Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Hát ez attól is függ mit csinálunk rajta... Nekem az a gondom, hogy veszel 300ezerért (kicsit túloztam) egy Galaxy S8-at, és PH! olvasás közben jön egy hívás, de nem tudod felvenni, mert úgy összeszarja magát a telefon... iPhone-nál ez nincs így. Húgomnak 4S-je van, legújabb szoftver, sokat próbálgattam, napi használat mellett sosem futottam problémába.
(#89) Syl: "De az iPad4 sem a stabilitásáról (rendszeres spontán reboot) és lagmentességéről híres." Van itthon. Azzal veszem fel a videókat youtube-on. Amióta megvan, napi használatban van, húgom, anyám nyúzza éjjel, nappal, játékokkal, minden szarral. Eddig csak frissítések alkalmával volt újraindítva. Szóval a hiba nem az iPad-ben keresendő, mert amit állítasz, olyat soha nem tapasztaltam... Volt amúgy iPad-em, iPad 2-m is, és ott se volt sosem gond, újraindítva csak rendszerfrissítés miatt volt, ami ugye automatikus...
És kiemelném, mint Android user, hogy egyáltalán nem védem az Apple-t, főleg mióta Jobs - Isten nyugosztalja, nagyon sokra vitte az életben - elhagyott minket, szóval nem "fan"-ságból regélek.
(#92) Syl: Ezt csak nálam láttam először, szerintem komoly gondok vannak valamivel ott
Xperia sorozatról vélemény (tapasztalat alapján): A nemrég említett koncepció érzés, vagyis minden szar, de jól néz ki. Ezt később hallottam, olyan ismerőseimtől is, akik Sony fanatikusak, és megvoltak győződve, hogy amit vesznek, az a király. 3-ból kettőnek most iPhone-ja van (4S, és 5), a 3. pedig utánam vett egy Nexus 5-t a Z2 helyére
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest