- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstN
tag
válasz
rockarola #91 üzenetére
Innovaciot nem hiszem hogy fel fog mutatni, mert az ingram, ahogy a tesztben is olvashato, egy keresekedelmi szereplo alapjaban veve. Gyartasra nem tudom mit milyent es milyen aron tud kiszervezni. Az is lehet, ez "csak" egy kis fellangolas volt.
Reszemrol az IT es a telekommunikacio teljes egybeolvadasat velem kiolvasni a jelekbol, de meg nem latni mi lesz a focsapas (MS 950 a dokkoloval egy laptopot is ki tud valtani).
Az, hogy sajat markas a cucc varhato volt, hogy elerkezik (Auchan sajat marka, Tesco sajat marka, IT-ban is latni mar jol mukodo sajat markas dolgokat). Kivancsian varom, hogy mi es hogy fog alakulni. Engem meglepett ez a comig out az ingramtol, de ha jol emlekszem a tesztben jeleztek, hogy varhato meg modell.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest