Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
BlackSoft #107 üzenetére
Hol írtam én, hogy te fanboy vagy?
Minden apple topicban van pár ilyen egyén, ahogy Dany007 is fogalmazott: akiket elvakít a rózsaszín köd és nem képesek racionálisan látni a dolgot.
Z2-ről meg csak annyit, hogy anyaghasználata kiváló (üveg és fém, mint a 4/4S-nél), összeszerelése hibátlan (vízálló ugye), a szoftvere pedig nagyon stabil. Május 28-án vettem, pár napra rá jött egy frissítés és azóta megy. Nem akad meg, nem fagy le, nem kell vele vacakolni - just works, ahogy a nagy ember mondta
Azt elismerem (nem vagyok elvakult fanboy, mint itt egyesek - elismerem a hibákat), hogy a Sony minőség ellenőrzése csapnivaló és hogy sok selejtes összeszerelésű Z2 került a piacra. Sokan hibás darabot kaptak és most megy a szívás meg a (jogos) sírás. -
Syl
nagyúr
válasz
BlackSoft #103 üzenetére
>Ezt csak nálam láttam először, szerintem komoly gondok vannak valamivel ott
Jah, egyértelmű, hogy én vagyok farok, az apple-lel semmi gond nem lehet. Amiket másfél év alatt láttam a lányom iPhone4s-én, meg amit a saját iPad4-em mindennapi használatában tapasztaltam (amíg 10 hónap használat után el nem adtam) az csak álom lehet. Tudom-tudom. Rosszul tartom.
Félreértés ne essék! Nem akarom szapulni az apple-t, de a gyomrom felfordul amikor a fanboyok mesébe illő történeteket regélnek a cuccaikról.
(#106) Dany007
A 3G az még 2-es iOS-sel jött ki és valóban, a 4.0 kb használhatatlanra lassította. Van itthon kettő darab iPhone 3G-m! (igaz egyiken a home gomb másfél év után megadta magát)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest