Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richoo44
aktív tag
Ez nem teljesen igaz.Nem árt az, ha van garancia.
Egyik telefonomon a kamera volt kezdettől fogva rossz, nem volt hajlandó fókuszálni,a másik telóm akksija púposodott és szétvágta a hátlapot is.Mindkét esetben szó nélkül cseréltek minden alkatrészt.
Minden készüléknél van hibás széria, sajnos.Ha pont kifogod, akkor hiába spóroltál x ezer forintot.
Ha erre alapoznánk, hogy mire a garancia, mindenki Kínából rendelne telefont...szerintem. -
Kampó
senior tag
válasz
Juhaszatti #88 üzenetére
Igyvan nem mind1 az említett optimalizácio de akkor ne a hardvert fosozzuk le ha a soft nincs optimalizálva.
-
pagi
csendes tag
Kit érdekel a garancia, amire van garancia, azzal ugyse lesz gond, vagy beázik vagy leesik és összetörik vagy kitörik az usb, amire egyedül a kiterjesztett garancia jó, ami meg fizetős és/vagy százalék önrészes, szóval lehet kinából is jóáron rendelgetni garancia nélkül, nálunk bevált, a semmiért nem fizetünk
-
IstN
tag
válasz
rockarola #91 üzenetére
Innovaciot nem hiszem hogy fel fog mutatni, mert az ingram, ahogy a tesztben is olvashato, egy keresekedelmi szereplo alapjaban veve. Gyartasra nem tudom mit milyent es milyen aron tud kiszervezni. Az is lehet, ez "csak" egy kis fellangolas volt.
Reszemrol az IT es a telekommunikacio teljes egybeolvadasat velem kiolvasni a jelekbol, de meg nem latni mi lesz a focsapas (MS 950 a dokkoloval egy laptopot is ki tud valtani).
Az, hogy sajat markas a cucc varhato volt, hogy elerkezik (Auchan sajat marka, Tesco sajat marka, IT-ban is latni mar jol mukodo sajat markas dolgokat). Kivancsian varom, hogy mi es hogy fog alakulni. Engem meglepett ez a comig out az ingramtol, de ha jol emlekszem a tesztben jeleztek, hogy varhato meg modell.
-
rockarola
csendes tag
A dzsunkát én is kicsit idézőjelesen értem. Azt is értem, hogy egy cégnek a termékeivel a piac (jelen esetben az IT) minél nagyobb szeletét kell lefednie. Csak azt nem értem miért ott kell próbálkozni, ahol több nagyobb gyártó-forgalmazó-brand (Nokia, Microsoft, stb) bebukott. Vagy tényleg lehet, hogy a cég jelen piacfelmérésnek tekinthető termékének kiadásával valami nagyobb meglepetést (innovációt) készíten
éne elő? -
IstN
tag
válasz
rockarola #89 üzenetére
A mar min. 2eve telefonokat gyarto (dogee) ceget nem tennem egy kalap ala az olyannal, aki megveszi az alkatreszeket, osszerakja es eladja.
Az ingram most ezt csinalta, de miert is olt volna bele tobb energiat. Nem "csak" telokat akar gyartani es aldni, hanem "is". Ha bejon, akkor sztem itt is lesz optimalizacio es tarsai.Azert mert vmit latsz az aliexpressen IS, meg nem kell dzsunka cuccnak lennie szerintem. Lehet, hogy nem annyira ismert a homtom itthon (bar eleg tesztet talalno rola magyar oldalakon pl itt is.), attol meg lehet hogy mas foldrajzo helyeken bevalt es keresett marka.
-
rockarola
csendes tag
[link] Hát nem tudom...lehet, hogy dzsunka, de a családban ismerősi körben már a 3. ilyen teszi a dolgát kb. fél éve kifogástalanul. És tréfával együtt simán megvan 30 k alatt. A másik dolog a garancia. Sztem a tesztelt telefon a garanciaidő végére kb. használhatatlanul belassul, illletve a kb 2 év múlva megjelenő atomerőművekre fejlesztett appok - akár a legegyszerűbbek is - teljesen felzabálják a hw-t. Szerintem ez egy ilyen túltelített piacon felesleges próbálkozás volt, hiszen a világ boldogabbik (nyugati, fizetőképes) felén szinte csak a Samsungot/Iphone-t ismerik, a többinek meg ott vannak a dzsunkák (xiaomi, meizu, ule- ole- umi- stb. phone) (Nekem is Xiaomi van, nagy megelégedésemre)
-
IstN
tag
Ez szerintem függ attól, hogy az adott márka mennyit tett bele az optimalizálásba és fejlesztésbe. Egy noname gyerekekkel összeszerelt kínai kütyü - lehet az franko HW-vel szerelve - fos lesz/lehet.
Ha veszel egy olyan gyártót, aki mögé teszi az optimalizálást, a fejlesztést és a tesztet (apple dual core hasít, mint csiga az avarban - pozitívan értem) akkor a fos HW is ketyeghet jól.
A Zyro nem tett mögés sok fejlesztést ez a tesztben is olvasható, de egy próbálkozásnak (demo-nak) tökéletes. Megnézi az Ingram, hogy mennyiből rakta össze, milyen költségek vannak, mennyi energia és idő volt ezt piacra dobni, és levonják a konklúziót.
Ha megéri többet beletenni, akkor tenni fognak (sztem), ha nem, akkor hagyják és nem buktak a mobilos mókán éveket és súlyos milliókat.
Pilot telefonnak szerintem épp ideális. Legyártottak belőle egy kis szériát és belőtték az árat vhova. Ha elfogy, akkor happyness, ha nem, akkor ez van, ajándéknak jó lesz a nagy vevőknek.Mindezek mellett kitartok azon álláspontom mellett, hogy ez egy eladható telefon.
-
Kampó
senior tag
válasz
Juhaszatti #85 üzenetére
Igy van de 4mag mtk xy proci meg egy giga ram akkor is ugyan az... Vagy ha márks köntösbe adjuk a fost akkor nemis fos?
-
IstN
tag
A HDD-SSD jó hasonlat, azzal a megjegyzéssel, hogy én tudom melyik mire jó és kinek kell ilyen vagy olyan. (Piroskának az irodába office-ra jó a HDD, aki nagy adatmennyiséget mozgat egyszerre neki meg az SSD kell ez egyértelmű.)
Épp emiatt értem és tudom azt is, hogy a "gagyi" telefon miért lehet életképes, pedig tudom, hogy milyen HW kell egy olyan usernek, aki 2 évig telefont/notebook-ot akar használni.
Azt el kell fogadnunk, hogy a "ki mit akar és szeretne dologba" nem tudunk beleszólni, maximum győzködni. Ha neki az jó és elég, akkor mondhatod Te, hogy öregem csak 3000 Huf és tuti géped lesz. Minek kiadni 3000-et pluszban egy szükséges dologra (telefon), ha abból kijön egy csomag pelenka is és mégis tudok rajta hívást indítani, facebookolni, messzendzserelni. Mivel egész nap otthon van a feleségem, még az akku időt sem nézi. Szép legyen a kinézete és jó legyen a kijelző. Amúgy "Ő nem ért hozzá, és elég neki az ami van. Költsük a pénzt hasznosabb dologra." Megértem, mert ő nem a telefonját nyomkodja egész nap. nem játszik rajta. Ha van ideje akkor ránéz a face-re és ír vagy kommentel. Erre nem kell Paks II sem tudásban sem akkuidőben.
Én használom a telefonom sokat, kell hogy az appok csettintésre induljanak és ne akadozzon (ha épp nem is kell, akkor is kell mert megszoktam). Nekem pl SSD-m van 8GB rammal is i5 7th gen procival, mert nekem az kell. De tudom, hogy, ha pl a feleségemnek néznék új kütyüt, akkor kiüldözne a világból, ha ilyen gépet akarnék, ilyen drágán neki. Neki elég a gyengébb vas, de olcsóbban. (a különbséget tudja, hisz látja mit tud az én telóm/notim és az ővé) Z igények nem egyformák, és amig lesz "nekem elég ez is" vevő, addig lesznek V7 Zyro eladások is.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
pulyka jocó #81 üzenetére
Hát sajnos ez vlaóban így van. Az eggyel feletted lévő hsz-ről meg a HDD-SSD analógia jut az eszembe. Azok szokták mondani, hogy hádeminekazssd, akik még nem próbálták ki. Mert persze, elégnek tűnik a HDD is, csak utána az SSD 2x-esre gyorsított felvételnek hat.
Ja a facebookoláshoz meg az akksi a hurka, az az app egy energiavámpír, seperc alatt leszívja ezt a kicsi telepet.
-
IstN
tag
Nekem van 8 magos 2Giga Ram-os telefonom. Szeretem, imádom. A feleségem látja ezt is és a sajátját is (Neki Xcover2 van: 2 MAG 4gb ROM, 1GB RAM) és neki ennyi elég. Én rágom a fülét, hogy de semmire nem jó már és cseréljük le. Erre a válasza: "Ha sok a kép akkor lassú, de ilyenkor lementem a laptopra a képeket. Játszani nem játszok rajta. Facebok és jófogás app megy rajta állandóan, de nekem ez elég is." Youube valóban nincs benne (bár korábban az enylm volt a készülék és én napi több órát youtube-oztam rajta és bírta).
Na az ilyen embereknek jó ez a telefon. Szép és méretben is optimális kijelző, nem pakolja tele appal. Tudja, hogy ez csak egy telefon, amin tud facebook-olni is meg netezni ha épp kell vmi gyorsan, de nincs közelben a laptopja.
Nem kell neki erőgép és ezért ne is legyen drága.
Ez olyan mint nálam a TV: nem akarok/szeretek rajta 3D filmet nézni, ezért adják 3D nélkül és olcsóbban.
-
atike
nagyúr
Kérdezz megy egy tulajt - de olyat, aki látott már másmilyen hardverű eszközt is. Ne olyat aki vett egy ilyet, használja, nyűglődik, de azért mégiscsak megy... Nem lehet általánosítani - nyilván nem. De sajnos az a gyakorlati tapasztalat, hogy nagyon gyatra teljesítményt nyújtanak - dobozból kivéve is, de belakva meg.... És igen, a fent nevezett - azóta természetesen már megszűnt márka is ebbe tartozott bele.
"A hardver elsőre nem hangzik rosszul, hiszen két, vagy adott esetben szoftveresen akár négy magos processzor, egy gigabájt RAM található a motorháztető alatt, ami a legtöbb bóklászót meg tudja győzni. Ha viszont rendesen használjuk a gépet, akkor bizony könnyedén el tud alóla fogyni a vas,"
A Youtube-os dologra meg csak annyit, hogy a konkrét példa nem épp az Op3nDott-ra vonatkozott, hanem az általánosan olcsó sajátmárkás és/vagy noname csodákra. A gyerek az ölébe veszi, leül vele, Youtube bejön, videó elindít, közben elkezdi pörgetni az ajánlottakat, rámegy egyre, elindul a következő, ő már pörget megint (keres valami videót pld), rábök megint egyre, az sem az, pörgetne és már akad, szaggat az egész. Minden csak nem túlzás - tény. Ha belegondolsz mihelyst nagyobb felbontásban jönne lefele a videó az már terhel is valamennyit mellé még nyomkodja, használja, tölti - működik, de messze nem úgy fog 1-2 perc után reagálni a tablet, mint amikor elindítod az elsőt. Próbáld ki...
-
atike
nagyúr
Azok a 30 (de inkább 20) alatti Tesco / Auchan ésegyéb tabletek gyakorlatilag használhatatlanok - komolyan egy katasztrófa a legtöbb. Szóval jó példa volt...
Sajnos nem egy volt már a kezemben - sok emberke csak a kisgyerekének vette meg, hogy jó lesz rajta Youtube-ozni vagy mesét nézni, de még ennyivel is gondok vannak...
-
IstN
tag
Sziasztok,
lehet, hogy az 1GB ram az kevés, de megkérdezném, hogy a tabletek, amiket 30K alatt adnak pl a Tesco-ban abban mennyi ram van... SZVSZ facebook, mail, közösségi oldalak youtube, elég ez a HW.
Volt szerencsém tapicskolni ezt a kütyüt, és valóban lassú és a kamerán is lehet (kell) csiszolni ezt azt.
A desgin nekem bejött. A kijelzője szép! Ha arra gondolok, hogy mi kell egy facebook like-hoz nem hiszem, hogy sokkal többre kéne befizetni.
Ez telefon szerintem erre való és nem többre (az csak plusz pont a tablettel szemben, hogy ezzel telefonélni is lehet a wifi meg az LTE mellett).
Az, hogy az Ingram bedobott egy ilyent, számomra azt jelzi ami a MS 950-el elindult (sőt BB éls még a Nokia Communikátor is ezt sugallta), hogy a telefon ma már nem csak egy telefon, hanem egy munkaeszköz, amin dolgozni kell/lehet és egy laptop mellett elfér a telefon is (sőt kell). Az IT (régi értelemben véve) és a telekommunikáció összeért.
Az Ingram szerintem ezt a szemléletet akarja meglovagolni. Én kíváncsian várom mi(lyen) lesz a következő és remélem, hogy nem ez volt az első és egyben utolsó készülékük.
-
Giot
addikt
(távgyalogol)
Köszi a tesztet. A telefon, egy gyenge eresztés de ez van, nem muzsáj megvenni. Kívülről tényleg nem egy borzalom, és lesz aki emiatt veszi le a polcról. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Archos2014 #71 üzenetére
Nem, ne vegye meg ezeket, hanem inkább spóroljon még 5-10 ezer Forintot valami jobbra, vagy ha azonnal kell, akkor inkább valami használt közepes. Az ilyenekből csak anyázás meg sírás lesz.
A gyerekes résszel sem feltétlen értek egyet, mert bosszankodni ők is tudnak, ha nem megy valami a telefonon. -
Kampó
senior tag
Rengeteg ilyen illetve hasonló formavilággal megáldott telefon van piacon, fém vagy fém hatású keret és egy sík előlap.
Példának 3 képet is dobok neked, szerintem egyik sem ronda. Illetve ha az említettek szebbek akkor miben is lennének mások? Amikor ugyan azt a formavilágot követik.
De az ízlés szubjektív. -
Ez nagyon belépőszint de 30 ezerért lesznek akik megveszik mert 5"-os lehet rajta netezni azt jóvan.
-
Archos2014
tag
Sajnos sehol sem beszélnek róla, tavaly augusztustól hatalmas árrobbanás volt a low end telefonok és tabletek gyári költségeiben. Rengeteg gyár bezárt, és a kínai holdújév után továbbiak nem fognak kinyitni, vagy mást fognak gyártani.
Azt is tudni kell, hogy egy 16 GB-os telefon Artisjus díja nettó 3000 felett van, ha erre rájön a kereskedelmi árrés és az ÁFA, eleve 4000,-. Ezért 15, meg 20 ezer forintról beszélni sületlenség. 8 GB-nál ugyanez bruttó 3000,-
Ergo akinek ma 25000 forintja van telefonra és talál 5" 4 mag, 1GB/8GB telefont, vegye meg, mert már csak a régi maradék kapható, az új gyártás drágább lesz.Ez egy tipikus első telefon, amit a szülő megvesz a 12 éves gyerekének, mert már nem tudja tovább hallgatni a hisztit, hogy már mindenkinek van okostelefonja az osztályban, csak neki nincs. Arra pont jó.
-
Den Hadnagy
senior tag
A hardver kb. okosórába való. Ez nagyon kevés 2017-ben. Legalább nem olyan nagyon ronda, de bulitelefonnak kicsit drága... Napi szinten használni kész istenverése lehet.
-
atike
nagyúr
De most komolyan... Akik annyira dicsérik a külsejét... "Dicsérik"... ...hogy talán még az jó belőle...
Ez:
...jó? Nekem ez a körbefutó díszcsík valami nagyon múltba tekintő egy megoldás. Évekkel ezelőtt volt menő az ilyen kialakítás. Vagy csak én gondolom így? Ez tényleg jónak számít....?
-
ak76
senior tag
Az egyszeri user majd rádobja a Facebookot,a Messengert,az Instát,meg a memory booster/cleaner-t,valami energiazabáló csicsás időjárás appal,aztán két hét,meg 2000 kép elkészítése után,amint használhatatlan szintre lassult a rendszer,konstatálja hogy az Android úgy szar ahogy van,és telesírja az összes fórumot hogy bezzeg mennyivel jobb az iPhone...
Ezek a készülékek azért vannak hogy a kevésbé hozzáértő usereket (tehát a felhasználók 90 százalékát) elriassza,megutáltassa az Androiddal. -
Csapoati
nagyúr
-
Seirus
tag
Ez a telefon nálam már kimeríti az emberiség elleni bűncselekmény fogalmát.
Bottal ütném...az kevés, inkább arra kötelezném őket, hogy 3 évig ezt használják.Amúgy teljesen olyan mintha a hardverkomponenseket közbeszerzéssel szedték volna össze
-
macskea
őstag
Fikázza itt a tesztelő a kinézetet, de bezzeg egy lekerekített alumínium hasáb reneszánsz műalkotás lenne... A telefon egy kupac kaka, de legalább fel lehet ismerni, amit rengeteg bestbuy kínai vacakról nem lehet elmondani. A HTC One M7 és iPhone 6 óta egy olyan fokú karaktervesztésen ment keresztül a mobilpiac, hogy bámulatos. Az, meg hogy valaki ennek tapsol egyenesen ijesztő.
-
Attól eltekintve hogy a hw egy katasztrófa a kamerával egyetemesen. A külcsín nem rossz, maximum ez tudná eladni ezen a zsúfolt piacon.
-
Kampó
senior tag
Semmi bajom a droiddal de irreális a hardverigénye, persze ugyan az mint a pc piac ha kell az adott game vegyél alá i7et meg vt, 1080at ha nem vagy tele lovéval akko rohadj meg, egyébként ha netre zenére kell még használható a 4mag 1gb ram páros. De válaszolva felhorkanásodra tudom hogy van más os is nem is ragadok le a droidnál.
-
Tomtailor85
senior tag
inkább veszek 10 kg krumplit azzal jobban járok!
-
judas13
addikt
Tényleg zéró.
-
xmaas
őstag
Jo a neve a keszuleknek a nullat "Ziro" -nak ejtik ki angolul szoval megfelel a neve egy nagy nulla kar a nyersanyagert amit beleraktak
-
Kampó
senior tag
válasz
fornettisuti #51 üzenetére
akiknek ennyi kell, ha optimalizálva lenne a droid nem kellene 8gb ram meg 12magos atomreaktor ...
-
fornettisuti
veterán
Ezt kiknek szánták?
-
vilmose33
őstag
Köszi a tesztett. A telefont azt kihagyom.
-
zeg
őstag
Erről a V7-ről a Spea Mirage VLB-s kártyáim jutottak eszembe(csak mert marha nehéz volt beszerezni).
Valahonnan a 90-es évek elejéről származnak, és anno igencsak a csúcsot képviselték vga fronton.. -
Mercel
senior tag
"Létezése indokolatlan"
Tökéletes cím!
Ez megint olyan "minekmobil" lett.
Az Ingram Micron-n mondjuk meglepődtem, nekem ők egy sima mezei IT nagykernek tűntek, franc se gondolta, hogy ilyen nagypályások.
Mondjuk manapság lassan ott tartunk, hogy a körzeti nyugdíjas klub is rendelhet bérgyártást aztán lesz valami - jelen esetben a végeredmény is hasonló.. -
.DLL
veterán
válasz
janeszgol #41 üzenetére
Itt olvastam az aláírásodat, erre a részre reagálnék: "RIP Samsung Note brand?
"
Szerintem ez kizárt, én legalábbiis így hogy ez a 7-es széria amúgy milyen jó lett, és hogy eltűnt csak annál jobban várom, hogy a következőben mit hoznak! És van az a réteg aki egy korábbi Note-ot vagy Note Edge-et használ és idén még nem cserélte volna le őket, hanem csak következő megjelenésekor. Nekik szintén csak egy furcsa hír volt ami történt, de nem érintette őket közvetlenül, a cserét csak a 8-ra tervezik.
Mint szériát pedig butaság lenne leírni egy technikai malőr miatt, ez bármelyik szériában előjöhetett volna, így azt is kérdezhetnénk RIP Samsung Galaxy brand? Az adott Note7-es gyártósor már nem létezik, valószínűleg szétszedték, átvizsgálták, stb. új telefon új gyártósoron készül majd. -
janeszgol
félisten
Hát, max 15-20 ezer forint. Nem több. Hazai gari? És? Van olyan 10 ezer forintos telefon, amin szintén van kettő év gari. (Saját márkás telefonok.) SD210 -et kinyírja a HD felbontás. (Az S410-nek is sok néha.)
-
Fejvadi
nagyúr
A Tesco polcokra jó lesz.
Köszi a tesztet. -
SkyLine3000
addikt
A belépőszintről mindig az jut az eszembe, h max azért van, hogy elriasszák az embert a droidtól...
Ha valaki megvesz egy ilyen és hasonló sutykot, szenved vele pár hetet és elátkozza a napot, amikor megvette.
Inkább egy 10essel többért valami normális telót helyette... -
-
Kampó
senior tag
nehogy azt hidd a szolgáltatók a leg zsidobbak, én most lumia 650el szemezek ami hasonlo hardwert kapot igaz a win az más mint a droid, de előfizuval is elég karcos havidijas konstrukcióban 20e ft ot le kéne csengetnem a lumiáért úgy hogy kb 6éve használom az adott elöfizum tehát nem uj elöfizetö lennék ... ennyit arrol hogy akár mit is adnának neked ha nem is olcson de nagyon jo áron ha már aláirsz 2 évet....
-
etohun
aktív tag
Ennyi erővel tavaly 20k-ért vettem használtan egy honor 4c-t. Normális gari, és köröket ver erre. És nem ez az egyetlen ilyen telefon.. ezzel csak aztakarom mondani, hogy mivel magyarországon nagyon frekventált a használtpiac ebben az ársávban, szerintem hazai piacon belépős telefonnal nem lehet nagyot robbantani. Legalábbis a független piacon. A szolgáltatónál ingyen dobált telefonok nyilván jobban fogynak, de oda be kell kerülni a kínálatba.. Biztos meg fogják venni a gyereknek, aki iskolába megy első telefonnak néhányan, de erre szerintem nemigazán lehet építeni, és előbb-utóbb kimorzsolódik ezeknek az új márkáknak a nagy része..
-
atike
nagyúr
-
lowlight
tag
-
atike
nagyúr
A cikkben is ott van:
"Viszont hasonló árfekvésben, hasonló paraméterekkel van egy Huawei Y3 II, mindössze négy számjegyű összeggel többért Meizu m3s, vagy ujjlenyomat-olvasós, szintén B20-as Vernee Thor, de a Samsung és az LG alsó polcos kínálata is ugyanolyan valid alternatíva lehet"
De a Xiaomi Redmi 4A is 35... És az köröket ver erre. De a többi is ami említve volt.
-
lowlight
tag
A sok kaptafa telefon között ez már majdnem egyedi kinézet...
A tesztelő és a kedves fórumozók által említett minden negatívumot értek... nem is vennék ilyen telefont... de rendes garanciával, boltból nem nagyon van ennyiért jobb, új telefon... A kamerát egyébként nem is értem. Stock droid + Omnivision jobbat kéne hogy produkáljon, valami nem stimmel vele.
-
.DLL
veterán
Én azt nem értem hogyan lehet spórolni ilyen obskúrus 32 bit-es SoC használatával, hiszen a kutatásra szánt (amúgy is minimális) forrás nagy részét valószínűleg az vinné el, hogy ilyet felkutassak valahonnan.
Szóval ez biztos csak véletlen lehetett, kaptak egy ajándék raklap SD210-et mert máshol már csak a helyet foglalta.
Viszont a Hüwei Y3 II-t nem tartom alternatívának a f~stenger kijelzője miatt. Ennek legalább a kijelzője patent, és a rendszer sem használhatatlan, inkább ezen fogyasztanék tartalmat... Bár a kamera miatt mégis kiesne, de remélem ez csak a tesztkészüléken volt ennyire gáz, és kapunk valakitől Logout-on egy másik példányról is tesztet.
Na jó, senki ne kínozza magát ezzel.
-
A teszt tetszik, de:
VideoSeven. Nincs egy kicsit kilencvenes évek feelingje a névdizájnnak? (Nem mintha ez bármit is befolyásolna a készülék használaton alapuló tényleges megítélésében, csak megjegyeztük.)
Lehet, hogy nem befolyásol semmit, de az ilyen, és az ehhez hasonló apró megjegyzések észrevétlenül hatnak az olvasóra negatív irányba a cikk olvasása közben. -
válasz
aprokaroka87 #13 üzenetére
Mondjuk hogy 15-20 ezer forint közti kategóriában lenne értelme.
Azért ez a paci másik fele. Hazai szerviz, 2 év gari, szóval nyújtanak mellé valamit, amit a Xiaomi-ról nehéz lenne elmondani.
Szvsz a V7-nek egy Snapi 425/435-öt és 2GB RAM-ot kellett volna beleraknia, és ha ezt kihozza 35e Ft-ért, akkor jók vagyunk, talán még az Ajánlott-at is megadta volna Alice.
Használható telefon, versenyképes ár, hazai szerviz és gari... Ez kellett volna. Ebből az első hibádzik, csak hogy minél lejjebb menjenek az árnak...
-
-
Richie86
senior tag
Neeee...
Ezt pénzért adni?
-
no more
veterán
-
Wesder
titán
Ez inkàbb kilépőszint, a belépő a SD430+2GB/16GB HD-nàl kezdődik szvsz.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
aprokaroka87 #4 üzenetére
Tényleg fura. Javítottam, köszi. Igen, megy.
-
Fred23
nagyúr
Nagyon vacak, de ingyen osztogatva jó lenne gyerekeknek!
-
Csapoati
nagyúr
Szókimondó leszek: ez egy rakás szar, ráadásul 5"-hoz 147 mm-es magasság és 2100-as akksi? Na tudjátok kivel viccelje ek... Ezt maximum a Chocapic mellé ingyen adva látom jó ajánlatnak.
-
margithid
veterán
90$-ért van Redmi 4A, kb összehasonlíthatatlan ezzel...
Ha az áfa rá is jön, akkor is jobban megéri, ennél olcsóbb, használhatóbb készülék nincs a piacon jelenleg, szerintem...
Tényleg nem értem minek ilyeneket erőltetni, 1 GB Ram semmire nem elég, Snapdragon 2XX sorozatot meg el kéne felejteni telefonokba, inkább okosórákba való ez a teljesítmény.Duliee
Egyre gondoltunk!
-
-
Kár volt kiadni ezt!
Vagy inkább fogalmazhatunk úgy is: drága szemét! -
30e Ft-be kerül az eDigitalban. De annyit sem ér, eleve 2017-ben 1GB RAM kevés egy Androidos okostelefonhoz. A 2+1 év garancia mondjuk jól hangzik, de ez a telefon már alapkiépítésben is szenvedni fog, ha Facebookozni akarsz, vagy böngészni, vagy bármit, amire az okostelefont használni szokták. Ez így bizony bukó...
Belépő szint ide vagy oda, első körben használható telefont kellene csinálni...
-
NeBeLa
tag
Ez is olyan telefon lesz amit szerződés meghosszabbításkor vagy akciós ajánlatoknál ingyen fognak dobálni az emberek után. De még arra sem lesz jó.
-
atike
nagyúr
A hardver igen gyenge, a külalak igen csúnya... Nem léptek túl messzire a nullától sajnos.
-
hemaka
nagyúr
Csodas keszulek.
-
aprokaroka87
nagyúr
Csak nekem furcsa az x265 elnevezés?
Szerintem javítani lenne érdemes H265 vagy HEVC-re.
De amúgy HEVC is megy 1080p-ben?
-
rdt89
addikt
Amennyire jó a teszt, annyira érthetetlen ez a telefon.
Lehet én siklottam át felette, de nem láttam mennyiért vesztegetik, csak, hogy milyen árkategóriájú telefonok körében mozog.
-
Az tetszik, hogy fordítottak időt legalább egyedi logó elkészítésére / máshol ez nem jellemző.. EleUleCumiPhone... /
Viszont harmatos a hardver. EZ így piacképtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Zyro a világ egyik legnagyobb IT disztribútorának első saját márkás kísérlete a piacon. A készülék az abszolút belépő szintet célozza, és nem is nyújt többet. Ettől még persze lehetne jó.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (8/256Gb) garanciával
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 eladó 31 hónap garanciával,de olvasd el a hirdetés szövegét!Köszönöm!
- Iphone 12 pro max 256GB - gyári független - silver
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Sivatagi Titán Színben 2025.10.30-ig Apple Garanciával
- Xiaomi 15 BONTATLAN
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest