladványok, szépek a környékek... (csak azokat a hülye kamu gps koordinátákat ne nyomnák be mindig
múltkor is rákerestem, hol lehet ez a szép környék, erre keszthely és vonyarcvasheg közé lakott területre vitt)
...arra emlékeztet az egész, hogy 25+ éve általánosban péntekenként a napközis tanárnak az volt a szokása, hogy mire visszaértünk ebéd után a terembe, felírt valami rejtvényt a táblára és mehettünk a faluba "kincset keresni"
ilyen típusú feladványok voltak, hogy "az oroszlán fél a tűztől, ezért a csőbe megy" (bem u. 1. szám előtt az árokban volt egy cső, amibe el volt rejtve, amit meg kellett keresni) ...vártuk mindig a pénteket emiatt
...végül év végén akik legtöbbször találták meg a kincset, azok között kisorsolt ilyen-olyan (de leginkább hiányos) társasjátékokat
ui: ja műsorra vissza... mindig unszimpatikus volt ez a varga viktor, de komolyan átlagban az ő csapatuk sokkal normálisabb... másikban ott van az az irritáló, beképzelt leo, a hasonló pídzsé (aki műtétekkel le tudott fogyni kb 60kilót) meg a beütéses berényi miklós
asszonyt irritálja nagyon, de szerintem ő még mindig jobb, hogy csak stikkes... nem olyan rosszindulatú féreg
-
totron
addikt
válasz
Nekem is tetszik. Az RTL-en elképesztően sekélyes figurákat tolnak a nézők otthonaiba, nézhetetlen. Itt a 2 csapat közti némán ordító különbséget Viktor látta és fogalmazta is meg, vagyis hogy érzelmi intelligencia tekintetében van nagy eltérés. Itt legalább van eltérés.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szerintem bucit nem a farkasok segítésére küldték be, hanem a felszínen akarják tartani. No meg gondolom némi suskát is kap önfeláldozó segítségéért.
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #137 üzenetére
-
rushty
őstag
válasz
antikomcsi #111 üzenetére
A Metropol is azt kopizta, hogy 8-10 fokos a dézsa.
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #69 üzenetére
Felesleges megnézned. Röviden: futnak, kiabálnak, futnak kiabálnak, lihegnek, futnak és kiabálnak. Ördög Nóri fázik, kiabál fázik. Kb. ennyi
Meg a mesemondó nénje tízszer elmeséli drámai hangon a feladatot és a hozz tartozó mondát...
-
rushty
őstag
válasz
antikomcsi #72 üzenetére
Nem reális, de köcce, csak ha tud valaki esetleg feltoltott streamelheto helyet dobjon privit. Tárolni nem tudom.
-
rushty
őstag
válasz
antikomcsi #69 üzenetére
A másikat nem tudod esetleg megosztani? A retek fizetős lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Ingatlanos topic!
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest