- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #287 üzenetére
Az biztos!
Viszont onnantól kezdve, hogy egoleó kiesett nekem már mindegy volt ki nyeri
A nézettségi adatok tudatában és a gyártási költség csillagok feletti magasságában (bár számolatlanul ömlik a lóvé Lölö bácsitól) ár/érték arányban nem hinném, hogy lesz következő évad. -
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #285 üzenetére
Nagyjából egyetértek. Eleve testvérpárt nem is castingoltam volna be, mert nem fair, dupla esély és taktikailag is előnyben vannak.
Abban nem értek egyet, hogy a testvérek gyengébbek lettek volna /még, ha a "gyengébbik" nemhez tartoznak is/. Az igaz, hogy Viktornak atletikus felépítése van, amit Bálintról azért nem állítanék.Lehetősége volt nem Leót választani kiesőnek, de szerencsére nem tette.
A két testvér rendszeresen sportol. Eszter heti 6 edzést tart és a Romania Musclefest pro - n harmadik lett, tehát kondiban biztosan fittebbek. Persze nem minden az erőn múlik. -
paatrick
őstag
válasz
Vakegérke #261 üzenetére
TV2 nem tud műsort csinálni. Már az első adás után meredeken estek a nézettségi adatok. Survivor egy héttel később indult, simán meg lehetett volna fogni a nézőket 1 hét előnnyel. Ehelyett amolyan TV2-es színvonalon a kb 50 percen át életképes műsort elnyújtották 1,5-2 órásra, nekem úgy rémlik az elején még 2 órás volt.
Igazából amennyit láttam belőle a két csapat nem is közvetlen egymás ellen versenyzett, hanem csak az idő számított, a néző meg megnézhette egymás után ugyanazt a feladatot 2x csak más szereplőkkel. Az egymás elleni pályán meg ugyanazt menték mindig, felmászol a falon, "labirintus", meg bogozd ki a kötelet. Ez elég hamar unalmassá válik.
A célbanyilazós kiesési játék se volt izgalmas soha, inkább valami elnyújtott kínhalál mikor a 20 pontosokat lőtték felváltva.
Persze a szereplőknek biztos nagyobb élmény volt.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Vakegérke #240 üzenetére
Ördög Nóra azt is mondta, hogy ez lesz az utolsó játék az arénában ebben a formában. Kíváncsi vagyok, mire gondolt. Csapategyesítés?
Amióta Hamvai kiesett, összeálltak ismét a Szarvasok. Persze ha elvesztik a mai játékot, akkor tuti Bogit akarják majd kiszavazni, holott Esztike a sérült bokájával hátráltatja őket.
-
totron
addikt
válasz
Vakegérke #207 üzenetére
Tracsik=trécselések? Feri és Zalán is több ponton segített már az elmúlt etapban, mondjuk, hogy egyenlően. Az elsődleges vezérelv a szokásos a show-nak mennie kell, ennek rendelődik alá minden. Eltekintek attól, hogy bennem automatikusan komolytalan hatást kelt a menet közbeni szabálykitalálás.
A farkasok arattak részgyőzedelmet szerintem, a végén meg jól elvesztik Viktoár miatt. A karmája mindkét csapatnak fix.
-
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #196 üzenetére
Ismerem a történetet. Sajnálatos, ami történt. Én mindenkitől elvenném a jogosítványt örökre , aki iszik, drogozik és úgy vezet. És, ha megint elkapják, akkor alapból minimum 5 év letöltendő. Főleg neki nem ez volt az első ügye.
Utálat nincs bennem, mert a büntetését megkapta és leülte és aki a legsúlyosabban sérült az is megbocsájtott neki és ez a legfontosabb.
Az ítélettel példát statuáltak, mert ha megnézzük a statisztikát ilyenért 99%-ban senki nem megy börtönbe. Legtöbb esetben halált okozó balesetért is általában felfüggesztettet kapnak, hiába a súlyosbító körülmény /drog, pia, visszaeső/. Ez sajnos a rendszer nagy hibája. Nincs visszatartó ereje. Színésznek szerintem jó. Más tekintetben egy nagyképű, egoista f.szkalap.
Láthatjuk, hogy pl. M.szilárd vagy berki /direkt kisbetűvel/ ügyével is mi a helyzet. Közel vannak a tűzhöz és nem történik semmi. -
Vakegérke
félisten
-
LamaCube
addikt
-
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #173 üzenetére
Gondolom, azért jött Buci, mert már kevesen vannak. Bár ennyi erővel mindig küldhetnek be valakit. Az biztos, hogy úgy kellett nekik, mint kecskének a kés...
Bár ellenkező esetben gondolom a szarvasok kapták volna.
PG-nek egyszerű izomláza max. húzódása van. Azt, hogy ő izomszakadásnak mondja az az ő hülyesége. Mint ahogyan írtad az izomszakadással menni se bírna.
Gábor miatt ment el az idejük. Bár ez a súlykígyós marhaság szerintem nem oszt nem szoroz, mert sokszor a labirintus fogja meg a csapatokat és nem a kígyó. -
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #168 üzenetére
Persze ebből a szemszögből érthető, de ez a "na mi van, na mi van" ilyen szleng már jó ideje jelen van. Tudod minden kocsmai bunyó így kezdődik, ezért írtam, hogy valószínűleg ismerik egymást és nem abban a kontextusban tette fel, hogy oda állt egy idegen elé és ezt mondta, mert az tényleg sértő. De este kiderül, hogy ki hogyan vette fel
-
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #166 üzenetére
Színházban jó színésznek tartom, de mint ember nekem se a szívem csücske.
A "na mi van?"-gondolom poénból dobta oda, nem mint kérdés. Próbálta oldani a helyzetet. Ne felejtsük el, hogy ő ismer onnan mindenkit és valószínűleg őt is ismerik. Szerintem ki is szavazzák gyorsan, ha nem szerzi meg a védettséget -
-
Shadowfax
addikt
-
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #142 üzenetére
Brutális pénzbe került. Gondolom ezért is van ennyi reklám, engem annyira nem zavar addig elfoglalom magam mással. Kereskedelmi csatornáknak ebből kell megélni. Bár a Tv2-re ez pont nem igaz.
Viszont ezt indíthatták volna bármikor, így sem érdekfeszítő számomra. Ugyanaz a séma mindig. Futkároznak, lihegnek az irritáló hangú mesélő 5x elmondja a hülye meséit. Fix pálya láthatatlan módosításokkal a végén megint futnak, majd felhúznak egy ládát. PG meg folyamatosan ácsorog Nóri mellett és sopánkozik, hogyha hátráltatja a csapatot, akkor beáldozza magát, ami persze nem így lesz. Örülnek, hogy nem ők viszik a kígyót, majd kiderül, hogy az agyizomszakadásos miatt nem lehet meg az előnyük, így kb. tök mindegy, hogy nyertek kb. kitörölhetik vele. És még folyamatosan hősnek tekintik ezt az idiótát, aki kijelenti, hogy nincs baja bírta nagyon csak fizikálisan nem
Utána a kiszavazásnál meglepő fordulattal íjászattal döntik el, hogy ki essen ki.
Jó, hogy jött a Survivor. Bár online ezt is visszanézem, de magam se tudom miért -
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #139 üzenetére
Én is most nézem, nálam semleges volt Gabi se nem jó se nem rossz, de ahogyan ledobta Csenge elé a kesztyűt az gyomorforgató volt.
PG a leggerinctelenebb az egész szériában. Most is elmondta, hogy ha hátráltatja a csapatot, akkor feláldozza magát. Hányszor csinál még segg.t a szájából ez a majom? Azt mondja gyűjti az izomszakadásokatMozdulni se tudna, ha izomszakadása lenne
-
Shadowfax
addikt
-
LamaCube
addikt
-
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #41 üzenetére
Akkor nincs igazi tériszonyod.
Nekem tényleg az van egy 2 méteres létrára se merek felmenni annyira leblokkolok. Próbáltam már legyőzni, de teljes kudarc. Nagyon rossz érzés és még nem találtam rá megoldást.
Viszont egyre jobban idegesít, hogy a meséket végig kell hallgatni mindkét csapatnál -
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #25 üzenetére
Biztosan lőhettek előtte. Völgyesi két ujja közé fogta a vesszőt. Gondolom utána megmutatták neki, hogy az nem lesz jó, mert szétvágja az ujját.
Nekem kollégám íjászkodik. Kb. tizedjére sikerült kilőni a vesszőt, amikor egy céges bulin kipróbáltuk. Eltalálni a célt, meg örültünk ha 10-ből kétszer sikerült. Nem beszélve arról, hogy rosszul tartott íjjal az ideg szétcseszi az alkarját az embernek rendesen. Véleményem szerint gyakorolhattak előtte valamennyit.Holnaptól 20:40-kor kezdődnek az adások.
Várható volt,hogy egyidőben lesz a Survivor-al.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest