Üveg hátlappal érkezik a Galaxy S6?

Hirdetés

Várhatóan a márciusi MWC-n, és várhatóan Galaxy S6 néven startol el a Samsung idei (első) csúcsmodellje, pletykaszinten mindenesetre már biztosra veszik a premier időpontját, a nevet, sőt: a Galaxy S6 Edge társkészülék érkezését is. A szakmai berkekben csak Project Zeróként emlegetett mobiltelefonnak már az SoC típusait is tudni vélik, a Galaxy A sorozat bejelentése után pedig fémházas kivitelre számítanak.

Samsung S5 vs. S4
Száműzheti a Galaxy S4 és S5 plasztik borítását a Samsung, csak az a kérdés, hogy mire válthat

A mai hírmorzsa eltér a fentiektől: a DDaily koreai lap információi alapján a G for Games arról számolt be, hogy az S6 üveg hátlappal érkezhet, bár a készülékváz az eddigi híreknek megfelelően továbbra is fémből készülhet. Túl sok opció egyébként nincs, ha a gyártó a polikarbonát borítástól meg akar szabadulni, az Ascend Mate7-hez a Huawei a fém, a Mi Note-hoz a Xiaomi pedig az üveg hátlapi borítást választott. A DDaily-t egyébként állítólag egy meg nem nevezett Samsung munkatárs informálta a fejleményekről. Az üvegborítás mellett szerintük a könnyebb és gyorsabb előállítás szólhat.

Azóta történt

Előzmények

  • 14 nanométeres Exynosszal jöhet a Galaxy S6

    Friss hírek szerint a legtöbb piacon házon belüli chipsettel startolhat el a Samsung Galaxy S6, köszönhetően a Snapdragon 810-es SoC gondjainak.

  • Tesztfázisban a Galaxy S6?

    A Samsung következő, csak Project Zeróként emlegetett csúcskészüléke már előzetes tesztelés alatt állhat indiai vámdokumentumok szerint.

Hirdetés