- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Pont azért akarták kiemelni, mert tudják, hogy jelenleg a saját termékeik jobbak az aktuális játék felhozatalokban (ha elindul egyáltalán AMD-n RT-módban).
De ennek oka az, hogy az aktuális játékok még nvre készültek kizárólag, későbbiekben ahol mind2 kártyára történhet optimalizáció ott lehet más lesz az eredmény (erre még várnunk kel mi lesz).. AMD favorizált, vagy konzolportok esetén alapból AMD-re írt RT-k kérdésesek még, hogy fognak teljesíteni a 2 gyártó kártyáin. Aktuálisan NV fölény van, de lehet ez mérséklődik később.Egyébként lehet valami túlbuzgó marketinges volt az ok, csak tudják a főnökségnél, hogy "ilyet nem szabad"...
-
DraXoN
addikt
Diszlexia.. azonossá teszi időnként a szavakat
Ha vele élsz, tudod, hogy úgy sincs különbség. Egyébként rövid i-vel írtam, csak, hogy még jobban megkevert legyen a dolog.
Hiába tudom miből ered a szó, ha néha nem úgy jön ki, hiába ellenőrzöm, nem tűnik fel.. ez van, ez egy átok. -
DraXoN
addikt
válasz
-Faceless- #15 üzenetére
Elvileg február-március táján jön a DLSS "ellenfél" a driverekbe (hogy, hogyan működik majd azt nem tudom, nem teljesen azonos módszert használ majd AMD, hanem "általános" megoldást a "deep-learning" módszer helyett, cserébe elvileg közel minden játéknál használható lehet, nem csak ott ahol erre a játék fel van készítve).
A broadcasting .. kell az valakinek? Vagy ténylegesen használja valaki? (professzionális szinten, mert aki komolyan steamel úgy tudom minimum külön dedikált kártyája van erre a célra, vagy egy külön számítógép amin átmegy a jel)... mondjuk a radeonoknál elérhető "steaming"-el szórakoztam 1x-2x.. úgy egy éve "kipróbálás szinten"... bár haverjaimat nem igazán érdekelte, a facebookon való "steamre" is csak a nagymamám írt be(ő nem értette) ... persze, nincs külön csatornám, nem is akarok
-
DraXoN
addikt
Azért sok értelme nincs, nincs olyan túl sok RT-s játék jelenleg, jelen pillanatban meg 6db RT-s játék van ami AMD kártyáján is hajlandó elindítani az RT-t. (ha a lista pontos)
[link]
És azok nem valószínű, hogy kaptak egyáltalán optimalizálást AMD-re.. inkább csak már megengedik, hogy azon is elinduljon ez a mód.Amire kíváncsi leszek, az a Far Cry 6, ami elvileg AMD-s cím RT-vel. Hogy az hogy fog muzsikálni a 2 kártyán.. Vajon csavarják-e majd annyira a dolgokat, hogy nv jönnön ki gyengébbnek RT-ben? (ha ez lehetséges)
-
DraXoN
addikt
Ide jöhet a szokásos: "amikor visszanyal a fagyi" megjegyzés?
Egyébként nem tudom, hogy gondolták... manapság erős a közösségi média vizhang egy-egy ilyen esetben, inteltől tanulhattak volna, ott is volt már ilyen miatt "visszatáncolás".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R5
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest