- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
Lánykérés [link]
-
rushty
őstag
Szeretnétek 120 évig élni? [link]
-
totron
addikt
Gáábí <3 Vannak nők, kik a jónőségük okán hullajtják maguk mellett-mögött az embereket, ahol csak elhaladnak, megszólalnak. Ő a belső, egyénien rezgő univerzuma öbkéntelen kivetülésével oszlat és öl.
-
rushty
őstag
Dzsabi [link] 14perctol
-
Vakegérke
félisten
válasz
mephi666 #292 üzenetére
Előbb-utóbb jön a Farm VIP 2 sorozat, az bizonyára szórakoztatóbb lesz.
-
mephi666
nagyúr
este végére értünk: uhh, ebből 21 rész sok volt
az eleje érdekesen indult, de az egésznek a felépítése elvitt unalomba az egészet: beszélgetnek a farkasok, beszélgetnek a szarvasok, megy küldetésre az egyik, sétálnak az erdőben, sétálnak a patakban, keresgélnek, beszélget a másik csapat... elmondják 2 soron az 5perces ismertető rizsát a feladatokhoz... az egészben az volt a legjobb, amikor az idióták rászakították a faágat a szarvasok mentorára
...sírva röhögtünk rajta 15 percig és ott még azt hittük, hogy "ez baromi jó lesz, ha végig ilyen pancserkodást mutatnak terepen a városi népek"
...majd hirtelen monotonná vált az egész és az utolsó 10 részt kb 2-3óra alatt nézük meg úgy, hogy 5perceket tekertünk benne folyamatosan (pedig ránézésre 21 rész nem is tűnt soknak)
a végén a csavar nekem elég kiszámítható volt: ha az a feladat neve, hogy "önfeláldozás", akkor nem eshet ki az, aki feláldozta magát
adta magát a visszatérés és a jutalom védettség... tökkelütött leo (akinek van a filmekhez és filmes csavarokhoz köze a munkája miatt) sejthette volna és simán bevállalhatta volna
...csak hát az ego nagyobb, nem kockáztathatta meg a kiesés lehetőségét ...Varga Viktor nekem kellemes csalódás volt, mert 15éve bekerült nálam a "nagyképű, öntelt ripacs" kalapba, viszont itt a szereplésével ebből szépen kimászott
ui: amit a végén figyeltem, amikor mindenki beszélt: ennek a stohlnak nincs szemöldöke?
-
rushty
őstag
Nincs még vége... [link] Készül a Farkasok indulója, link a végén.
-
antikomcsi
veterán
Te jó ég, mi volt ez a hatalmas koppanás??? Ja, csak Leo!
Jó volt a műsor, nekem tetszett, de szerintem sem lesz több. Bár a nézettségbe belejátszhat, hogy mindig versenyt akarnak, és valamivel egyszerre fut. Illetve az is, hogy túlzásba viszik a reklámot. Ha lenne benne egy vagy két rövid reklám az beleférne, de így inkább megnézem felvételről egyben, reklámmentesen.
-
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #287 üzenetére
Az biztos!
Viszont onnantól kezdve, hogy egoleó kiesett nekem már mindegy volt ki nyeri
A nézettségi adatok tudatában és a gyártási költség csillagok feletti magasságában (bár számolatlanul ömlik a lóvé Lölö bácsitól) ár/érték arányban nem hinném, hogy lesz következő évad. -
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #285 üzenetére
Nagyjából egyetértek. Eleve testvérpárt nem is castingoltam volna be, mert nem fair, dupla esély és taktikailag is előnyben vannak.
Abban nem értek egyet, hogy a testvérek gyengébbek lettek volna /még, ha a "gyengébbik" nemhez tartoznak is/. Az igaz, hogy Viktornak atletikus felépítése van, amit Bálintról azért nem állítanék.Lehetősége volt nem Leót választani kiesőnek, de szerencsére nem tette.
A két testvér rendszeresen sportol. Eszter heti 6 edzést tart és a Romania Musclefest pro - n harmadik lett, tehát kondiban biztosan fittebbek. Persze nem minden az erőn múlik. -
Vakegérke
félisten
A szokásos. Egyik csapat teljesít, majd a másik is. Csak az időeredmény számít. Egyenlőtlen küzdelem, kiszámítható végeredmény. Két erőteljes férfi két törékeny nő ellen.
Lehettek volna észt kívánó feladatok is, hogy legalább részben kiegyensúlyozottabbá tegyék a küzdelmet. Hát nem. Komolyan gondolták, hogy a nyers erőt követelő sziklamászásban van egy szemernyi esélyük a lányoknak?Győztek a farkasok, de az Oczella testvéreknek sem kell szégyenkezniük.
Lehetett volna érdekfeszítő, izgalmas a műsor, nem lett. Végignéztem, volt egy ilyen is, vége. Talán nem is lesz több. Béke poraira.
-
totron
addikt
Vége. Lehó kiakadt. 2x-esen is agyon lett taposva az egója. Van is egy ilyen közmondás, hogy látszik rajta, mint León a vereség. Szöges ellentétben áll e tény a szőke lányok részére eszközölt beszédével. Nórih is próbált jellemfejlődést belémagyarázni, de nem alakul az olyan könnyen, hát nehogy má'.
A győzelem megérdemelt volt, örül az arcom. A szarvasok és hívőik persze ezt másképp gondolják.
-
Vakegérke
félisten
Leó elment pápá Dórival az oldalán.
Érdekes futam lesz. A lányok fizikailag gyengébbek, de ha lesz logikai feladat, talán kiegyenlítődnek az esélyek.A többit holnap megnézem.
-
LamaCube
addikt
Ez az!
Leó a saját egója miatt bukott el.
antikomcsi
Elhiheted, hogy direkt lőtt mellé. Inkább abban nem vagyok biztos, hogy saját döntése volt-e vagy a stábé...
Folyamatosan a 100-ast lőtte. Az 50-el is kenterbe verte volna őket. -
antikomcsi
veterán
Én is bepótoltam a részeket, csak a döntő maradt hátra, azt majd holnap.
Az önfeláldozásnál szerintem Dóri nem volt őszinte. Csak azután játszotta meg magát, hogy Bálint felajánlotta, hogy marad. De amikor felolvasták a feladatot, láttam az arcán, hogy megrémült, és esze ágában sincs feláldoznia magát. Minden más utána már csak műsor volt a nézőknek. Viktorról és Bálintról így a végére pozitív kép alakult ki bennem, agyon jó példái annak, hogy miért ne ítéljek elsőre, ahogy szoktam.
És még amiben nem vagyok biztos, az az, hogy Sthol Úr direkt lőtt mellé. Egyszerűen kényelmesebb így megmagyarázni.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
rushty
őstag
Eszter beszámolója: [link]
-
Shadowfax
addikt
Nagyon remélem, hogy ma nem az affekta meg a nárciszta nyer.
-
Vakegérke
félisten
A farkasoknál Bálint gondolkodás nélkül feláldozta magát.
Az eredményhirdetésnél üresek voltak a ládák. Gondolom, ezt izgalom fokozónak szánták a szerkesztők, ami a nézőknél bejön, de a játékosokban csalódást, esetleg dühöt válthat ki. Már ott büdös volt a dolog, hogy Nóri nem mondta a futott időket.
A sok üres hablatyban volt Viktornak egy töredék mondata: "... egy Leó nem győzhet."
Bár sajnálnám Krisztit, legyen így.Este kiderül, hogy melyik páros osztozik a 10 milkón. Ezt sajnos csak holnap tudom meg, mert annyi esze nem volt a csatornának, hogy legalább a mindent eldöntő záró adást korábban kezdjék egy órával.
-
Vakegérke
félisten
A kulcscsomók keresésének eredményét pont kihagytam, de nekiálltak mindhármat keresni. Szexterkéék okosabbak voltak, kettő keresett, egy próbálta kinyitni a lakatot.
Mára ennyi, holnap megnézem, mire jutottak a farkasok. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki lesz, és önként lesz-e önfeláldozó.
-
Vakegérke
félisten
Szexterke feláldozta magát. Lefogadnám bármibe, hogy Leó nem ad neki a lóvéból, ha ők nyernek.
-
LamaCube
addikt
Leo alig bírta visszatartani az örömét. A szeme folyamatosan mosolygott. Ha ez a majom nyeri meg agyvérzést kapok...
-
LamaCube
addikt
Na Leó, annyira mégsem ragaszkodott a sorsoláshoz... Kutyából nem lesz szalonna
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
LamaCube
addikt
Megnéztem a tegnapi adást. A nyilazós rész kemény. A Farkasoknál nagyon nincs senki, aki jól íjászkodik. De hátha "bemákolta" valaki gyorsabban, majd kiderül ma. Leót most hallottam először emberileg jól dönteni, hogy azt ajánlotta, hogy sorsot húzzanak, de ettől függetlenül nem bírom.
Vakegérke
Itt az idősávokban van a harc mindkét csatornának az az érdeke, hogy a fősávban az övék legyen a legjobb nézettség. -
paatrick
őstag
válasz
Vakegérke #261 üzenetére
TV2 nem tud műsort csinálni. Már az első adás után meredeken estek a nézettségi adatok. Survivor egy héttel később indult, simán meg lehetett volna fogni a nézőket 1 hét előnnyel. Ehelyett amolyan TV2-es színvonalon a kb 50 percen át életképes műsort elnyújtották 1,5-2 órásra, nekem úgy rémlik az elején még 2 órás volt.
Igazából amennyit láttam belőle a két csapat nem is közvetlen egymás ellen versenyzett, hanem csak az idő számított, a néző meg megnézhette egymás után ugyanazt a feladatot 2x csak más szereplőkkel. Az egymás elleni pályán meg ugyanazt menték mindig, felmászol a falon, "labirintus", meg bogozd ki a kötelet. Ez elég hamar unalmassá válik.
A célbanyilazós kiesési játék se volt izgalmas soha, inkább valami elnyújtott kínhalál mikor a 20 pontosokat lőtték felváltva.
Persze a szereplőknek biztos nagyobb élmény volt.
-
Vakegérke
félisten
Azon töprengtem, hogy miként redukálják le a csapatok létszámát 2-2 -re, hiszen kéttagú lesz a győztes csapat. Tegnapra maradt még egy íjászverseny, amelyben eldől, hogy a szarvasok közül ki lesz a top3-ban. Megvolt, elsőként futottak az újabb pályán, a kötélhíd előtt jött a meglepetés, a problémám megoldása. Hármuk közül egyiküknek le kell mondania mindenről, hogy két társa megnyerhesse a 10 milkót.
Snitt, új képsor.
Az előzetesben ugyanebben a percben esnek gondolkodóba a farkasok is.Szerintem egyszerű a megoldás. 7 milkón osztozik a nyerő páros, önfeláldozó társuknak adnak 3 milkót.
Na, majd kiderül.A program befuccsolt.
Szerintem ez a szerkesztő csapat "érdeme". Nem kellett volna átfedésbe tenni a műsort a Survivor adásaival, hanem korábban kezdték volna mondjuk 1 órával, és megmaradt volna a nézettség. -
paatrick
őstag
Most rákerestem ezekre az Oczella lányokra, hát ebben a műsorban sokkal jobban néznek ki mint a megcsinált instagram meg más modell fotókon
-
Vakegérke
félisten
Bogi és Gábor esett ki.
Leó persze nem bírta ki, hogy ne rúgjon még egyet Gáboron a hülye "magas ló" dumájával.A többit holnap megnézem.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
mephi666
nagyúr
válasz
LamaCube #252 üzenetére
mi pár nap lemaradással nézzük felvételről, sok unalmas-beszélgetős részt átugorva, de ez a leó nálunk is az utolsó helyen van, akkora tapló
érdekes az egész, mert állóképességre játék közben nem lehet rágyúrni, mert nincs elég idő, viszont az íjászkodás pont az, amit ha gyakorol valaki napi szinten többször, akkor pár nap alatt is látványosan lehet benne fejlődni
simán megúszhatná vele az ember a kiesést, ha belejön
-
Vakegérke
félisten
válasz
LamaCube #252 üzenetére
A szarvasoknál nincs védett játékos. 1:01:30-tól.
-
LamaCube
addikt
Buci korrekt volt és reálisan látta a szerepét az egész játékban. A legjobb és legemberibb döntést hozta. 5 lövéssel elérte volna az 500-at. A csapat befogadta és segítette őket. Számomra bármi lesz a döntőn a farkasok nyerték a Totemet. Értem, hogy verseny, de minden játékban, mint az életben is a legfontosabb embernek maradni.
A szarvasok egyénileg önös érdekeik szerint játszottak eddig. Ha Leó kiesik az már nekem elég a végeredménytől függetlenül. Lehet a védettséget valakire rárakják, mert az pontosan nem derült ki, de látszik, hogy nem csapatjátékos egyik sem. -
Vakegérke
félisten
válasz
paatrick #250 üzenetére
Bár a véleményem nem változott róla, buci korrekt módon cselekedett. Nem lett volna etikus, ha a nagy lóvés "mesteríjász" jutott volna be a döntőbe.
Viktornak egyhangúan szavazták meg a védettséget. A másik két döntős Dóri és Bálint.
Csengét sajnálom, hogy kiesett, de a csapat érdekében jobb, ha három erős játékos vesz részt a döntőben.A szarvasok úgy döntöttek, hogy senki nem kap védettséget, mindannyian megküzdenek a döntőbe jutásért.
Este kiderül, hogy kik lesznek a győztesek.
Én Boginak drukkolok, no meg azért, hogy Leó essen ki. -
paatrick
őstag
Pont láttam a Stohl András nyilazását. Atomgáz. Addig lőtt direkt mellé amíg végre a csaj egyszer eltalálta már a táblát így Dóri bejuthatott harmadiknak. Semmi értelme így a játéknak. Ennyi erővel előre is eldönthették volna ki jut be nem kellett volna nyilazni se.
Azt a kiscsajt sajnáltam neki pontok alapján esélye se volt. -
LamaCube
addikt
Leónsk annyiban igaza van, hogy az íjászat miatt cseszheti. Az elején megmondtam, hogy ha mindent íjászattal döntenek el, akkor ez rohadt igazságtalan...
-
LamaCube
addikt
Jövőhéten 20.40-től Séfek séfe. A héten vége lesz a Totemnek? Vagy más idősávba teszik?
Mi értelme volt ennek a kristálynak, ha holnap mindenki párbajozik? Ekkora idiótaságot...
Stohl nyeri az íjászatot, ha akarja. -
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
antikomcsi
veterán
Akkor a szarvasok győzelme, ha jól láttam azon az 1db. kövön úszott el. A visszamenetel és keresgélés tuti megvolt 5 perc. Bosszantó lehet.
Elég nagy mészárlásra lehet számítani az elkövetkező adásokban, ha hamar ki akarják szórni a játékosokat.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Vakegérke #240 üzenetére
Ördög Nóra azt is mondta, hogy ez lesz az utolsó játék az arénában ebben a formában. Kíváncsi vagyok, mire gondolt. Csapategyesítés?
Amióta Hamvai kiesett, összeálltak ismét a Szarvasok. Persze ha elvesztik a mai játékot, akkor tuti Bogit akarják majd kiszavazni, holott Esztike a sérült bokájával hátráltatja őket.
-
Vakegérke
félisten
Rafinált befejezés. Úgy hagyták abba, hogy az ember a kíváncsiságától hajtva megnézze a következő részt. Mennyi kellett volna még, 5 perc, 10 perc?
No mindegy, este kielégítenek minket. Akarom mondani, a kíváncsiságunkat. -
totron
addikt
Az epizód végén szokásosan megjelenő, jobb alsó sarki fehér téglalapok meglepetésként értek, észrevétlenül suhant el ez a rész, izgalmas volt.
Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam - Bogi ügyesen nyújtott lépteiről ez jutott eszembe, úgy kellett volna mindenkinek, a kicsikkel csak a fölös belengéseket szaporítja a remegő versenyző.A labirintusokba gondolom ugyanazokat az alakzatokat szerkesztették, mint mindig, úgy korrekt, a kövekről már ugyanez nem mondható el. Így a totálli fair állapot nem valósult meg.
A szarvasok kőszámolási kísérlete tapsolni valóan pocsékra sikeredett. Később összébb rázódtak. Bogi feje örül, hogy újból játékban van. Szociális értelemben. Nem mindegy az ilyen.
Leó bár smúzolt az ellenfél felé egyet, miközben szentül hisz abban, hogy a világ menete csak az ő vagy a csapat, amiben ő van hibájából lehetett jobb, érhetett el sikert. Nárcizmus level túlsokadik. Mivel a smúz pont üti a legőszintébb meggyőződését, műanyagsziklába való fejelését, így nem tudom eldönteni mennyire volt őszinte az elismerés, mindenesetre a plasztik annyira nem fájhatott. Ha meg történetesen az igazi kő is volt, akkor is csak az egója fájt.
Szerkimerki.: Kb. 6 perc volt belőle az újdonság ez a legdühítőbb...
Egy hétvége alatt illik annyit felejteni, hogy ne dühítsen. -
Vakegérke
félisten
Hát persze, hogy reklám.
Szendvics, pisiszünet, holnapra marad a többi.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
totron
addikt
Öreg Hunter.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #231 üzenetére
Az előzetesből kiderül, hogy 12 kő helyett csak 11-et szedtek össze, így mehetnek vissza keresgélni.
-
antikomcsi
veterán
válasz
LamaCube #230 üzenetére
Mostanra teljesen egyértelműen számomra is a farkasok lettek a szimpatikusabbak. Megnéztem az utolsó részt is, szerintem nagyon jó időt mentek, ezen a valóban kiváló pályán. Arra kíváncsi leszek, hogy a szarvasok, hogy teljesítenek. Megtalálják a 12 követ, vagy vissza kell fordulniuk? Vagy maguktól nem találnák meg útközben, de Zalán majd a szájukba rágja???
Kiderült, hogy másnak is szemet szúrt Kolonc PG döntése és indoka, de míg ott volt nem kérdezték meg tőle, hogy ez meg mi? Ez, hogy jött ki? És aztán sem nyíltan mondják ki, hogy ez egy gyáva, gusztustalan dolog volt, csak susmusolva, vagy a kamerának.
Anélkül, hogy láttam volna a szarvasok menetét, úgy érzem, hogy ezt is a farkasok fogják nyerni. -
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #229 üzenetére
Bucit befogadták és vannak jó ötletei is, mint pl. a sárral való toronyépítés. Sok mindent észrevesz. Szerintem a csapat hasznára vált.
Ezt az arany nyílvesszős háborgást nem is értem a többiektől. Szavazással akarták volna eldönteni mi legyen a sorsa egy védettségi nyílvesszőnek?
Számomra egyértelműen a farkasok a szimpatikusabbak.Vakegérkével egyetértek ez egy nagyon jó kis pálya volt, talán az eddigi legjobb. PG-n kifogott volna már minden.
A csajszi is a többiek előtt nem mondta, hogy nagyot csalódott PG-ben. na ennyit a nagy őszinteségről...
-
antikomcsi
veterán
válasz
LamaCube #225 üzenetére
Valóban sokat segített, de inkább mennyiségileg, ha lehet ilyet mondani. Feri pedig sokszor úgymond minőségit segített. Egy biztos, nélkülük mindkét csapatnak többszöröse lett volna az ideje szerintem.
Még egy rész van, de örülök, hogy Kolonc PG végre kikerült. Szerencsétlen Boglárkát már tényleg megsajnáltam. Jó, hogy megtartotta az arany nyílvesszőt. Kiderült, hogy Kolonc Peti azért akarta őt kihívni, mert gyengének tartotta. Hisz amikor választania kellett nem Gábort választotta, akivel volt is baja, és elmondásuk szerint a legjobb íjász, hanem az egyik kedvencét, egy kamu indokkal. Mindenesetre Kolonc Petit eddig nem is ismertem, pontosabban azt sem tudtam, hogy a világon van, de ezzel a kis szereplésével elérte, hogy már megvetem, mint embert. Ha ez volt a cél, akkor gratulálok, szép volt Kolonc PG!
A másik csapatnál meglepő. hogy farkaSthol, hogy beépült. Visszavett egy kicsit az arcából, és sokkal szerethetőbb lett. Be is fogadták, amiben persze a 2 győzelem is sokat segített. Nem gondolom, hogy ez feltétlen az újonc érdeme.
-
Vakegérke
félisten
Ez kajakra jó pálya volt.
A drótkötélen Csenge úgy ment át, mintha természetes közege lenne. Nem tériszonyosoknak való feladat, így ha berángatnának egy ilyen közepére, akkor a gatyám elöl sárga, hátul barna lenne, és ott halnék éhen.A szarvasok már megint kapkodnak. Az előzetesből kitűnik, hogy 12 kő helyett csak 11-et szedtek össze, így mehetnek vissza keresgélni.
Gábor már nincs köztük, szerintem kifogott volna rajta a drótkötél híd. -
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #224 üzenetére
Akkor várd ki, hogy Zalán mennyit fog a Szarvasoknak
-
antikomcsi
veterán
Most nézem az adásokat, és szerintem Feri túl sokat segít a Farkasoknak.
-
LamaCube
addikt
PG úgy látszik maradni akart. Először azt hittem Gábort hívja ki, de mégsem...
Utána azt hittem mellé lövi az összes nyilat, hogy biztosan ne nyerhessen, de mégsem...
PG gerinctelen, de ezen nem lepődöm meg, mert már rég fel kellett volna adnia az egészet, de nem tette.
Leó elvesztette a legerősebb leggyengébb támaszát. Csak a két fitnesz ladyre számíthat, mert ők a "vezérbika" után mennek. Párbajozni persze nem szeretne, mert az íjászatban gyenge
Leó indoka Gábor ellen a szánalmas kategória.
Bogi aranynyílvessző felhasználása teljesen logikus, hiszen arra találták ki, hogy védettséget adjon. Szerintem ezek után ott fog keresztbe tenni, ahol tud.
Egyet nem értek. Van elég sok szabadidejük. Tudják, hogy a párbajokat íjászattal lehet megnyerni. Miért nem gyakorolnak? Vagy ezt nem vágják be az adásokba? Néha inkább azt nézném, mint azt a sokszor ismételt irritáló hangú "mesemondót" hallgatni minden levélnyitáskor. -
totron
addikt
A ketrec metodikája megért, megérhetett volna egy misét, nehéz így, a semmire izgulni. Sokaknak megy, nekem egyáltalán nem. Még az sem mondható, hogy illene emlékezni előző epizódokból, mivel másult a belső is, a néző nem kíván meg többet, mélyebbet, a készítők mindenesetre ezt gondolták.
Viktort is elérte a győzelemmámor, de nem szarvas szinten, még ha ő maga utólag is beismerte, lehúzta magát. Inkább a vesztes oldali szűrő tette érzékennyé értelmezést. Akármelyik oldalt is vesszük, a beérkezők szubjektív feldolgozása rendre 100%-ban kitölti az elmét. Ilyen szitukban jó ha utólag eshet mérlegelés, bár a csapat tagjai kölcsönösen triggerelik egymást, kell az elvonulás is, majd újbóli átbeszélés. A vágások miatt egy kaotikusnál tisztább kép nem igen alakulhat ki a nézőben, ha igazán bele szeretne gondolni és látni a mögöttesekbe.
Szintén a vágás csodája, de engem engem meglepetésként ért Eszter PG-kedvelése. Eddig erről szemernyi infónk nem volt. Mindegy, szopná, legyen. A dolgok kialakulnak és ha akarnánk lehetne itt beszélgetni a kontraszelekcióról, no meg helyiértékekről (főleg nők szemében). Nem szeressem, mikor így buknak ki dolgok, eleget panaszkodtam már az alkotók hanyagságára, erről úgy tűnik nem is tudok leszokni.
Leó haver nélkül maradt! Visszacsatolásos önerősítésével mi lesz így? Kétségbeesése egyértelműen kiült előnytelenül ritkuló hajzattal megáldott (megvert) fizimiskájára. Érdekes lesz nézni, hogy lanyhul-e a igazságérzetes egószilajsága vagy miként módosul az ember ezután.
Szememben szánalmas és gusztustalan egyszerre, hogy Gábor felé mint ahogy mindenki felé is rendre csak 2 opciót vázolt, Gábor meg is kapta a pofájára a jutalmat jelölés formájában, mert hát mekkora tirpák, fogyatékos állat már, hogy nem a Leó által látott és meghatározott kettő közül választott véleményt? Dokumentumfilmrendezőnk nárcisztikussága csúnyán kibukott ezen a ponton.Uram-komám gének aktivizálódása, tombolása figyelhető meg a 4-es leosztás eszméjében. Zalán rendesen odamorult sértődött csalódottsággal, önkéntelenségében. Szárnya alatt lévő falkatagra irányítva. Nem csak egymás között esnek szét. Itt azt lesz érdemes fürkészni, miként próbálnak újból összeállni és hogy ezzel szemben mit sikerül kihozniuk... Zalán mindent összevetve még mindig be tudja tölteni a szerepét, de egyre többször gyűri maga alá a totális csalódottság. Hogy ez mivé gyűrűzik vagy lesz-e szerepe vagyis bevágják-e ezt a vonalat, arra is kíváncsi vagyok.
A team jelenlegi állapota: szarvashock.
A kiválasztásos beszélgetésen PG-n és Bogin volt tegez. Ennek miértjét nem tudom, meg azt sem, hogy ez bug volt vagy featúra. Nem tudom, hogy a vágások miatt-e, de PG átment faszba az alapvetően győzelmi állapotban tett beszólogatásaival főként és menthetetlenül antipatikus lett számomra, pedig nem így indított. Hát, már mindegy is, távozott.
Az igazán fájdalmas az, hogy a Leó-oldal, meg Bogi is egyet akar, ami az őszinteségbe oltott igazság, azzal kevésbé számolnak már, hogy az igazság meg egy szubjektív ág az emberben. Leó baltával faragott e tekintetben, Bogi is hoz egy pakkot a múltból, mindenki kicsit is visszamenőlegesen meg akarja oldani a saját múlt sérelmeit. A nagy hevenységben meg szentesül az eszköz a cél "miatt", főleg Leó oldalán, powerpush módban. Értelmetlen (egó)viták vannak, d az üzletnek az tesz jót, ha érdemben ezeket senki nem tárja fel, csak a kimeneteket, a fejekben ugató kutyákat közvetítve örvendhet a nép. A szereplők szenvednek, azon belül is 1 kicsit mindig jobban. Hm. Etikusnak nem tartom, persze nézem én is.
Az, hogy Bogi megtartotta a nyilat, nagyon rá vall, el nem tudtam volna képzelni, hogy átadja másnak, én ezért nem haragszom rá, semleges e (nem)tett, főleg ebben a számára szarzivataros időkben. Gábor gesztusa jó volt a végén, hogy odaült mellé. Ami nem lehetett túl nehéz, mert Boginak nagyon jó segge van. Vagy ez itt most nem erről szól? Mindig mutogatják... iksz&dé
Örülök, hogy Bogiról más is képernyőre kerül érdemben és hogy találtak a készítők olyat, ami kerülhet. Rém infantilis számomra a személyisége, ám most lehet sajnálni, más vetülete is terítéken van. Rossz a kiközösítés állapota, nagyon, de viseli még. Ezért külön pirospont. -
Vakegérke
félisten
Még van rá esély, hogy a farkasok elb*sszák.
Számomra ez csak holnap derül ki. -
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Vakegérke
félisten
Örömmel látnálak a Survivor topikban is. Jó a stílusod, jó a modorod, jók a meglátásaid.
-
totron
addikt
válasz
Vakegérke #207 üzenetére
Tracsik=trécselések? Feri és Zalán is több ponton segített már az elmúlt etapban, mondjuk, hogy egyenlően. Az elsődleges vezérelv a szokásos a show-nak mennie kell, ennek rendelődik alá minden. Eltekintek attól, hogy bennem automatikusan komolytalan hatást kelt a menet közbeni szabálykitalálás.
A farkasok arattak részgyőzedelmet szerintem, a végén meg jól elvesztik Viktoár miatt. A karmája mindkét csapatnak fix.
-
Vakegérke
félisten
válasz
LamaCube #206 üzenetére
Engem is bosszant, hogy nyújtják a műsort. A rohangászás le van tudva hamar, de a fölösleges tracsik meg a reklámok felemésztik az adásidőt.
Lehet, hogy az előzetessel megmalmoztak minket, hadd higgyük azt, hogy a farkasok győznek, aztán kiderül, hogy mégse.
Leó rohangászni tud, gondolkodni nem. -
LamaCube
addikt
Megnéztem a tegnapi adást. Zalán nem segített volna nekik többször, akkor még ma is ott bolyongnának lidércként. A békabölcsőt nem tudták értelmezni, így 100%-ban biztos vagyok benne, hogy Zalán segített abban is. Azt, hogy nyújtják az egészet, mint a rétestésztát engem bosszant csak
Azzal nincs nagy gond, hogy elspoilerezték, hogy a farkasok nyerték a kincskeresést, mert érezhető volt, hogy rosszabb az idejük. DE! Azért ezt az "izgalmat" meghagyhatták volna, míg ma kiderül.
Kíváncsi leszek, hogy ki nyeri a versenyt. Remélem a farkasok. Összességében szimpatikusabbak, mint a szarvasok. Egó Leó-tól már szó szerint kiütést kapok -
mephi666
nagyúr
válasz
LamaCube #197 üzenetére
volt kb 25 éve az előd-sztori: az szerintem sokkal undorítóbb, hogy utána eltakarodott az országból is... azt hittem örökre... majd visszatért és valahol helyet is kapott a médiában: ez volt nekem az igazán hányingerkeltő... stohl legalább le lett ültetve egy időre (habár ez is tényleg csak arra ment, amit írsz: példát statuáltak vele, hogy "ebben az országban minden rendben megy" ...aztán vannak nála sokkal durvább esetek, amit simán elsimítanak)
-
Shadowfax
addikt
válasz
LamaCube #201 üzenetére
Ha Zalán nem segít nekik, akkor még most is ott lennének a patakban a fiolákat keresgélve. Az azért vicces és nem túl életszerű, hogy Leó csak úgy "vaktában" rátalált a békabölcsőben a térképet rejtő palackra... Ott valamit kivágtak a beszélgetésből.
Az előzetesben látszik, hogy kik nyerték meg a kincskeresést, kiknek kell cipelni a súlykígyót. Remélem, a holnapi játékban a Farkasok győznek.
-
totron
addikt
Nehéz a maira (tegnapira) mit mondani. Soha ennyire még nem hozták a szarvasok a rossz formájukat. Dezorientált tinicsapatként csapatták, agresszív jegyekkel. Ez lesz hosszú távon a vesztük, érzelmileg nincs elég muníció. Őszintén remélem, hogy a farkasok végeznek jól megérdemelt győzelemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Revolut
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mini-ITX
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest