- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem egy matt polikarbonát házat is jó érzés megfogni, a Lumiák meg a Motok is kifejezetten jó fogásúak nekem. Egyébként az a jó, hogy mindenki ki tudja választani a magának való anyagot: van műanyag, üveg, fém hátlap. Maradjon is így.
Ja, fa is van a Moto X-hez, az is menő.[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz #32839680 #41 üzenetére
De továbbra sem értem miért lenne koppintás egy hátlapi megoldás? Akkor a Sony Z-k is koppintások? Ráadásul az Apple ha jól számolom, már lassan 3 éve nem használ üveg hátlapot (legalábbis teljeset).
Amúgy én is polikarbonát párti vagyok, pedig volt már fém telefonom is. Vagy kevlár, ahogy fentebb is írtam, az nagyon frankó.mrlujoak: Ha meg még a TW is szépül meg optimalizálva is lesz rendesen, akkor mi marad támadási felületnek?
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Mi az a xarsung?
eventus: Az üveg vagy a műanyag bumper miatt? Mert ugye az üveget már ejtették Almáék, bumperes iPhone-t meg még én nem láttam (szilikon- meg egyéb vicces tokosat annál többet).
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fizz.hu - vélemények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest