- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstN
tag
válasz
rockarola #91 üzenetére
Innovaciot nem hiszem hogy fel fog mutatni, mert az ingram, ahogy a tesztben is olvashato, egy keresekedelmi szereplo alapjaban veve. Gyartasra nem tudom mit milyent es milyen aron tud kiszervezni. Az is lehet, ez "csak" egy kis fellangolas volt.
Reszemrol az IT es a telekommunikacio teljes egybeolvadasat velem kiolvasni a jelekbol, de meg nem latni mi lesz a focsapas (MS 950 a dokkoloval egy laptopot is ki tud valtani).
Az, hogy sajat markas a cucc varhato volt, hogy elerkezik (Auchan sajat marka, Tesco sajat marka, IT-ban is latni mar jol mukodo sajat markas dolgokat). Kivancsian varom, hogy mi es hogy fog alakulni. Engem meglepett ez a comig out az ingramtol, de ha jol emlekszem a tesztben jeleztek, hogy varhato meg modell.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged