- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Apple Watch
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
-Faceless- #15 üzenetére
Elvileg február-március táján jön a DLSS "ellenfél" a driverekbe (hogy, hogyan működik majd azt nem tudom, nem teljesen azonos módszert használ majd AMD, hanem "általános" megoldást a "deep-learning" módszer helyett, cserébe elvileg közel minden játéknál használható lehet, nem csak ott ahol erre a játék fel van készítve).
A broadcasting .. kell az valakinek? Vagy ténylegesen használja valaki? (professzionális szinten, mert aki komolyan steamel úgy tudom minimum külön dedikált kártyája van erre a célra, vagy egy külön számítógép amin átmegy a jel)... mondjuk a radeonoknál elérhető "steaming"-el szórakoztam 1x-2x.. úgy egy éve "kipróbálás szinten"... bár haverjaimat nem igazán érdekelte, a facebookon való "steamre" is csak a nagymamám írt be(ő nem értette) ... persze, nincs külön csatornám, nem is akarok
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest