- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Végre van változás, nekem volt i4 is semmi baj nem volt azzal, hogy üveg hátul is, bár tokban hordtam mint az összes többit. Azonban van még néhány anyag amit kihagynak a gyártók, de nem tudom miért? A magnézium, kevlár(Motorola nem hagyta ki) a karbon az acél és a kerámia.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz darkarthur #2 üzenetére
Fém hátlap + s810.. Ha hinni lehet(ne) a pletykáknak, azzal forrósodna rendesen. Persze üveggel is, de talán nem annyira. Én például szívesen venném, ha üvegből lenne elől-hátul, fém kerettel. A Sony Z-men is imádtam az üveg borítást, nagyon mutatós, nagyon prémium.
-
ctvagyok
őstag
Csak annyit tegyenek meg ne legyen fényes. Elég ha az előlap folyamatosan ujjlenyomatos. Vagy fehér telefont kell vennem, mert különben paca az egész?
-
mekker
őstag
"1,5 éves Galaxy S6 eladó. Megkímélt állapotú, csak a hátlapján látszik néhány mikrotörés. Ha becsukod a szemed, akkor szinte alig látható a sérülés."
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Touch-ko
őstag
válasz #32839680 #41 üzenetére
Szerintem a unibody aluminium az szep. Uveg hatlap megint csak gyonyoru. Az a baj, hogy minden anyagnak vannak pozitiv es negativ oldalai.
En a Samsung helyeben, ha mar felso kategoriarol beszelunk, legyen felsokategorias anyag. Ne legyen mar bor hatasu muanyag. Ennel mar csak a fa hatasu muanyag az ami rosszabb. Bar inkabb nem adok otleteket a Samsungnak
Szoval en valami szep aluminium-uveg, vagy alu-muanyag telefont kepzelek el. Normalis meretben, nem 5.5 inch... Mar a mostnaiak is tul nagyok. Teny, hogy az aluminium arnyekol, de ezt ki lehet kuszobolni. Valamint teljesen mas erzese van, ha kezben fogja a tulajdonosa. Erzi, hogy ez nem egy froccsontott muanyag, hanem egy normalisan megmunkalt aluminium, amire idot aldoztak, hogy szepen nezzen ki.. Bar ez az en velemenyem, szerintem sokan egyet ertenek ezzel. Serintem ha Tae-Lee-nek szabad kezet adnak, akkor a Samsung kepes lesz szep eszkozoket gyartani vegre. Mar epp ideje lenne, amiota erintos telefonokat gyartanak borzaszto csunya az eszkozok 99%-a.
@XZoli:`Legyen ipari gyémántból, az még nem is karcolódna` Jah, gyemant unibody Esetleg unibody uvegbol Akkor lehetne Swarowsky gyemant unibody special edition is..
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz #32839680 #41 üzenetére
De továbbra sem értem miért lenne koppintás egy hátlapi megoldás? Akkor a Sony Z-k is koppintások? Ráadásul az Apple ha jól számolom, már lassan 3 éve nem használ üveg hátlapot (legalábbis teljeset).
Amúgy én is polikarbonát párti vagyok, pedig volt már fém telefonom is. Vagy kevlár, ahogy fentebb is írtam, az nagyon frankó.mrlujoak: Ha meg még a TW is szépül meg optimalizálva is lesz rendesen, akkor mi marad támadási felületnek?
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
XZoli
aktív tag
Legyen ipari gyémántból, az még nem is karcolódna,a sznob Apple fanok idegrohamot kapnának
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
Giovan!
addikt
IPhonnak sem áll jól az üveg hátlap szerintem,akkor miért épp ezen tetszene.De legalább ujitanak valamit a Designe-on
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
mrlujoak
veterán
Nocsak-nocsak.
Még a végén szépek - és kellemes tapintásúak - lesznek a Samsungok?!
Mi a fene?!Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
batai15
félisten
Már bocs de idióta módon nézne ki ha üveg lenne. Legyen blódri (fém!) vagy valami exkluzív boritas. De ne üveg. Nem ájfon ez.
-
Touch-ko
őstag
válasz rootkiller #33 üzenetére
En ketto hirt hallottam a temaval kapcsolatban, hogy egy uj designert vettek fel. Meghozza egy viszonylag jot, Don-tae Lee,a Tangerine-tol. Ez az a ceg, aki Jony Ive-ot is foglalkoztatta es valoban jo ipari designer csapattal dolgoztak mind a ketten. Ok keszitettek a BA-nal hasznalt S alaku szekeket, valamint egyeb erdekes dolgokat. Ha jol emlekszem van munkaja a Design Museumban, Londonban is. Szoval ha Ive-ot nem is tudtak megszerezni, de szereztek egy nagyon jo designert vegre. Ha az S6 nem is lesz szep, az azt kovetkezo modellek mar nagy valoszinuseggel azok lesznek.
A masik hir pedig az, hogy vegre kukazza a csusztatos ujjlenyomat-olvasot es a Touch ID-hez hasonlo megoldast fogja felhasznalni a Samsung, allitolag mar az S6-ban. Talan rajottek, hogy eddig rossz uton jartak.
-
Dare2Live
félisten
Nekem mai napig kedvencem a régi droid féle kevlár... mért nem lehet avval?
az nem törik, prémium, nem csuszik, nem fagy le télen a kezem tőle...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
Wapmester
senior tag
legyen ólomból legalább akkor mindenki visszasírj a fos műanyagot
-
rootkiller
őstag
Legalább most könnyebben törik majd a hétulja is
Artengo TR 990 Pro
-
törölt tag
Úgy lenne király ha átlátszó lenne és lehetne látni a teló belsejét. Igényesen elrendezve benne minden alkatrész.
Kár hogy az akku kitakarna kb mindent. -
Szakiii
addikt
Érdekes látni a hsz-okat. Eddig folyamatosan az ment hogy igénytelen műanyag. Megjelent a fémkeret erre itt írják páran hogy már az is felesleges volt most elemnék a szintet arra amiért i4 volt az isten anno hogy üveg legyen a hátlap is és ez se tetszik jóformán senkinek. Kérdem én akkor mi lenne a jó? Se fém, se műanyag, se üveg nem felel meg nektek.
-
pyrok
csendes tag
Szerintem elég elfuserált dolog lenne az üveg hátlap.
A Sony Xperia Z-m üvege(habár előlapi) berepedt egy év után, mert addig bírta a benne lévő feszültség talán. Írták fórumon, hogy előfordult mással is.
Szóval inkább fém legyen a hátlap!
Akkor esetleg még váltanék is rá ha jól néz ki. (meg persze a Z eléggé elavult lesz addigra mire ideér és megéri váltani is) De ha tényleg ez a citrom előlapi üveges jön...Sony Xperia X10 Mini Pro(1.6,2.1)>>LG Optimus Black(2.2,2.3,4.0.4 és főzött ROMok tömkelege) >>Sony Xperia Z (4.3 gyári) >> Nokia 225 (Oszt' jó' van az)
-
Valzor
aktív tag
Meglepődnék egy üveg hátlapos Samsungon, de tényleg.
Lenovo ThinkPad E14 G5 | Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G | Samsung Galaxy S10 | Garmin Vivoactive 4
-
Locutus
veterán
Csak remélni tudom, hogy nem lesz üveg hátlapja. Már a fém keret is felesleges súlynövelés volt, ráadásul egy telefon fogásán sem segít egyik se.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Keem1
veterán
Üveg? Miért pont üveg? Az hideg, csúszós, fényes, törékeny, sznob...
A kijelzőre nyilván muszáj, de a hátlapon még a műanyag is jobb. Lehet, hogy nem túl prémium érzetet kelt, de kényelmes a fogása és eddig tökéletesen bevált. -
xmaas
őstag
remelhetoleg nem lesz uveg hatlappal vagy csak akkor ha gorilla glass lesz az is maskep nagyon serulekeny lesz ami nem annyira jo dolog ha ugy kell jarni vele mint egy tojassal
-
Csapoati
nagyúr
Mi az a xarsung?
eventus: Az üveg vagy a műanyag bumper miatt? Mert ugye az üveget már ejtették Almáék, bumperes iPhone-t meg még én nem láttam (szilikon- meg egyéb vicces tokosat annál többet).
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
addikt
Úgy fog csúszni mint a fene, a z3 is folyton leesett meg kicsúszott a kezemből.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
SkyS1gn
félisten
Talán először érdekelhet majd egy xarsung.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
félisten
Legyen csak üveg, hogy 10-ből 9 ember vegyen rá egy rusnya műanyag/gumi bumpert!
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Easter Egg
csendes tag
Legyen inkább alumínium, az üveget úgyis mindenki lefóliázza, aztán végeredményben ugyanúgy műanyagot fog az ember...
-
Csapoati
nagyúr
-
Dare2Live
félisten
én se örülök neki S4 nél több sorozaton is mindenféle behatás nélkül is berepedt/bepokhálosodott üveg és jellemzően visszadobták kamu szöveggel.
m7/m8ból (alu) meg repedtet még nem is láttam ha baromi nagyot kap akkor horpad.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
fityesz9
tag
Nem tudom, hogy egy átlagembernek, aki nem olvas mobilarénát, telefonról úgy dönt, hogy megtapogatja a szolgáltatónál, vagy hármat elé rak az eladó, azt a spec ledarálása közben felfigyel e arra, hogy miből van a hátlap. Ne nézzen ki bután, tisztítható, kevésbé koszolható legyen, szerintem ennyi.
Üveg hátlap ezeknek megfelelhet, egy iphone tulaj esetleg elmondhatja a tapasztalatait, hogy az miben más, mint az átlag fröccsöntött.
(nem alma-samsung hasonlítást akarok, csak arról a telefonról tudom, hogy üveghátlapos)Garrus, am I your dirty little secret?
-
Gergosz2
veterán
válasz darkarthur #2 üzenetére
Én is több értelmét látnám egy sima alu háznak esetleg vmi spéci porfestéket is rávinnének amit rá is égetnek akkor az igen sokáig bírná.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
hemaka
nagyúr
Ideje megvalniuk ebben a kategoriaban a muanyagtol. Jo hatassal lesz az eladasokra is, ha minosegibb kulsovel erkezik az S6.
Egyebkent a fem hatlap es edge elolap eleg nagyot szolna. Bar azt gondolom megtartjak kulon kategorianak.
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
darkarthur
senior tag
Hát igen, ez is egy olyan hír, hogy na...Mellesleg én nem örülnék az üveg hátlapnak. Számomra nem nyújt élményt, hogy az egész üveg. Olyan, mintha egy drága üvegpoharat fognék. Annál jobban félnék hogy leejtem és emiatt tuti le is ejteném.
Sokkal ésszerűbb, ha fém hátlappal érkezik a cucc.
Persze fent kell tartani az érdeklődést ilyen-olyan pletykákkal. Ez már megszokott.Samsung S23 Ultra 5G
-
kolosanyi
veterán
Szerintem porcelánból kéne csinálni, mennyire egyedi lenne már? De lehetne akár valami kemény lapra ráhúzott minőségi szövet is, például selyem, az is tök prémium. Esetleg krokodilbőr, zafír kristály és a többi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest